Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
luciferc #1057 üzenetére
természetesen neked az ő biztosítója fizetni fog, csak neki nem fog semmit.
aztán hogy mi van ha neked is nyári gumid volt fent és esetleg már módosítottak valamit, akkor lehet hogy te sem kapsz pénzt, mert mi a francnak mentél ki nyári gumival télen az utcára.. de ennek utána kéne nézni konkrétan.
minden esetre én ezt is eltudom képzelni a biztosítókról. és tulajdonképpen jogos is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Archer
őstag
válasz
luciferc #1424 üzenetére
Én a régi Swift-re értettem, hogy nem kell vele ütközni, de egyébként az újjal sem érdemes. A C3-hoz pedig azt írtam, hogy HASONLÓ felszereltségü, nem ugyanolyan. A klímán kívül van benne minden.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Archer
őstag
válasz
luciferc #1426 üzenetére
Pontosan 2,4millióba került az X-es változat, amiben 2 légzsák van és nincs AC, az SX-es 2,6 millió-ba kerül. Én nem kötekedni akartam, annyit mondtam, hogy szerintem túl sokba kerül. A GS-es árán már szinte lehet venni egy Focus Ambientet. Részemről a téma lezárva.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
divot
veterán
válasz
luciferc #1444 üzenetére
A vitára a válaszokat itt találjátok: Bővebben: link
-
divot
veterán
válasz
luciferc #1448 üzenetére
Kb fél éve nézem az autókat, és a C3 is a jelöltek között volt, de a kategória teljes kínálatát jól ismerem. A Swift GS felszereltsége min. egy kategóriával van följebb az árához képest. Más márkákból is ''összeraktam'' hasonló felszereltségű autót, és bizony legalább 3,5millára jött ki az áruk.
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
válasz
luciferc #1450 üzenetére
főleg nem suzukiért... (mondja ezt egy suzukis) dehát, ilyenek az emberek. lehetőség meg tényleg adott a többi márkának, mert a Swiftbe nem a legjobbak a használtautó-beszámítási lehetőségek, meg ha nem lenne az Ignis, adhatnák olcsóbban is...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
válasz
luciferc #1455 üzenetére
hát, mi kérdeztük, új Swiftbe a régit csak az Eurotax alapján számítják be, Ignisbe ennél akár 400 000 Ft-tal (!) többért...
szerk: ja és arról ne beszéljek, hogy a két hónapja 3 milliós fullos Ignis 2,5 millióba kerül, a két akció összevonható. de végülis érthető, azonos feltételek mellett még úgy sem tudna mit kezdeni az Ignis, hogy lényegesen olcsóbb...
[Szerkesztve]スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
- Videón működés közben a Galaxy S23 FE
- Politika
- Robogó, kismotor
- Starfield
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- NESPRESSO Essenza Mini ( 1év gari ) (Kapszulás)
- Újból elérhető Nitro Concepts S300 székek több színben.
- Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr Fekete/Platinafehér BONTATLAN 24 hónap
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest