Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
de akkor is kellene legalább egy igazoló papírt adni, hogy nem ő törte össze a kocsit. szóval ez így nagyon nem korrekt és etikus. ha meg jogszerű, akko nagyon nagy gáz van a vonatkozó jogszabályokkal.
amúgy meg az autó nem nyújtja 100 százalékban amit a többi, ugyanis a többi esetében eladáskor nincs ilyen gond, itt meg van. és bizony éppen azért, mert ''egy autó túl drága'', az eladás lehetősége is a ''szolgáltatások'' közé tartozik. -
luciferc
őstag
sajnos van akkora ütés, hogy a szemüveg összetörik. ha peched van. de lehet, volt már rá példa. a műanyag lencsék is szilánkosan törnek, ha törnek. Az üveg a legveszélyesebb, nagyon peches esetben akár a koponyacsonton is átmegy.
Van megoldás, ami nagyon jelentősen lecsökkenti ezt a veszélyt, mégpedig a polikarbonát lencse. vagy 10-szer ellenállóbb az ütésből következő törés ellen (ugrálhatsz ratja és nem törik el). Állítólag az USA-ban csak akkor fizet a biztosító közúti balesetnél szemüveg okozta sérülésért, ha ilyen polikarbonát üveg volt benne. -
luciferc
őstag
nagyon jól tetted, hogy vettél téli gumit, ha rajtam múlna akkor télen a nyári gumis szambázásért tavaszig vagy a téli gumis számla bemutatásáig tartó rendszámlevétel járna.
most fájt kiadni a pénzt, de ha belegondolsz, így viszont 2-szer annyi ideig lesz gumid, hiszen mindegyik szett csak fél évet van a kocsin egyhuzamban. Szóval nem plusz kiadás, csak előrehozott kiadás. -
luciferc
őstag
válasz
Integra #1058 üzenetére
az nem érdekel, hogy a nyári gumis sértett kap-e pénzt, nekem van téli, a lényeg hogy nekem fizessen a biztosító ha egy nyári gumis mazsola megtol, aztán perelje be rajta ha akarja.
neki meg amúgy sem fizetne, legfeljebb a casco, de akinek az van, az szvsz meg tudja venni a téli gumit is... -
luciferc
őstag
a Bővebben: link oldalon az szerepel, hogy a GLX-hez a klíma rendelhető, míg a totalcaron (Bővebben: link) azt írják, hogy a GLX-ben széria a klíma. most akkor mi van?
[Szerkesztve] -
luciferc
őstag
dupla...
[Szerkesztve] -
luciferc
őstag
tudom, hogy nem suzuki kérdés, de olyan jó a társaság. szóval használt autóból hány éveset érdemes még megvenni, ha kb 4-5 évre kell mondjuk? és nem a nagy családi autókra gondolok elsősorban, a fogyasztás legyen fontos szempont, csakúgy mint a fenntartás.
-
luciferc
őstag
jobbra fel...
-
-
luciferc
őstag
és elmondod annak a C3-nak a paramétereit, ami 2,5 millióba kerül és hasonló a felszereltsége az új swifthez? ha jól látom a legolcsóbb C3 a citroen oldalán (persze lehetnek akciók, de az a suzukinál is lehet) 2,7 millió. és ebben nincs oldallégzsák, függönylégzsák, elektromos külső tükör stb.
szóval érdekelne az a 2,5 millába kerülő C3
egyik autóvall sem érdemes ütközni, ezzel semmit nem mondtál. -
luciferc
őstag
Részedről téma lezárva? bírom az ilyeneket, beböfög valamit, aztán lezárja a témát. Na akkor még gyorsan annyit neked, hogy az X-es változat 2,45 millió + 236000 regisztrációs adó, a Swift GS meg ha jól tudodm 2,95 millió reg adóval, de ha anélkül van, akkor is max fél millió a különbség. És akkor még a a felszereltségbeli különbségekről nem is beszéltünk. Ne csak vagdalkozz, hanem mutasd be, hogy tényleg olcsóbb a Ciroen X hasonlóan felszerelve. Tehát tegyél bele még 4 légzsákot, légkondit, elektromos fűthető külső tükröt, pl. Persze van amit nem is lehet, ha megszakadsz se.
Szóval nem kellene zsigerből ilyeneket írni, vagy támaszd alá az állításod. -
luciferc
őstag
én tudom, ugyanis én is nézegetem az autókat, bár még legalább 8-10 hónap míg veszünk, de jó képben lenni. nem vagyok és voltam suzuki fan (semmilyen fan nem vagyok kicsi kocsik között), de nagyon rühellem az ilyen benyögéseket mint amit Archer tett.
igazából kicsit bizakodok, hogy az új swift esetleg leszorítja a többiek árait, hiszen ilyen felszereltséggel, jó euro ncap eredménnyel és ilyen árral igen komoly versenytárs (sőt), és ez a 3 millás kategória még nem az, ahol az ember a márkáért magáért kifizet sok-sok 100 ezret. szvsz. -
luciferc
őstag
GTi és kabrió változat is lesz az új Swiftből: Bővebben: link
-
luciferc
őstag
csak én vagyok a vak, vagy a magyar suzuki honlapján tényleg nincsenek fent az új swift paraméterei?
-
luciferc
őstag
Divot, milyenek a tapsztalataid? írhatnál egy kicsit a kicsikocsiról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro Concepts S300 gamer szék - Több színben, Számlával, Garanciával
- BONTATLAN - Ford tolatókamera + 4-LED fény, dyn trajectory
- Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas Formula One Team E.D. BONTATLAN és1db összeszerelt
- Acaia Lunar 2021 White, Black barista mérleg, bontatlan
- Eladó BMW 318i E36 kabrió-ból maradt bőr ülések és vászontető!
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest