- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
beégni? milyen értelemben? ugyanis azzal, hogy Suzukit veszel, máris ''beégtél'' bizonyos szempontból, noha szerintem (meg szerencsére azért még jópár ember szerint) nem lettél kevesebb. de tény, ismerősi körben nem egy suzuki van, swift, ignis, wagonr, nem versenyző beállítottságú senki (rajtam kívül
), és érdekes módon mindenki meg van elégedve a kocsijával. az megtörténhet, hogy ennek ellenére egy új modellt elront a suzuki, de lássuk be, elég kicsi rá az esély.
viszont azt is megértem, hogy jelentősebb beruházás előtt az ember/ogre/akárkialaposan tájékozódik, de a jelentősebb hangvételű tesztekre még mindig várni kell, egy hét alatt nem lehet egy autót megismerni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Quadro FX 570 eladó
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest