Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Red_Bull
aktív tag
Köszönöm a válaszokat
Akkor ha minden jól megy, 7000 helyett 3000 Ft lesz a havidíjam
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Red_Bull #78094 üzenetére
Üdv!
Elmész egy ügyfélszolgálati irodába viszed magaddal a médiacardot/boxot, vagy felhívod a 1221-et és megnyomod a lemondás gombot (egyes utána ötös). Miután megszűnt a tévé szolgáltatás érdemes a koax kábelről kivenni (helyére mehet egy F toldó ha nem ér el a kábel csatlakozója a modemig) az osztót, hogy az üres kimenetek később ne okozzanak problémát. Amennyiben beilleszted a modemértékeket meg tudjuk írni, hogy kell-e szakadástól tartanod.
Előfordulhat, hogy telefon szolgáltatással adnak jó ügyfélmegtartót internetre.[ Szerkesztve ]
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Jelenlegi UPC előfizetésem egy TV+Internet+Telefon csomag, de nekem már csak netre van szükségem ezek közül, és abból is elég a mostaninál lassabb, 150 Mbit-es net, mi a legegyszerűbb módja a váltásnak?
Tavaly áprilisban lett bekötve, úgyhogy az 1 éves hűségidő már lejárt. -
törölt tag
válasz Gubek-Einste #78086 üzenetére
Itt Hajdúszoboszlón este bedugul... még speedtesten sincs meg 400-se... sem CB-n, sem C5 AC1200-on. Most váltok le 300-ra.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz losangeles #78089 üzenetére
Nem feltétlenül. Első körben próbáld meg a weboldalon, hogy mit ajánl a címedre. Ha méregdrága csomagot, akkor még mindig ott a lemondás menüpont a telefonos ügyfélszolgálaton. És esetleg kapsz egy fullos csomagot 7e Ft-ért...
-
4Grider
nagyúr
válasz losangeles #78087 üzenetére
A konkurencia meglététől/hiányától függ az árazás, meg persze attól, hogy mit akarsz...
-
losangeles
csendes tag
sziasztok, az alábbi csomagról szeretnék váltani felfelé, hűségidőm már lejárt.
szerintetek mennyire van mozgástér benne?
köszi- internet 120mbit
- digital bronze tv
- alap telefon
- epack kedvezmény
- 4520 ft összesen -
Topikgazda
-
RBJ
addikt
válasz kabelmania27 #78081 üzenetére
Sikerült csak eszembe jutott.
De közbe szétnéztem csináltam egy tesztet.
Valami nem kerek speedtest alapján harmada se upc szerint is bibi.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Tiszteletem.
Nem tudom én felejtettem el vagy a connect box jelszava változott az alap adminról?
Érdekes ha be akarok lépni a 192.168.0.1 n akkor felhasználó név nincs csak egyből jelszó.
Én nem tudok valamit? vagy van valami megoldás a box ba való belépésre.
Wifi gondjaim vannak és próbálok valamit állítgatni rajta.
Az eddig hasító net most csiga lett wifi oldalról.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
törölt tag
TV comfort
2000 Telefon
3499 Internet 4499
2500 TV 3000
Első ajánlat 300-as Internet 3499 Ft-ért, Comfort TV-verl 2500 Ft-ért
500-as Internet lett bevállalva. Premium TV-vel.
8899 -
törölt tag
válasz nicu71 #78077 üzenetére
MediaCardot, a szerelő úgy hozta fel külön a kocsiból, mert nem volt neki feltüntetve, holott egy hónapja jelentettem be, hogy költözök (ezt egyébként korrektül még előbb is sikerült teljesíteniük, mert egy nappal korábban költöztem, és 27-re lett volna időpontom, de felhívtak, hogy 26-án már tudnának jönni, és jöttek is), illetve, hogy a korábbi csak Netről váltok + Telefon + Kábeltévére.
A Telekom az utcámban az újban, még telefont sem tudott adni. Jelenleg még 240 Mbps-on vagyok, mert még nem zárult le a szervizlap, utána váltok fel 300-ra.
Kenyér
-
Kicsirics77
veterán
válasz Intruder2k5 #78072 üzenetére
Itt is 35 fok van kint, utca túloldalán jön a gerinc,onnan légkábel,padláson osztó ahol kb 45+ fok van,mégsem szakadozik,de lehet azért mert csak egy éve van még meg.Nem gondolnám,hogy ekkora lenne az ellenállás növekedés,inkább lelazult csatlakozó az évek alatt ami miatt kh van és ezáltal nő meg a hibás részen az ellenállás.Aztán meg bármi lehet meg az ellenkezője is alapon,lehet neked van igazad.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
MODERÁTOR
válasz Kicsirics77 #78071 üzenetére
Ezt nem a csatlakozók lazulása okozza, hanem a réz ellenállásának a megváltozása. Ebből a szempontból az ideális a -273C fok lenne, bár ha jól tudom a réz még akkor sem szupravezető.
[ Szerkesztve ]
-
Slyer
senior tag
válasz kabelmania27 #78067 üzenetére
okés. de amúgy érdekes, mert nem nyúlok hozzá soha, asztal mögött van, semmi mozgás nincs. és egyik napról a másikra kezdte, azért nem értem...
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Slyer
senior tag
válasz kabelmania27 #78065 üzenetére
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
1-2 hete elkezdett szórakozni a UPC féle Cisco EPC3925 routerem. Gondol egyet, és elmegy a net. A wifi nem ezen, hanem egy asus RT-N18U-n keresztül megy. Ha megszakad a net, kikapcsolom, bekapcsolom, és megjavul. Mi lehet a problem?
-
törölt tag
válasz nicu71 #78061 üzenetére
Inviteles volt még 2015-ben, akkor ilyenjeim voltak: [link]
Amúgy az inviteles légkábelt használtuk fel újra, itt Hajdúszoboszlón is, mondtam, hogy legyen az ha gondolja, és nem jelent nekem semmilyen hátrányt mint például akkor nincs garancia probléma esetén, mert már be van húzva a lakásba. Tetőről hozta be.
-
NoOne1976
őstag
válasz kabelmania27 #78057 üzenetére
A le- és feltöltési értékeknek milyen tartományba kell esniük ideális esetben?
-
kisscom
kezdő
válasz kabelmania27 #78055 üzenetére
Azok jók 1 és 3 között van. Télen jobb lesz?
-
nicu71
addikt
válasz kenwood #78049 üzenetére
nem mertem kockáztatni, a román-székely dialektusban előadott női darálás azt engedte következtetni hogy csak az internetre vonatkozik .egyébként úgyis novemberig /addig tart az eredeti hűség/kapok annyi ajánlatot hogy csak na.Digi is nyomul a környéken...
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
kenwood
veterán
válasz NoOne1976 #78047 üzenetére
jaja. raadasul a 150-es netnek 3600 ft a listaara az en cimemen,tv nelkul.
valszeg az adott cimen elerheto legjobb ajanlatot kapta.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Jenne
őstag
Szia!
Ha nem felvétel opciós a Horizon boxod akkor ha csatlakoztatsz hozzá egy külső HDD-t, nem tudsz felvenni vele. Kiírja, hogy nincs jogosultságod. Max egy pendrive-al, de az hamar felmelegszik és lefagy tőle a box. (próbáltam )Nekünk itthon az elsődleges Horizon box az felvételi opciós, UPC így adta/bekódolta. A másik az sima, nem felvételi opciós, azzal nem tudok felvenni. Viszont ha csatlakoztatsz hozzá a modemről UTP kábelt, a műsor visszanézési funkciód az működni fog. De ha nem így lenne mégsem akkor majd vannak itt hozzáértők akik megmondják.
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
nicu71
addikt
SZiasztok,novemberig van hűségem digital bronze tv-120 internet-vez.telefon kombóra,fizetek érte 4750 Ft-ot..a minap felhívott egy erősen székely-román dialektusban beszélő hölgyike hogy mivel kivezetik a 120as internetet,legyek szíves updételni egy 150-re ,igy majd 4850 lesz a havidij ,és milyen jól járok.fáardt voltam,belementem...
Igen ám de ez csak az internetre vonatkozik, /nem figyeltem oda sajnos azt hittem az egész pakkra vonatkozik az ajánlat/és igy annak a hűségideje innentól fog kezdődni az 1 év.Juniusban.
Közben a TV -telefon meg novemberben lejár...mit fogok akkor tenni?nem kell sem nagyobb NET,sem nagyobb TV csomag Lehet hogy nem kellett volna belemenni?És ha valami nem OK akkor lemondással sem tudok "fenyegetőzni" mert köt a hülye hűségidő az internet miatt
Mit tegyek,próbáljam meg lemondani a 150es Netet,elvileg van rá 11 napom,vagy hagyjam a francba .."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
ates2
senior tag
Vett észre valaki külföld felé lassulást ? értem én oldalak lassan jönnek be kicsit gondolkozik a böngésző stb.
-
pjen
félisten
Üdv Urak.Ha a kártyát nem felvevős horizon boxra cserélem és csatlakoztatok hozzá egy HDD-t+UTP kábelen netet az pont úgy működik münt egy felvevős box?Tehát tudok felvenni és vissza nézni?köszi.
-
TeeJay
félisten
válasz kabelmania27 #78031 üzenetére
tetőtérben van 3-as osztó annak a legkisebb csillapítású ágán van a CB most
csak ugye a tetőtér meg az utcai búra közt van a sok kábel
a búra és a ház sarka között van legalább 35-40méter onnan fel a tetőtérbe úgy 15méter majd még onnan a CB-ig 10méter akárhogy nézem vagy 65-70méter kábel van
ha anno legalább a tetőtérig vastagat húzta volna ki most nem lenne gond
meglátjuk mit dob a gyakorlat, fickó szerint még jó lesz max ha nem akkor sűrűn járnak majd kiMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz TeeJay #78030 üzenetére
Igen az rg11-esnek kisebb a csillapítása mint az rg6-osnak.
Feltöltés jó, letöltés közel van a -10hez de talán tartományon belül marad, hosszú bekötés miatt alacsonyabb a letöltés de ez nem jelenti azt hogy nem lesz stabil.
Régebben -6 +6 volt a tartomány.
Belefér a határba, de ettől még lehet gond, de az nem biztos, hogy jelszint probléma lesz.
Mivel nem lehet megoldani, hogy egy osztó előtt legyen (ha jól emlékszem egy kettes van a hármas és a modem között) a modem ezért ennél jobb nem lesz, ha megszünteted azt a vételi helyet újra közelebb lesznek a nullához a letöltési értékek és az már jobb lesz.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz kabelmania27 #78029 üzenetére
megnézte a figura, szerinte anno 2001körül már vastagabb kábelt kellett volna behúzni a tetőtérig és nem lenne gond. így sima fekete külsejű normál koax jön vagy 40méteren és ezért gyengébb a jel de azt mondta határon belül van nem lesz vele gond
most a tetőtérben van úgy 50fokCB értékek ezek lettek
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz kabelmania27 #78027 üzenetére
hát ezen valamit majd kitalálhat a szerelő mert akkor emiatt van az amit öcsém mondott
hogy néha elszáll a net...
ráméretek a kábelre mert ez nekem elég gyengének tűnik így
igaz most volt vasárnap egy árvíz lehet valamelyik erősítő elszállt vagy fene tudja
de úgy emlékszem tavaly nyáron nem volt ennyire lent a szint
40dB körül volt a DS mind és a power -5körül nem -10-nélMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kezo0
addikt
Szia,
ha ez egy Cisco HD DVR, akkor így kell végrehajtani a hard resetet:
Először is áramtalanítsd a boxot a hátoldalán levő billenőkapcsolóval, legalább egy percig.
Aztán úgy kapcsold vissza a hátoldali kapcsolót, hogy közben egyidejűleg nyomva tartod az előlapon a CH+, CH– és REC gombokat. (Ha játszol valamilyen hangszeren, akkor kicsit könnyebb ezt a három gombot egy kézzel nyomva tartani, egyébként kell hozzá némi kézügyesség. )
A korábban rögzített műsorok nem fognak elveszni, ellenben minden más egyéni beállítás igen. Tehát – jó esetben – onnan fog indulni a box, hogy ki kell választani az országot.
Más típusú boxnál nem tudom, mi az eljárás.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
oszy
veterán
Van egy upc mediabox HD digital video recorder. A kijelző teljesen sötét és a led zölden villog. Hibabejelentő vagy van valami trükk amit itthon meglehet csinálni? Köszönöm!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Csak baxa a csőröm, így megkérdezem. Létezik, hogy bizonyos területeken (újonnan kiépített vidéki városban) nincs analóg adás?
Amikor megkötöttem mondtam, lesz két CI kártya, meg majd elviszem a jelet koaksszal egy régebbi TV-hez, pár csatorna ott is nézhető lesz. És arra mondta az üzletkötő, hogy nálunk nincs analóg adás. Kérdés ez igaz, vagy csak így akart volna rám tukmálni a 3. médiaeszközt is?És ha tényleg már csak digitális adás van, tehát kikerülhetetlen a box/CI kártya használata, akkor miért kérnek plusz pénzt a 2-3. eszközért?
mod: szerelőt is megkérdeztem, Ő is azt mondta, nincs analóg adás (lehet csak egy követ fúj a többiekkel)
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
pjen
félisten
válasz kabelmania27 #78011 üzenetére
A UPC fejállomás védelme se ér sokat,itt van utca végén az elosztójuk.Pár éve belevágott a villám,2 beltéri tönkre ment,az egyik füstölt is.Viszont a hozzá HDMI kábellel csatlakoztatott Tv túl élte.
-
pjen
félisten
válasz Teaway #78010 üzenetére
UPC nem véd Téged.Nem is tudna.Egy komplett villámvédelem árban sokszor meghaladná a védendő tárgyak értékét.Nézd meg például az OBO honlapján egy családi ház komplett villám védelmét.Másodlagos villám védelemnek,és hamis biztonság érzetnek megfelelnek a túlfesz védős elosztók.A kihúzogatás se megoldás,egyrészt a csatlakozók hamar kontaktosak lesznek,másrészt nem vagy mindíg otthon.Egy jól konfigurált biztosítás a megoldás(nem vagyok üzletkötő),de már kétszer kihúzott a bajból.
-
TeeJay
félisten
ezt most kaptam tesómtól így néz ki a falu a délutáni eső után
UPC nincs valszeg minden erősítő meg CMTS elázott
szép kilátások hogy lesz így net a hétenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
norbertoth
senior tag
Holnap megint jön a technikus 😂 155ms a ping, 35Mbps a letöltés, wifis eszközök leszakadnak róla, kábelen is katasztrófa az egész. Csináltam képi és videós bizonyítékokat. Az ügyfélszolgálat már műszakist kapcsolt, mert ez nonszensz ami itt folyik 1 hete. Feléjük a ping meg minden jó, viszont tesóm azt mondja hogy egy dolog hogy feléjük jó a rövid és hosszú válaszidő, meg a jel ill. a fejállomás is, de hogy azt ők nem látják felénk milyen a végfelhasználó irányába...ha a sajàt szememmel látom a 100feletti pingeket a katasztrofális sebességet és leszakadásokat. Ők gondolom ezt a részét nem tudják mérni csak itt helyben, de mondta is hogy megnézik milyen itt helyben, szerencsémre holnap délelőtt jönnek is.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
vlevi
nagyúr
válasz norbertoth #78003 üzenetére
Basszus, nálam is ezt csinálja néhány napja az egyik gép.
Az én gépem LAN-on van, az teljesen jó, de a másik, ami WIFI-n, az rendszeresen ledobálja a netet, percekig nincs net, aztán megint van.
Ha közben elindítom a W10 hálózati hibaelhárítót, akkor a default gatweay-t írja ki, hogy azt javította. De utána megint elmegy, aztán megint megjavul.
Mi a t****m ez?
Wifi adaptert cseréltem, egy PCI-E-es kártya helyett kapott egy USB-s eszközt, Win10-et frissítettem, semmi hatása.
Jelerosseg nem nagyon lehet gond, mert amikor megy, akkor 60-70megabittel is megy a wifi. Amikor viszont nem megy,akkor azonnal kiírja, hogy nincs net...
Nekem viszont nem Connect Boxom van, hanem az a régesrégi fekete izé, amiben csak LAN van, és saját routert használok. Természetesen router újraindítás is volt, a router logjában nem látok erre vonatkozó információt.Mindeközben a házban lévő telefonokon nem veszek észre ilyen problémát.
Mi ez?[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
Leszakad a netről minden eszköz,aztán hirtelen jó, majd random megint elmegy a net. Kábelen úgy tűnik jó, valami ami esdig működött a cb-on, most nem és bosszant mi lehet az. Tesóm megpingelte és volt hogy 6-181-10-14 stb.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Topikgazda
válasz norbertoth #78001 üzenetére
Van valami egyéb tünet? Ha nincsen akkor nem feltétlenül van gond.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
norbertoth
senior tag
Olyankor mi van ha se telón se kábelen nem tudok speedtesten sebességet mérni, azt írja időközönként hogy ellenőrizem az internetkapcsolatot?! Ez jelenthet internet leszakadást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest