Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nálam még nincs Bridge mode.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz eric.cartman #38044 üzenetére
Szia!
Belépsz az online ügyfélszolgálatra, és letiltod a WiFree-t.
-
senior tag
Sziasztok,
Ha esetleg tudna valaki tanácsot adni abban, hogyan lehet a fogyasztását minimálisra csökkenteni egy Ubee EVW3226 fogyasztását, ha azt csak és kizárólag "modemként" akarom használni. (többek között nem akarok Wi-Free hotspot lenni...)
Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
Kami11
őstag
Végre működik a bridge mód!
Remélem ne cseszik el újra!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Topikgazda
-
Bélaaaa
őstag
És ebben a pillanatban megjött a "brigde mód"! Hallelúja!
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
adika4444
addikt
válasz Gubek-Einste #38033 üzenetére
hm. Kétlem hogy ha visszacsinálják a fw-t majd visszaáll, csak nem fw függő.
Egyébként nekem a Telekom LTE mobilnetem volt ilyen tavaly ősszel, vicces is volt amikor suliban 50 megát mértem lefelé, meg a torrent jött lefelé 3 Megabytes-selüdv, adika4444
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz kabelmania27 #38032 üzenetére
Pedig rá is kérdeztem többször.
Mondta hogy nem adja ki a gép.
Nincs az az internet csomagban értsem meg.
Külön lehet csak megrendelni, csomagban ilyen nincs.
Meg amúgy is hűségem van.Holnap újrateló
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Kami11
őstag
Nem vagyok nagy hálózati guru, de a Cisco router nem engedi DMZ-be tenni a routert. Ha megadom az ip címét azt írja: "Invalid IP adress!"
Biztos én rontok el valamit, ha leírnátok hogy hogyan kell -akár privátban- azt megköszönném![ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Topikgazda
válasz vargalex #38023 üzenetére
Mivel a Linksys WRT320N van használva így a letöltés megáll 140 Mbps-nél.
xboxmod
A Hitron-ban is van bridged mód.Mivel csütörtökön kezdődött a sebesség növekedésem amikor előjött a bridged mód eltűnések többeknél így lehet, hogy ezzel függ össze és ha az megoldódik akkor lehet, hogy nálam is vissza áll a korábbi, előfizetett 120/10-re.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz HwAdokVeszek #38031 üzenetére
Nincsmit, lehet megsütötte a nap.
donmackó: Igen, sajnos, először egy us freki aztán telefon, tévé kockás. -
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz kabelmania27 #38026 üzenetére
Köszi, akkor kifogtam egy nagyon jó ügyintézőt :S
(#38027) HofiZoli:
Azt gondoltam hogy csere lesz Hitron modemre.
Át lehet állítani bridge módra?
Ha nem akkor lehet még átgondolom a váltást.Lehet kicsit sajnálnám a cisco modememet.
(tegnapelőtt lett annyi az adapterének, de a modem még működik )[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz HwAdokVeszek #38025 üzenetére
Nekem annó engedték hogy a régi XL (120/10 net....)-ről váltsak az újra (240/20 net....). Fizetni meg ugyan annyit fizetek, és nem a +120 megás opciót kértem hanem a rendes XL csomagot.
(#38026) kabelmania27: Valószínű hogy előbb-utóbb minden le fog halni.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
-
HofiZoli
senior tag
válasz HwAdokVeszek #38025 üzenetére
Trio XL-ben 240-es net van, ne 500ast kérj, hanem a 240-hez +260 bővítőt. Simán fog menni, de eszközcserére készülj.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Sziasztok.
Mennyire lehet az igaz hogy hűségidő alatt (Trio XL csomag), nem engednek magasabb internetre váltani?
Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt magyarázta hogy addig amíg hűségidőm van nem fogok tudni magasabb internetcsomagra váltani :S
Eléggé furcsa ez, mert ha többet akarok fizetni az miért baj?[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz kabelmania27 #38021 üzenetére
A tv elég sokszor kockásodik (legalábbis a mese csatornák), a modem jelszintjei megvannak. Érdekes hogy (modem restart után jó lett) villogott rajta a led mint ha aktív lenne. Pedig sem ki sem bejövő hívás nem volt (itt volt a telefon tőlem 1 méterre).
-
vargalex
félisten
-
Bélaaaa
őstag
válasz vargalex #38018 üzenetére
Akkor mindenkinél ugyanaz van:
Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Current Software Revision: epc3925-ESIP-12-v302r125573-131230c_upc
Firmware Name: epc3925-ESIP-12-v302r125573-131230c_upc.bin
Firmware Build Time: Dec 30 12:49:43 2013[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
donmackó
addikt
Elszállt a telefon is:
MTA Line State
Line 1 Off-Hook
Line 2 On-HookLine 1 lenne az ami él, és tök süket. Vonal hang sincs. Bravó Még jó hogy van upc mobil.
-
MODERÁTOR
-
vargalex
félisten
válasz Gubek-Einste #38017 üzenetére
Szia!
Nálam ez:
Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Firmware Build Time: Dec 30 12:49:43 2013Alex
-
Topikgazda
Tegnap a SamKnows Whitebox 135-140 Mbps-s letöltéseket mért, este aztán ismét csináltam egy tiszta mérést és 140 Mbps jött ki (a Linksys WRT320N ennyit tud), átkötöttem a gépet közvetlenül a Cisco EPC3925-re (van bridge mód) és egyből 248 Mbps lett az eredmény így aztán úgy tűnik valami miatt 240-es csomagba kerültem. Még szerencse, hogy végül visszamondtam a telefonos ajánlatot, a net sebesség annyi de az ár a korábbi 120-sé
Azoktól kérdezném akiknek szintén Cisco EPC3925-je van, milyen firmware verzió van náluk?
Az enyém:Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Firmware Build Time: Dec 30 12:49:43 2013Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
GabN73
addikt
válasz kabelmania27 #37440 üzenetére
Felhívtam őket, majd az ügyintéző közölte, hogy a UPC oldalán is be lehet fizetni, kártyaadatok megadásával + befizetni kívánt összeg megadásával.
Elnézést a késői válaszért, kicsit megfeledkeztem róla -
-
Kami11
őstag
válasz kabelmania27 #38010 üzenetére
Nem is azért aggódom, hogy nem oldják meg, hanem azért mert ma délelőttre ígérték és még mindig semmi.
A problémám az, hogy nem érem el a nas-t, kamerát, stb. külső hálózatból, amire szükségem van.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #38008 üzenetére
Azért vagyok optimista, mert úgy is megfogják oldani max visszateszik a régi verziót.
Box dolbydigital hang probléma is megoldódott, hitronnál is.
Kami11: Régebben volt hasonló probléma más modemmel aztán megoldották.[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
válasz Intruder2k5 #38008 üzenetére
Igen, irigylem is miatta!
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #38007 üzenetére
Fantasztikus, hogy Te milyen optimista tudsz lenni!
-
Kami11
őstag
válasz kabelmania27 #38005 üzenetére
Az megvan, 46-47, ezzel már nincs gond.
-
Kami11
őstag
Hazaértem, ellenőriztem van-e már változás az elcseszett 3925-ös modemeknél, természetesen nincs, még mindig nincs bridge mód!
-
bb71
őstag
1 órája megint nem volt net, TV tökéletes volt, modemet újra kellett indítanom... ezt már unjuk.
1221-et hívtam, 5 perc zenehallgatás után letettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest