Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
Ez a 29 plusz csatorna (analóg tv esetében) szerintem megéri azt a plusz 2 e Ft-ot. Igaz ebből vagy 10 (számomra) szemét csatorna. A minősége is kielégítő (pedig a lakásban 5 felé osztjuk).
Ja és amíg 15 Mbps-os csomagban voltam, talán egyszer mértem 15 alatt (talán 12 Mbps-ot).[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
Mi azon gondolkodtunk, hogy csomag vagy nem csomag, mert sajnos mi pont úgy vagyunk ezzel, hogy az analóg tv adásban nincs benne, illetve a digitális kábel tv -nél is csak a drágábban van benne az az 1 csatorna amit mi előszerettel nézünk jópár sorozat miatt. (universal channel)
És azért havi 5000 vagy 3500 még a 3200 FT-os net mellé... hát nem mind1.
Viszont net terén pedig kezdésnek lenne a 15ös, aztán ha ez nem elég, akkor még mindíg lehet váltani 30-ra.
-
kirkri
addikt
válasz Bagira01 #249 üzenetére
Rájöttem, hogy igazad van és mégis a TP-link routerem fogja vissza a netet, csak még nem tudom, hogy miért.
Egy WR1043-as routerről van szó, ami egyébként gigabites, tehát minden további nélkül bírnia kellene a LAN porton keresztül a 120 megát. Azonban, ha be van iktatva, akkor 75 mega a vége, míg router nélkül 110-120 között van.
Sajnos itt a PH-n a router topikjában még nem kaptam rá választ, hogy ez miért is lehet.
21 éve a Prohardveren! ™
-
szeker
tag
Üdv tegnap megrendeltem az upc ingyenes beüzelemelésel a dirct+csomagot és mikor várható h felhivnak vagy vmi?netten rendeletem meg tegnap délelőt
-
legenda
válasz Bagira01 #309 üzenetére
a tl-wr1043nd bőven tudja kábelen a 120/10 netet, akinél nem, ott egyedi - akár más jellegű - probléma lesz!
kirkri; valamelyik hátha segít;
- kábelek ellenőrzése!
- beállítások ellenőrzése!
- reset majd újrakonfig!
- firmware frissítése/újrahúzása, majd gyári állapot visszaállítása és végül újrakonfig![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Spirit
őstag
Kapcsold ki a routerben található tűzfalat és a QoS-t. Elvileg a 1043-as valahol 140mbit környékén tud így. Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt: [link]
Ha innen olyat válogattok, ami 200mbit felett tud, nagy baj nem lehet. Természetesen LAN-to-LAN ezek már mind gigabitesek. Jó vásár pl. a D-link Dir-655, Netgear WNDR3700, esetleg D-link Dir-685. Ezek legalább stabilak is, és még kapni is. Nálam a 655-ös 1,5 éve nem volt kikapcsolva, soha nem szórakozott, nem kellett resetelni, és lazán viszi bekapcsolt QoS-el, tűzfallal a 120-as netet.(már amikor megy, mert most a packet loss annyira magas, hogy a skype is leszakadt. Reménykedek, hogy megoldják, én szerelőt nem fogok hívni. Amikor jönne délelőtt 10-kor úgyis jó minden)
-
legenda
bekapcsolt tűzfallal is bőven viszi, és tényleges átvitelről van szó (wan -> lan), és nem ezer szálas torrentről...stb, mert az már nem kimondottan átviteli sebesség kérdése! ezzel az erővel alapul vehetnéd akár kirkri 75 megabit/sec sebességét is, és akkor már nem is tudja a router a 120/10 sebességet...
-
Csabee.
nagyúr
Úgy érzem a kezdetekhez képest sokkal stabilabb lett 22.kerületben a 30mbit-es upc csomagom, pedig még a routerem sem cseréltem le.
Bár néha a youtube- haldoklik olyan lassú..
Üdv: Csabee.
-
kirkri
addikt
@ kali: Az első három megvolt és nem segített (bár nem igazán vagyok profi a dologban, de a beállításokban nem találtam olyat ami érdemben befolyásolhatná a LAN sebességet) . A legfrissebb fw van rajta, de most reggel már nincs időm újratenni, így az délutánra marad.
@ spirit: A tűzfalat kikapcsoltam, az nem segített. A QoS nem tudom, hogy micsoda, sajnos ilyet nem találtam a router beállításainál.
21 éve a Prohardveren! ™
-
intuicio
aktív tag
válasz Bagira01 #309 üzenetére
Szia. Mivel egy háztartásban élek szüleimmel, ezért faterom is berendelte tegnap a 120/10 netet... Kíváncsi leszek, hogy a megrendelt csomagot meg tudják e oldani pénteken (jönnek--e) és hogy mit fog teljesíteni a 120. Hétvégén katasztrofálisan sz@r volt. Fibernél nem volt ennyi cumi Szval kitartás
Annyit segítsetek, hogy a 120/10 netet meg tudja osztani apám hugommalt, valami speciális router fog kelleni? esetleg egy olcsóbb készüléket tudtok ajánlani?
Köszi. -
kirkri
addikt
válasz intuicio #319 üzenetére
Szia!
Elvileg a legolcsóbb router amivel maradéktalanul szét tudod osztani a teljes sávszélt, a TP-LINK WRWR1043ND olyan 14.000 forint körüli összegért. Wifin osztanátok szét a neten? Ha igen, akkor bejön az, hogy a 802.11N szabvány viszi csak át ezt a sebességet, alatta (802.11G) nekem csak 47 mega megy át.
21 éve a Prohardveren! ™
-
szeker
tag
Sziasztok bocsi h ide irok de a másik topicba nem kapok választ
ASzt szeretném meg tudni h Hétfőn megrendeltem a dirct+ csomagot az ingyenes beszerelésel és még nem hivtak meg semmi mikor várható h hivnak vmi? -
zoo8800
veterán
Tervezem megrendelni a 15/1,5 helyett a 30/3-at, 4200-ért. Ha az 1 év után 6500-ért akarják majd adni a netet, és nem valami jobb áron, vissza tudok majd váltani a nem kedvezményes 4700 Ft-os 15/1,5-ös árra?
a youtube általában nálam is rossz. Illetve, videója válogatja, melyik hogy fut.#308
pingelésnél is jelzi, hogy nem OK. A hálózati ikon pedig jelzi, hogy nincs kapcsolat. Ez általában akkor jön elő, ha eléggé fúj a szél. Ennyire zavarná a hálózatot, ha rossz az idő?[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
upc on-line
tag
Kedves zoo8800!
Lehetőséged van lefelé módisítani, amint lejár a határozott időre szóló szerződésed, viszont ha ezt a lejárati időn belül teszed, akkor beterhelésre kerül az addig igénybe vett kedvezmények összege.
üdvözlettel, upc on-line Twitter:upc_online_hu Facebook:upcmagyarorszag
-
zoo8800
veterán
válasz upc on-line #329 üzenetére
Köszönöm a választ!
Hűségidő lejárta előtt biztos nem módosítanék lefelé (amíg 4200 Ft-ért kapom a netet).rip and tear, until it is done
-
werszomjas
addikt
válasz upc on-line #329 üzenetére
Kedves upc on-line!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most járt le a szerződésem, Bronz TV + Fiber Power 30 volt, illetve ezekhez kaptunk ingyen Telefon Gold csomagot, és ez került kb 9500ft-ba.
Most néztem az UPC honlapot, és szeretnék picit módosítani:
A tv marad a bronz, az 3500ft, a netet szeretném Fiber Power 60-ra növelni, az 5000ft, a telefonból viszont az alap csomagot szeretném, a bronz-ot, ami 500ft, így ez 9000ft lenne, majdnem annyi mint az előző, csak kétszer olyan gyors nettel.
Viszont azt olvasom, hogy ezek a kedvezményes árak, csak felfelé módosítás esetén érvényesek.
A gond a telefonnal van, mert csak azt szeretném lefelé módosítani, ezt viszont nem tudom megtenni.
Kérdésem: amennyiben felbontom a teljes szerződést, mennyi időn belül köthetek újat, ugyan arra a címre?
Köszönöm
üdv
-
club1
veterán
válasz werszomjas #332 üzenetére
"Az akcióban nem vehetnek részt azon előfizetők, akiknek fennálló díjtartozásuk van, vagy az akcióban érintett szolgáltatásuk/kiegészítő szolgáltatásuk 2011. február 1. után szűnt meg, és azt a megszűnttel azonos szolgáltatási címre kérik, vagy korábbi előfizetővel egy háztartásban élő hozzátartozóként igénylik."
Jellemzően az akció kiírásakor határozzák meg ezt a dátumot. Ált. 3-4 hónap szokott lenni, míg új előfizetőnek számítasz.
Mivel a problémád összetett (amivel nem váltasz felfelé, illetve amivel lefelé váltasz, az listaáras lesz, az online kedvezményt pedig csak felfelé váltásra+online fizetésre kapod meg), jobb lenne ha bemennél egy személyes ÜFSZ-ra, ott a megszüntetés lehetőségét felvetve, biztosan tudnak egy jobb megoldást ajánlani...
-
forrest85
senior tag
Kérdésem: amennyiben felbontom a teljes szerződést, mennyi időn belül köthetek újat, ugyan arra a címre?
Tudtommal 3 hónap. Egy jó tanács, ha nem engedik a kedvezményest, mondd meg nekik, hogy másik szolgáltatónál olcsóbban kapod. Lehet hatásos... sokaknak bejött.
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
legenda
akkor vagy a mérési oldal téved - van rá példa bőven -, vagy nem 54-es g szabványos modul van a notiban! nézz rá a kapcsolatra, hogy mekkora névleges sebességet ír a kapcsolatra;
azért csak bosszantó, hogy kábelen nem megy át a 120/10 - pedig tudja a router -, wifi hálózaton meg túloz a mért érték - érdekes gondok vannak nálad...[ Szerkesztve ]
-
upc on-line
tag
Kedves werszomjas!
Pontosan nem tudjuk megmondani, hogy ha lemondod az egyik kedvezményes terméked, mennyi idő elteltével vehetsz részt újból az akciós kedvezményekben. Ezek a feltételek mindig az újabb ajánlatok kiírásakor kerülnek meghatározásra. Az internet felfelé módosítását jelenleg is megteheted, a lefelé módosításokra nincs ajánlatunk.
üdvözlettel, upc on-line Twitter:upc_online_hu Facebook:upcmagyarorszag
-
Spirit
őstag
Ma estére már nem csak belassult, hanem ténylegesen használhatatlan a net. Még várok pár napot és muszáj lesz telefonálnom.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
Nekem meg online rendeléssel bő egy hét volt mire végrehajtották, és ráadásul egy nappal korábbtól számlázták, mint ahogy ténylegesen a sávszélemelést végrehajtották (a végrehajtáskor a router WAN kapcsolata egy-két percre megszakad, plusz a csodás guard szolgáltatásuk aktiválásáról is ekkor küldik automatikusan az emailt).
-
werszomjas
addikt
válasz upc on-line #337 üzenetére
Köszönöm a választ.
Azt gondoltam, hogy a digital bronz tv csomagot analog kábel TV bronz csomagra cserélném.
Ahogy néztem ugyan azok a csatornák vannak benne, viszont fele annyiba kerül.Sajnos a webes megrendelésen ezt nem engedi, ez esetben csak személyesen intézhetem a módosítást, vagy tudtok állítani a webes felületen hogy mindent lássak és tudjak rendelni?
Valamint a mostani akcióban a fiber power 60hoz jár ez a tűzfal, ami első 3 hónapban ingyenes, utána viszont 500ft/hó, ez mindenképpen jár hozzá, vagy-e nélkül is meg lehet rendelni az internetet?
üdv
-
T 1000
aktív tag
válasz upc on-line #228 üzenetére
Privi ment!
-
upc on-line
tag
válasz werszomjas #344 üzenetére
werszomjas,
A webes felületen nem lehetséges ez a módosítás, vagy a személyes ügyfélszolgálati irodákban vagy a 1221-es számon tudod a kábeltévé csomagod analógra váltani.
Az ajándék smart guard automatikusan rögzül az online megrendeléskor, ami bármikor lemondható, csak a telefonos vagy a személyes megrendeléskor van lehetőséged nyilatkozni arról, hogy ezt a terméket nem kéred.üdvözlettel, upc on-line Twitter:upc_online_hu Facebook:upcmagyarorszag
-
Bagira01
veterán
Hát mit ne mondjak, elég fura ez a UPC. Kedden megrendeltem online a kábeltv bronze-ot meg a 120-as netet. Péntek 13.30-16.30-as beszerelési idővel, ehhez képest a szerelő b...ott jönni. Se telefon se semmi. Azért ez már felháborító, hogy 3 órát kelljen várni a semmire Gyanítom most már nem fog jönni
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
club1
veterán
válasz Bagira01 #347 üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel. Nekem múlt hét csütörtökön váltottak nagyobb kábeltv-re, de csak a számlán sikerült nekik, a szűrőhöz már nem jutott el ember. Amikor ezt bejelentettem, akkor közölték, hogy 72 órájuk van a hibát kijavítani, majd 80 óra körül (következő hét hétfőn) tényleg jöttek is kicserélni a szűrőt. A netet is csak papíron kapcsolták aznap nagyobbra, véletlenül csak a következő nap hajnali egykor sikerült bekapcsolni a nagyobb sávszélt.
-
szelidorzo
aktív tag
válasz Bagira01 #347 üzenetére
Nekem csütörtök 16.30-20.00 ig volt időpontom net módosításra.
15 órakor telefonált a szerelő, hogy tud-e korábban jönni esetleg, mert ha nem akkor kb 18 órára ér hozzám.
Mondtam, hogy jöhet, 10 perc múlva megérkezett, kb 15 perc alatt megvolt a csre, beregisztrálás, papírozás.Ping javult 18-20-ról 12-re
Viszont sebességben kb 100-at tud csak lefelé, felfelé megy a 10-Csúcsidőben le 75 fel 8-9.
Azért csúcson kívül jöhetne 120, de ez van, Router bírná asus RT-N16, de modermől direktbe sincs jobb eredményem :-(
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
Csabee.
nagyúr
válasz szelidorzo #349 üzenetére
Jó az a sebesség, már sok is úgy sem használod ki nonstop a 120at
Üdv: Csabee.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest