Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tartarus
tag
válasz #72445440 #110093 üzenetére
Neked is köszi!
Közben Toth_Jani is írt
Vodafone TV (HU) 2.0.3 APK Remélem egyik forrásból származóba se került be vmi plusz ártalmas kód.. -
cocka
veterán
válasz SpiRiTofDooM #110096 üzenetére
Random akármilyen modul nem fog menni, csak amit ők adnak. Mert (tudtommal) van benne egy smartkártya, ami össze van párosítva a modullal. Szóval más modulban nem működne a smart kártya. Illetve úgy is meg lehet fordítani a kérdést, hogy általad vásárolt CI+ modulhoz vajon adnának-e kompatibilis smartkártyát. Nyilván nem. Hogy technikailag is kivitelezhetetlen lenne-e ez, abban azért nem vagyok annyira biztos.
[ Szerkesztve ]
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz SpiRiTofDooM #110096 üzenetére
A szolgáltató adja a CI+ modult kártyával. A kettő párosítva van náluk. S miért vennéd te? Az első kártya - modullal együtt - előfizetés esetén díjmentes.
Mi alá kell írás?
-
SpiRiTofDooM
újonc
Sziasztok, ha veszek CI+ kártya modult akkor menni fog a tv vagy csak a saját moduljukat fogadják el? A 80 éves nagymama örül hogy a lapos tevét be tudja kapcsolni, a héten megszűnt az analóg nem tudom mi a legegyszerűbb? Köszönöm ha segítetek
[ Szerkesztve ]
-
Tartarus
tag
Sziasztok!
Vodafone TV (HU) app-ot honnan lehetne megszerezni apk formában? Huawei tabletemre szeretném telepíteni amin ugye nincs gms (play store)..
HUAWEI Phone / Tablet Clone alkalmazás se tudja átvinni telefonomról. -
embe
nagyúr
Nem látom az igénylési lehetőséget, de a szolgáltatásim között felajánlja a jelszó csere lehetőségét. Ennek ellenére nem működik, a korábban írt hibát dobja.
Akkor várok.[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
vargalex
félisten
válasz #72445440 #110079 üzenetére
Biztos nem a nyitott bootloader a gondja. Nálam gond nélkül megy Redmi Note 7-en PixelExperience ROM-al, márpedig ahhoz és annak felrakásához nyitott bootloader kell.
Inkább arról lehet szó, hogy a root kikapcsolása igazából a binárisokat ott hagyja, csak nem tölti be. A Telekom alkalmazás is ellenőriz file szinten is. Sőt, van ami pl. a Magisk manager meglétét, ezért is van benne az az evezés funkció.Alex
-
vodupc
friss újonc
válasz gduck #110075 üzenetére
Frissítettek, frissítettünk már mindent. Állítólag.
Az is szép, hogy a gyári beállítások után még teljes menü jön be a menu gombra, pár óra elteltével már csak Beállítások van benne, semmi több.
A Da Vinci csatorna is eltűnik a többi nemreklám, nemközszolgálatival együtt, de ha a 14-est kérem, azért bejön és látom a műsort, a többin marad a jogosultság hiánya.Kíváncsi leszek, a kiérkező szerelő vajon megint úgy fog távozni, mint pár éve? Akkor is adminisztratív gond miatt küldtek szerelőt, aki csak annyit tudott segíteni, hogy valódi supportost hívott fel, mert ő legalább felfogta azt, amit a 1221 nem. Egyszerűen nem tudom megérteni. Mintha direkt olyanokat ültetnének oda, akik vagy teljes mértékben képtelenek a bejelentések értelmezésére vagy szándékosan játsszák a hülyét. És ez minden eddig megismert netes és tévés szolgáltatóra igaz, nem csak a upcvodafone-ra.
-
cocka
veterán
válasz #72445440 #110079 üzenetére
Érdekes az RTLMosttal semmi gondja. Tudtommal ahhoz is Widevine kell.
Ami most a Horizon Go-val kapcsolatban vicc: Műsorújságban mutatja a már lement műsor mellett a lejátszható ikont, de ha rámegyek a konkrét műsorra lejátszógomb helyett csak megtekintés TV-n van. LOL
-
cocka
veterán
válasz impmammuth #110073 üzenetére
Nálam Android OS-en MV1803 van feszt. És nem is kell Magiskkal bohóckodni (mondjuk vki használati útmutatót is mellékelhetne hozzá, mert még sosem sikerült vele semmit sem kezdenem.. nagyon szépek a leírások, csak nekem qrvára nem az jelenik meg, amiről a leírások szólnak LOL), mivel van a rootra on-off opció fejlesztői beállításokban. A root kikapcsolása ugyanúgy MV1803-at eredményez.
-
cocka
veterán
válasz vodupc #110069 üzenetére
Viszont a Műszaki teszt nem megy. Elindul, aztán a videotár tesztnél megáll.
Az kb. senkinél nem megy. Csak a százalékos karika megy végig, aztán amikor a tesztvideó indulna, akkor vagy kikapcsol vagy újraindul vagy videóindulás helyett kérem várjon van és visszalép a menübe vagy befagy és UPC gombbal kell kilépni.
-
gduck
addikt
válasz vodupc #110069 üzenetére
"Viszont azt többször is említettem nekik, hogy hetekig áramtalanítva volt a box, de erre kb egy vállrándítás volt a válasz, amennyire értettem: "az nem számít "."
TIPP: ilyeneket nem szabad nekik mondani! Csak azt kell mondani, nem mennek a kódolt adók. Olyankor tuti küldenek a kártyára frissítést
-
vodupc
friss újonc
válasz #72445440 #110070 üzenetére
Én azóta temetem, hogy megszűnt upc lenni.
Egyszerűen gyalázatos amit művelnek.
Csak "egyesek" ragaszkodnak hozzájuk, mert ki tudja, másik szolgáltató mit produkál.
Ha rajtam múlt volna, már a upc-t is kivágtam volna egyébként. De úgy tűnik, ezzel a "fejlesztéssel" végre eljutunk oda, hogy megszabaduljak tőlük. -
vodupc
friss újonc
válasz #72445440 #110067 üzenetére
A kártyaadatokat a diagnosztika látja.
(Beállítások, Diagnosztika, 3. oldal)
Viszont azt többször is említettem nekik, hogy hetekig áramtalanítva volt a box, de erre kb egy vállrándítás volt a válasz, amennyire értettem: "az nem számít ".
Ha jól értelek, számít... (hű de meglepne, ha kiderülne, hogy pontosan az történt, amit írtál és az inaktivitás miatt lekapcsolták)Viszont a Műszaki teszt nem megy. Elindul, aztán a videotár tesztnél megáll.
Most ott tartunk, hogy talán sikerül rávenni a zasszonyt, hogy váltsunk szolgáltatót.
[ Szerkesztve ]
-
vodupc
friss újonc
Küzdöttem egy keveset a vodkafone helpdeskkel. Eredmény nulla.
Hátha van köztetek valaki, aki érdemi magyarázatot tud adni: két régi HD-s boxunk van. Az egyik működik, a másik csak részben. A közszolgálati csatornákon és a voda saját reklámszemetén kívül minden csatornán az jelenik meg, hogy nincs jogunk hozzá, mert nincs a csomagunkban.
A helpdesk szerint a box fizikailag hibás.
Elképzelhető, hogy igazuk van? -
Toth_Jani
őstag
Én is próbáltam pár napja, úgy csinálja mintha telepítené és a végén kiírja nincs telepítve.
Igy marad a "média átjátszása eszközre" de úgyis csak a visszanézőt használom igy igazából nem is kell távirányitó.
Viszont tetszik hogy ezen már minden felvehető (amit engednek), akkor is ha egy időben 10 műsor kezdődik.
(Jó tudom úgyis felveszik, csak kapunk egy jelölést hogy igényt tartunk rá.)[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz kabelmania27 #110045 üzenetére
Én köszönöm, hogy segíteni igyekszel!
(És igen, a legutóbbi két szervizes kiszámolta, és azt mondta, hogy így gyakorlatilag egyenlő erősségű jelet kap mind a 4 eszköz.)
Viszont most akkor mi a konklúzió, kérlek?
"Aquila non captat muscas."
-
basel00
tag
válasz kabelmania27 #110058 üzenetére
ez a EMTA 3.0 1GB NO Fix wifi nem tudom mond e valamit
-
cof
veterán
válasz basel00 #110057 üzenetére
Mire gondolsz router alatt? A Vodafone-tól kapott eszközre? Mert az nem router. Oda bedugod amit a szolgáltató adott eszközt a LAN1 portba meg a gépedbe és mindenféle varázslat nélkül mennie kellene.
Ha routered van akkor inkább router topik.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz basel00 #110057 üzenetére
Routered wan portját kösd össze a modemmel, routered lan portját a gépeddel, routeren a wan kapcsolatnál dinamikus-t kell kiválasztani, modemet pedig állítsd át modem üzemmódba 192.168.100.1 címen tudsz belépni a modem oldalára. Milyen modem van nálad?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Most éppen mi a feltétele a webes vodafone tévé oldalra való belépésnek? Mert nem enged belépni, még mindig ezt írja ki: "Nem sikerült az azonosítás. Érvénytelen felhasználónév vagy jelszó. (WA103)"
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
tomp
félisten
Gondoltam felrakom AndroidTV-re a VodafoneTV appot de még apk-ból se lehet telepíteni.
-
basel00
tag
Hi mindenkinek
Tudnátok abban segíteni hogy a számítógépet " lan kábellel" hogyan tudnám összekötni, beüzemelni?
köszönöm
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Mi a helyzet akkor ha nincs vodafone, ahová költözni akarok és hűség van a csomagon? Fel lehet mondani mindenféle kötbér nélkül? -
cocka
veterán
Pace HD-n a kereséssel is csináltak valamit, tegnap elkezdtem az EPG keresőjébe gépelni és minden betűnél hibaüzenetet írt ki. A hibakód is alá volt írva, de nem jegyeztem meg, tán valami VS15 000:400 vmi ilyesmi.
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
XII.ker Szt. László, Tatai út környékén másnál van szolgáltatás?
Itt se tv se internet.
-
Piftuka
veterán
válasz kabelmania27 #109969 üzenetére
"Köszi az infót, úgy tűnik, hogy a tap osztót cserélték hatosról nyolcasra , [..]"
Óh, az egy nagyon régi állapot! Azóta már a "nyócvannyócadik" splittert használom.
A teljesség igénye nélkül pár korábbi állapot:
[link]"Padláson lévő osztó is kettes splitter?"
Igen, ugyanolyan 3DTS108-as, amelynek a felső, -8 dB-es csatalkozójából egy HPF-105 szűrőn keresztül fut a kábel direktben a 2. számú tévéhez.
Az "Out" csatlakozóból pedig az 1. számú szobához fut a kábel.
"Tévén milyen a jelerősség és a minőség?"
Az változó. Amikor éppen jó a kép, akkor a jelminőség 100, a jelerősség 92.
A korábbi, fentebb linkelt, fotózott esetben például ilyen értékek voltak jellemzőek:
"Aquila non captat muscas."
-
őstag
válasz kabelmania27 #110031 üzenetére
Nem babrálom őket, szekrény mögött vannak. Nem szoktam újraindítani sosem, 0/24 működik mindkettő. Egyébként az Arrisban valami 97 napos uptimeom volt.
Ez csak gondol egyet random és meghal, eldobja az ip-t. Ha újra indítom csak a modemet, akkor helyre is pattan, pár perc amig feláll és minden a régi."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
válasz Apaxp #110036 üzenetére
Azt csakúgy ÜFSZ-os mondta. Nem tekinteném őket mérvadó információ forrásnak. Viszont a #110014-ben linkelt/idézett doksi három böngészőt is felsorol, igaz mindegyiket Windows alatt futtatva.
Hiába kicsi a Linux penetrációja, itt a fórumon is sokan használjuk. Nem beszélve a macOS-ről. Bár a "jelenleg" megfogalmazás reményre adhat okot.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Toth_Jani
őstag
válasz vargalex #110032 üzenetére
Jelenleg 1,7% felhasználónál van Linux.
A PC (Windows) alapú elérést is már régen lehagyta az Android 20%-al.
DE több olyan, szintén Vodafone (Ex UPC) előfizető ismerősöm van, akit például a legkisebb mértékben sem érdekel a VTV szolgáltatás (visszanézés, felvétel), egy elvárása van tudjon TV-t nézni és kapcsolgatni a csatornák között, és működjön az Online sakk.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz kabelmania27 #110027 üzenetére
Köszönöm Érdekes... Akkor csak a marketing lehetett, hogy ne jelentse ki azt a tényt, hogy nincsenek a toppon még ezek a HGW-k Nem, osztó az maradt a régi... A srác is a modemcserét javasolta ha továbbra is lefagy.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
őstag
Egyszerűen botrány ez az egész rendszer, kaotizmus a felső fokon... Napok óta gondol egyet majd befagy az Arris csodám és teszi ezt annak ellenére hogy van WAN ip, de mindhiába, mert így sem működött a szolgáltatás.
3 napja felhívtam őket és befagyva hagytam a modemet, hogy láthassa az ügyintéző is... Mondtam neki, h nem áramtalanítóm a modemet azért, hogy láthassa a hibát, hátha kiderül az oka. Ezt ledumáljuk, mondja hogy látja az offline állapotot és nézi tovább, de közben áramtalanítsam. Ok, áramtalanítom és egy kis idő után azt mondja, hogy jó, akkor most kapcsoljam be a TV-t. Mondom neki, miért, hiszen a telefonon, laptopon is látom, ha online az állapot, mire ő azt mondja, hogy jaaaaaa, ön nem a TV box-ra gondolt? Na itt elborult az agyam és mondtam neki, hogy kihangsúlyoztam az elején a modemet és Arris-t is említettem, de ő csak kérte az elnézést... Ma újra eljátszodta és 1 óra várakozás után sikerült egy hozzáértővel kommunikálnom akivel értettük egymást és ő látta, hogy online a modem, de a letöltési ág nem működik. Le reseteltem és csak reménykedem, hogy ez megoldja a gondot, de ha nem, akkor kérem a modem cserét legközelebb.
Azt mondta, hogy az új értékek jobbak mint a befagyás állapotában, de én semmi különbséget nem látok, pár tizedes eltérés kivételével, de semmi kiugró...kabelmania27, ránézel légyszi ezekre az értékekre?
Ezek a befagyás pillanatában voltak, tehát itt még nem indítottam újra a modemet.
Még annyi, hogy modem módban vagyok és van egy router mögötte, de nem hinném, hogy a router miatt veszne el a WAN ip-m...
Ja és itt egy screenshot az ügyfsz. reakció idejéről
Egyszerűen botrány...
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
vibra
tag
válasz #72445440 #110017 üzenetére
Igen, ha jól emlékszem erről beszéltünk pár nappal ezelőtt.hogy a yt és a vtv nem ugyan az.
Engem is érdekelt [link] kérésére a válasz, ezért is kértem másik képet.N3150- írtam,hogy vtv nem használható,de mi a helyzet az általam tesztelt j4105-el:
Tegnap tudtam tesztelni kíváncsiságból egy másik barebone pc-t, j4105-el.
CPU:25-35%
UHD 600 IGP: Video process: kb 15-17%
: Video decode: kb 14-20%
: 3d 3-5%
Nekem az a véleményem, és erről is váltottunk hsz-t,hogy nem mindegy milyen koros gépen szeretnénk böngészőből a vtv-t nézni a hw-es képességek miatt. -
vibra
tag
-
Gyzmo
csendes tag
válasz blakey #110005 üzenetére
A csatolt linken található Vodafone tv alkalmazás felhasználási feltételek 3.2-es pontjában ez szerepel:
"
3.2.Az Alkalmazás saját, kábel hálózaton létesített TV szolgáltatás esetén elérhető személyi számítógépen is webes Alkalmazásként, Microsoft Windows 10 operációs rendszeren Google Chrome (90-es vagy attól újabb verzió), Microsoft Edge (90-es vagy attól újabb verzió), vagy Firefox (89-es vagy attól újabb verzió), típusú böngészővel. Jelenleg a Mac operációs rendszer valamint az Internet Explorer, Safari, Opera böngészők nem támogatottak. A webes Alkalmazás kizárólag beépített képernyőkön vagy HDCP-kompatibilis (nagy sávszélességű digitális tartalomvédelemmel ellátott) kijelzőkön támogatja a lejátszást."
Én is macOS operációs rendszert használok, és nálam sem működik egyik böngészővel sem (Safari, Firefox, Chrome). -
Apaxp
senior tag
Nem tudom ér-e valamit ez az infó, de a hét elején volt problémás ügyem, és hívtam az ügyfélszolgálatot. A beszélgetés során a hölgy felvilágosított, hogy az IT elmondása szerint a voda vebes felületét chrome böngészőre optimalizálták. Remélem ez csak a jelenlegi állapot és később azért lesz optimalizálás a rókára is
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
Button
aktív tag
webes VTV-vel kapcsolatban (tudom még nincs 08.31)
rettenetesen hiányzik a műsorújság
mivel az appban van, gondolom itt is csak "ki van kapcsolva" a modul belőle, és nyilván oka van annak, hogy még nincs bekapcsolva.. de nagyon kellenenagyon hiányzik egy vissza nyíl, mint ami HGO-ban is volt, amivel vissza lehetne menni a kezdőlapra/műsorújságra
egy kis bug.. ha egy élő műsort ami éppen megy, elkezdesz nézni az elejétől, akkor megáll a visszajátszás abban a pillanatban, amikor az élőnek is vége van.. jó esetben vissza tudsz menni a csatornára és folytatni tudod az előzmények közt (ekkor már végig tudod nézni), rossz esetben így jártál és nincs ott a visszajátszás nyíl
amúgy alakul, kezd megbízhatóbb lenni, de sajnos az tény, ahogy azt írtátok is, hogy van gépem ami eddig simán elketyegett HGO-val, most pedig 100% cpu..
-
Okosandroid
tag
válasz zolee001 #109999 üzenetére
Nálam pont ugyanez a helyzet amit leírtál. Egyébként az első napokban érdekes mód még nézhető volt, nem zabálta annyira az erőforrásokat, most viszont fullon van minden és akadozik. Próbáltam lightosabb böngészőket használni, hogy hátha esetleg úgy jobb lesz, de oda meg nem enged belépni, vagy ha be is enged hibával elszáll a stream. A Horizon Go és hasonló stream szolgáltatások nálam is fullosan mennek, semmi akadás. Szerintem valamit nagyon elkalibráltak a napokban a Vodánál ha ez ennyire gépigényes lett.
-
-
cocka
veterán
válasz zolee001 #109996 üzenetére
Nemrég kérdeztem én is itt. A megoldás lejjebb kell görgetni, ami azért nem nyilvánvaló mert fullhds felbontás mellett az elrejtett lejátszósáv alatt nem látszik semmi. Lehetne egy apró lefelé mutató nyilacska. Érdekes youtube-on elég nyilvánvaló, hogy a videó alatt is vannak infók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Új PS5 Fortnite, Chroma Pearl, Chroma Indigo DualSense Limited Controllerek 2 év Sony garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Toshiba Satellite L50D-B-12Z QuadCore AMD A6-6310 / 8 GB Ram / 1 TB HDD / AMD Radeon R4 2 GB
- Eladó vagy csere LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / monitor.
- Lenovo IdeaPad Y50-70 Intel Core i7-4710HQ / 15.6" 4K UHD / 16 GB RAM / 4 GB GTX 860M / 500 HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest