Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a topikot használjátok inkább: Vivo X200 Pro - a kétszázát!
(Hírhez/cikkhez nyílt topikot nem szoktunk zárni.) -
Valaki használja a nova launcert?
-
Ennél a pro modnak semmi értelme nincs. Se macrora sem éjszakai fotózásra nem alkalmas.
-
válasz
Roland861010 #265 üzenetére
Az nincs.
-
válasz
Viktor0610 #263 üzenetére
Saját toltoje van. Elvileg vezeték nélkül 30w kéne tudnia.
-
-
válasz
Roland861010 #260 üzenetére
Van otthon egy Samsung, de ennek akkora a kamerája, hogy nem fér el rajta rendesen.
-
Pár hozzászólást töröltem.
Ne folytassátok! -
Milyen vezeték nélküli töltövel érdemes tölteni?
-
Azt tudja valaki miért van olyan mód, hogy nagy felbontas?
200mpx viszont nem lehet zoomolni, azt hittem a periszkopos kamera a200-as de úgy tűnik a fő kamera az. Vagy most már nem értem. -
válasz
Viktor0610 #249 üzenetére
Ez azért van mert a pH appot használom a vivonal, de ott körülményes egy kép feltöltese, így egyszerűbb volt az iphonnal le fotózni és arról fel tölteni.
-
válasz
Roland861010 #248 üzenetére
Nem volt kikapcsolva, este töltöttem fel, és olyankor nem nyúltam hozzá.
-
-
Ilyet sem láttam még androidos telefonnal. Amúgy a supermacronak mi az értelme? Sztem anélkül jobb makrót lehet lőni.
-
Sikerült megtalalni a legjobb equalizert ujrainditas után is egyből elindul és sokkal szebben szól a hangszóró.
Flow equalizer a neve. -
válasz
Viktor0610 #241 üzenetére
Az lehetett akkor.
-
válasz
Roland861010 #237 üzenetére
Droid feature, talán 14-től.
Ha repülőmód alatt bekapcsolod a Wi-Fi, Bluetooth közül bármelyiket, akkor megjegyzi. -
válasz
Roland861010 #239 üzenetére
Azt írja a vivo 4500nites hm összeraktam a 16 pro maxal ami ugye 2000nites és az erősebb fenyerovel rendelkezik. Vagy valamivel gyengitettem a vivo fenyerejet?
-
válasz
Roland861010 #237 üzenetére
Lekapcsolja, de utána egyből vissza.
Megtanitottam neki, most már jó. -
válasz
Roland861010 #235 üzenetére
Mikor nálam bekapcsol a repülőmod a wifit nem bántja.
-
Hogyan lehet megoldani, hogy mikor repülő módba megy akkor kapcsoljon le mindent wifi, Bluetooth Stb. Próbáltam automatizálásos programokkal de nem igazán működött.
-
A kameranal a színpad az nem videózásnal kéne működnie? Közben rajottem
-
válasz
Roland861010 #231 üzenetére
Köszi.
-
válasz
Roland861010 #229 üzenetére
Tud is fordítani? Most nem tudom megnezni mert itt nincs net ez meg az iPhone amiről írok.
-
Itt nincs olyan, hogy szöveg kimasolasa képről?
-
válasz
Roland861010 #226 üzenetére
Eddig a gyárit. Mondjuk amint újra felismert a telefon engedte. Valami zárolás lehetett, mert játszottam előtte.
-
Olyan hibával találkozott már valaki, hogy sehol nem jön fel a billentyűzet? Nem tudok sehova sem írni, ezt is az iphonnal írtam.
-
Helltak
őstag
Alkalmazások/Alapértelmezett alkalmazások/kezdőalkalmazás.
Csináltam egy videót neked.
Rendben, akkor ott tali.
-
Valaki tudna segíteni, hogy smart launcher mindig működjön, ne álljon vissza gyárira. De ne olyan videókat mutogassatok amiknek az ég világon semmi köze nincs hozzá, mert azzal nem vagyok előrébb.
-
BaDaBoo
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg Samsung Galaxy S24 Ultra-t használok, de vacilálok, hogy S25 Ultra-ra vagy Vivo 200X Pro-ra váltsak.
Egyedül ami visszatart a Vivo esetében, hogy a hívások rögzítését nem tudom meg lehet-e oldani? Abba most ne menjünk bele, hogy EU-n belül mennyire szabad/nem szabad, de sok esetben nagyon hasznos, pl. ha boltba mész és az asszony eldarálja hogy ezt hozd, meg azt, meg amazt és nem kell újrahívni miatta.
(de természetesen ez csak egy kiragadott példa).
Továbbá fényképek minősége terén jobb választásnak tűnik a 200 X Pro.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
Roland861010 #214 üzenetére
Nem azzal van a baj. Az már működik, hanem a videóban amit mutat a csávó az nincs az én x200 promon.
Android switchel jöttem át nem tudom számít e valamit. -
F.tibooo
kezdő
válasz
Roland861010 #205 üzenetére
+1
-
válasz
Roland861010 #210 üzenetére
Nem lehet megoldani ezt a problémát.
-
válasz
Roland861010 #210 üzenetére
Igen. Ilyen beállítas nincs nálam.
-
válasz
Roland861010 #208 üzenetére
A vicc az egészbe, hogy nincs is ilyen beállítási lehetőség. A videón ultra van nekem nem az van.
-
válasz
Roland861010 #205 üzenetére
Dehogy van magyar felirat, most nézem ott angol felirat van hozzá. Most látom lehet nyelvet választani.
-
válasz
Roland861010 #200 üzenetére
Sok minden van itt. A szoftver buta, Samsunghoz képest főleg.
Amit eddig észre vettem.
Kamera app szarul működik.
Launcher szintén.
Újra nem indul magától semmi külső app annak ellenére, hogy írja újra indul.
Zarolas nálam nem működik, lányom redmi note 12s is jobb szoftveresen. Ott ezekkel nem volt gond.Samsungnal is használtam launchert és nem válogatták egymást a gyarival.
Ott mondjuk lehetett a gyarihoz ikonokat leszedni, itt azt sem lehet. -
Helltak
őstag
válasz
Roland861010 #197 üzenetére
Szerintem korrekt és objektív teszteket készít, nem látok benne elfogultságot az Alma iránt.
Tiger:
Nem tudom, nem szoktam a sebességet nézni, pár pillanatra szoktam rá nézni telefonon, gyerekszobában van egy kamera.
Az újraindítás alatt az alkalmazást vagy a telefont érted? Ha a telefont, akkor nem igazán értem miért kell gyakran újraindítani. Én kb frissítéskor szoktam.
A rendszer szerintem nem bugos, nem olyan jó mint egy One UI, de azért ezt kissé túlzásnak érzem.
Ha ennyire nem vált be, biztos vissza tudod még küldeni.
Nálam van egy S25 Ultra is, még is azt hirdetem és nem a Vivo-t vittem vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csütörtökön indul a hivatalos hazai forgalmazás, az akkumulátor méretét illetően viszont nem lesznek egységes a hazai piacon elérhető modellek.
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Philips 49BDL4050D nagyképernyős televízió + Számla + 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest