Új hozzászólás Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Wagyonor is birta, meg az Ignic is birja - mas kerdes, hogy hogyan. ;)
Kirazza a lelkedet is. ;)
En foleg pesten hasznalom a kis hajomat. Tokolin vegiggurulva is csak az zavar, hogy zorognek a jo kis francia muanyagok, meg remeg a kezemben a kormany (nem szervos, mert fullfapad).
Kemeny terepen pedig szemelyautok kozott nincs parja a hajomnak... ha kell, akkor ~20 centis hasmagassagot lehet vele prezentalni - persze ilyenkor gyokkettovel kell gurulni, mert nincs rugozas.
(Hidropneumatikus, fuggetlen kerekenkenti felfuggesztes elonyei ugye)
Rumkola: nyaron nekem is ennyi az atlagfogyim - varosban... egy 1.4-es karburatoros motorral. Autopalyan meg 6 liter stabilan ha 120-130-at tudok tartani. ;)
Varosban ugy 7-8 liter korul... teli uzemben ehhez hozza kell adni +1-2 litert (kezi szivato rulez).
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
rATdrAgOn
senior tag
Fenet nem.
Csak ovatosan es lassan kell haladni
Nem ettol mennek szet a golyalabak.
(Nalam inkabb azert, mert lefutottak mar boven az idejuket - elmeletileg 100-110e km-t birnak, enyimben van ~150e, meg bonuszkent pesten hasznalom).
Albeaval nekem a kovetkezo tapasztalataim voltak - de tuti biztos, hogy egyedi eset volt, de mindenesetre ezert nem lesz soha kompjuterek altal vezerelt kocsim.
Szoval, futomu az jonak mondhato, teny, hogy eleg billegoske nagy sebessegnel, de varosi hasznalatra mondhatni pont jo, autopalyan meg ha betartod a szabalyokat fel sem tunik, hogy billeg.
En 1.6-ossal szerelt Albeat nyuztam 3-4 honapig, nos, ami viszont a parajelenseg volt, az _CSAK_ elozeskor jott elo. Szoval, fosszilis szar citronal megszokott modon, lenduletbol elozes, de hat van benne fini kis porgos olasz motorka, sz'al erkezek, szembol senki, vissza egyet, padlo, erre komputer ugy dont, hogy a motor most nem jo es leallitja a motort. Fasza. (Kiprobaltam ures uton ez utan a majdnem meghaltunk mutatvany utan, stabilan produkalta a gep, akar 2-esben valo gyokketozes, vissza 1 padlogaz hatasara is - szerviz szerint semmi baja).
Amugy nem rossz kocsi, csak ne akarjal elozni vele.A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
rATdrAgOn
senior tag
En sem, foleg azert, mert Repa Katacka is megmondta, hogy milyen jo kis auto az.
De leginkabb azert, mert nem hidros a felfuggesztese.
Tenyleg vennem kene valami wankeles mazdat es epiteni bele hidros felfuggesztest - csak ket bajom van vele:
1. nincs penz
2. hogy fogom levizsgaztatni?A jelenlegi citromnal is ott kellett allni a muszakin, mert olyanokat muveltek vele, hogy ajjjajjj. Pl. kollega felall vele razopadra, majd leallitja a motort es kezdene razni - en meg mondom neki, hogy ezt most igy hogy? Ertetlen nezes a valasz. Ha nem jar a motor, nincs betapnyomas, elobb-utobb nincs felfuggesztes (se). Ertetlenebb nezes. Megkerdem, hogy latott-e mar eleteben hidros citroent? Valasz: nem.
Szoval, granulalok.A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
rATdrAgOn
senior tag
Ugye alvazvedelemkor azert jart a motor? Legalabb ala volt bakolva?
Mert ha nem, akkor mondj koszonetet azert, hogy elsz. Komolyan. Par eve egy cimbim azert halt meg, mert az okorje az XM alatt akar dolgozni valami elektromos hiban... bakolas nelkul alamaszott, fuzte be a drotot, az veletlenul hozzaert a magassagkorrektor rudjahoz es szerencsetlen flotas ~10 sec mulva alulrol szagolta az ibolyat. Ez az _EGYETLEN_ dolog, amire figyelni kell, ha hidros citro alatt vagy. Vagy jarjon a motor, vagy legyen felbakolva. Kulonben nagyon gyorsan es konnyen meg lehet halni.
#2 igen, a regi Albea eleje az elozo Punto eleje volt.
Nem is erte meg a modellfrissitest.
A masik katasztrofa az Albea nagytesoja, az Almera volt.
[Szerkesztve]A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
SeF
tag
Üdv!
Semmit nem érsz vele ha felírod, a mai világban csak a halál biztos.
Nem nagy kunszt lehúzni a jeladót a panelról, vagy kitekerni a sprirált...
Nekem a toyotában kontakthibás a kábel, 0-áson 80 majd 0, motor megy semmi gond csak a kábel rossz, számláló nem pörgött...
Próbaút: Ez szervízfüggő, ugyanúg mint a ''vizsgálat'' is...(Suzuki)
Általában 2-4 óra alatt olajcsere meg kötelező miegymások, szelepek csattogtak....kb 30km-et metem vele városban, ugyanaz a hang a pirosnál...
Következő szervíz előtt egyéb okokból megismertem a márkakereskedés vezetőjét,látta h ott vettem, szólt bármi kell előbb keressem meg.
Következő szervíz: természetesen szóltam h xy-t keresem. Lejött, üdvözölt, majd mondom kötelező szervíz lenne, jó, bementünk a műhelybe, szólt a szerelőknek h nagyon vágják rendbe.
Most kb6 órát kellett nélkülöznöm, de hangja jobb lett, kiporszívózva, lemosva, és próbaút!! Soha nem voltak eddig vele.
Lényeg: sok múlik a kereskedő, szervíz (zerelők) hozzáállásán(mentalitásán) is, márkától függetlenül...
Üdv: SeFCsavarni a spanglit! Felpróbálni az összes csálécsöcsű stoppospi*sát! Ja, lehet meg se nősülök :)
-
-
kymco
veterán
válasz
Bikeman #1062 üzenetére
Nem akarom bántani az anyost, mert nem érdemli meg..... Egyébként, most az élménybeszámolóm elmarad, ugyanis a kislányommal kórházba kerültünk.... Most egy kemény éjszakázás után leváltottak egy kis pihenőre, és pont az anyos váltott le. De délután megyek vissza éjszakázni......
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
válasz
Bikeman #1062 üzenetére
Nem akarom bántani az anyóst, mert nem érdemli meg..... Egyébként, most az élménybeszámolóm elmarad, ugyanis a kislányommal kórházba kerültünk.... Most egy kemény éjszakázás után leváltottak egy kis pihenőre, és pont az anyós váltott le. De délután megyek vissza éjszakázni......
www.refujvaros.hu
-
Blagoje
csendes tag
válasz
Bikeman #1260 üzenetére
Ez lehet, viszont komfortban sehol sincs a normál futóművekhez képest. Ha vesz az ember egy autót, akkor az már ne rázza ki a lelkét rossz úton... Nem tudom, hogy a suzukinál miért erőltetik ezt a kőkori megoldást.
Az újra házasodás az optimizmus győzelme a tapasztalat felett
-
Integra
titán
válasz
Bikeman #1414 üzenetére
ezt a c2 dolgot még én sem értem, mert a c2 a pug 206, vagyis az azonnal a szemétkupacra vele kategória, oda való és kész.
ezzel a colt-tal meg az a bajom, hogy ez már daimlercrysler, a smart forfour padlólemezén, talán még a motor meg a váltó japán benne
ettől függetlenül érdemes megnézni, legalább meglehet nézni hogyan próbálták a jazz-t lenyúlni
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz
Bikeman #1416 üzenetére
sajnos a volvo-ban sincsen már sok volvo, régen én is csíptem, főleg mikor még volt nekik a 850R.. na azt élmény volt vezetni a maga brutális kormánycsapkodásával is!
mostani volvo már nekem sem kellene
azt viszont továbbra is fentartom hogy bárcsak már minden sarkon új swift állna, meg senkinek sem lenne rosszabb autója mint egy ilyen ''tömeg'' swift...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Bikeman #1416 üzenetére
kb 100 hsz-szel hamarabb beszéltük/tem le róla. igazából talán a csomagtartó az egyetlen pont, amiben jobb, mint a swift, de valahogy rám nem tett jó benyomást a kicsike. a tömegéhez képest gyenge 1.1-es motorral valami 2 699EFt-ért nem tudtam észérveket felsorolni mellette. persze ez tavaly júniusban volt, most őszintén megmondom, nem vagyok tisztában az árával, de bennem nev váltott ki még olyan kevés pénztárca-nyitogatási hajlamot sem, mint egy kalos... persze ízlések és pofonok...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr Fekete/Piros BONTATLAN 24 hónap garancia
- Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas Formula One Team E.D. BONTATLAN és1db összeszerelt
- Bontatlan - Eredeti visszapillantó LCD 4,3 col tolatókamerához
- Spinalis Hacker szék Újszerű állapotban + extra hangtalan szilikon kerekek ajándékba
- Acaia Pearl S White, Lunar 2021 Black barista mérleg, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest