Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Te neked ez hol ignis??????Ez amiröl az oldalon szó van az suzuki swift ,namár most gondolom hogy a képen látható autó nem 60 al ment hanem 100 al vagy többel,külömben tul élhette voltna, mellsleg az ignis egyálltalán nem kényelmetlen sőt nagyon kényelmes
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
Na és szerinted más tipusoknál mennyibe kerül a javitattás????
Mert szerintem legalább ennyibe vagy még többe
Azért nem teljesen ugyan az a két autó, olyan mintha az 1 es golfot hasonlítanád az 5 ös höz hogy mindkettő wv -enA főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
aesir
veterán
És?
Ha százzal belédhajt egy őrült egy 206-osban például, aminek szintén semmi hátulja, akkor az a két gyerek meg fogja érezni.
Persze gondolom mindkét esetben álló autóról beszélünk, mert ha 98-al mész, és százzal belédhajt egy őrült, az elhiheted a Suzukin sem látszik meg.Van saját életem...
-
a_tesz
Korrektor
de azt az egyet értsd meg kérlek, hogy amit te autónak nevezel, azt a topicindító (és még nagyon sokan Magyarországon) nem fogja megvenni, mert a gatyája is rámegy a fenntartásra...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
nem írok hülyeségeket, egy 7es BMW (vagy S merci, vagy mittudomén valami nagy és biztonságos kocsit képzelj ide) biztonságát NEM kapod meg egy Skoda Fabiaban sem. Most az, hogy a tesódnak szerencséje volt, nem mérvadó. Egy eset még nem ad objektív képet egy autótípus biztonságosságáról. Szerintem ezt kár folytatni...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
Ha a passzív biztonságot tekintjük sarokpontnak a kérdés eldöntéséhez úgy, hogy gyári új, jelenleg újautóként forgalmazott kisautókról beszélünk, akkor gyakorlatilag teljesen mindegy, mit választ, mert szinte ugyanazt kapja. Egyedül a Fiat Seicento lóg ki a sorból, de ő meg már öregecske és kicsi utasterű annyira, hogy ne tűnjön fel, hogy kimaradt a felsorolásból. Amióta az autógyárak felfedezték a 90-es évek eleje-közepén, hogy egy vásárlónak fontos, hogy mennyire biztonságos az autója, nem engedhetnek meg maguknak akkora luxust, hogy nem biztonságos autót áruljanak. A Suzuki Swift azért kivétel, mert elsősorban Kelet-Európát célozták vele, bár kapható volt nyugaton is. Továbbá így be tudtak üzemelni egy új gyártósort, ahol később új típusokat is gyárthatnak, amely mind minőség, mind biztonság terén felveszik a versenyt a többi nyugat-európai kisautóval (lásd WagonR+, Ignis, valamint a most bemutatott új Swift, mely már csak nevében emlékeztet a magyar utak rettegett rémétől).
Azzal, amit eddig mondtál, annyi a bajom, hogy én óvakodnék kerek-perec kijelenteni, hogy a Fabia annyira biztonságos lenne. Hangsúlyozom, egy jó tapasztalatból még nem következik semmi. Nem ismerem a típust közelebbről, annyit ugye tudok, hogy Volkswagen csoport márkája, és a magyarok hajlamosak még mindig abban a hitben élni, hogy a Volkswagen=a legmegbízhatóbb autó. Pedig hol vannak már a kettővel ezelőtti Polo generáció legendás megbízhatóságához. De sajnos ez szinte az összes márkára igaz, amelyik régen híres volt a megbízhatóságáról. Ezt adta a globalizáció meg az egyre jobban elharapózó kapitalizmus, köszönjük meg neki de ebbe nem mélyedek bele, mert erősen politika, amit meg utálokスバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
AmunRa
aktív tag
Ha trabantal mentél volna neki 10x anyagi kár keletkezett volna benne!
Ha meg nem tankolod meg még több!
Én meg nem megyek neki senkinek és nem is lennék erre büszke, hogy
mekkora kár okoztam.
Mert hiába csinálják meg azt a kocsit, soha nem lesz olyan mint elötte!
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
én meg egyszer, még megboldogult frissjogsis koromban koccantam kb. 10-zel egy Yaris-szal. Amely ''kategóriájának legbiztonságosabb autója'' - a Suzuki Swiftünkről csak a festék jött le, újra kellett fényezni egy 15x 5 centis részt a kerék fölött, a Yaris viszont 10 centire behorpadt.
ja, nem magamtól mentem neki...
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Szalma
őstag
(Valójában tényleg nem értem, hogy miért erőltetik a fém burkolatot és vázat... Csak nem azért, mert a gyártástechnológia készen van, nem kell görcsölni vele és a fogyasztói társadalom benyalja még ezeket is..? Aki egy kicsit is ki akar lógni a sorból, az nem túl sikeres (A2-es Audi az élő példa...), nem termel profitot.
Amíg a pénz vezérli a világot, nem érdekük a technikai haladás...)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Vagy nézd meg a hidrogén hajtást: dugattyús motorokkal küzdenek... Pedig ugyanaz a hidrogén elektromos energiát is tudna adni... Csak jelenleg nem érdekük a komplett belsőégésű technikák kihajítása. Hibridek fognak jól járni... -
plömplöm
őstag
válasz
Goose-T #1146 üzenetére
Igen, az, egy ötajtós lacetti, de nem érdekes? Mit keres egy suzukiauto.com-on? A suzuki az nem GM, vagy igen? Én má' nem értek semmit... Ja és S betű van az elején, meg a felniben... A gm.com-on nincs a suzuki a brand-ok között...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest