Új hozzászólás Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Ize, touareg az valami teljesen mas. ;)
Itt elerheto aru, _UJ_, vagy esetleg megkimelt fiatal (1-2 eves) vasakrol volt szo, 2 millio Ft korul. ;)
Aze' ne akarjunk egy 10+millas nemet alterepjaro muanyagautot ajanlani a hepe-hupakra.Arra egy 20+parezer forintos Trazsi (Trazsi==Trabant 601) is tokeletes.
Csak abbol nem talalsz 1-2 eveset.
Teccikerteni?
Masreszt: engem nem erdekel a kocsi szine, ameddig megy. ;) Igaz, uj autom soha nem is lesz, ahol szint kene valasztani.A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
kymco
veterán
A hepe-hupa az utcánkat jelenti. Egy része sz@rul aszfaltozott, fél méterenként felfagyott kb 20-40 cm átmérőjű és 5-10 cm mély lukakkal tűzdelve.
A másik része földút, teherautók által kijárva, tócsákban jó kis mélyedések alakultak ki, van ahol lankás hullámos, van ahol hirtelen mélyül..... és mindez egy 2x.xxx lakosú városban.www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
-
Den
veterán
na te vagy a tipikus magyar autós
német autó az isten, franciát soha. Pedig ezek idejétmult előítéletek. németben is van nagyon gyenge eresztés, és a francia autók néhány apróságot (és néhány elfuserált szériát) leszámítva nagyon jók.
de nem baj, maradj továbbra is német autó rajongó, és francia kocsi elenes, így legalább mi akik már túlléptünk a sztereotípiákon, jó olcsón vehetünk príma francia kocsikatwww.simson4t.hu
-
Damage
senior tag
A Volvo-k hamar elöregednek? A mai napig rengeteg 240-es, 244-est, 740-est látok az utakon rohangálni, a korukhoz képest nagyon jó állapotban. Rossz vezethetőség? Elképzelni sem tudom, hogy milyen Volvo-d lehetett (próbáltál ki), de szerintem az egyik legmegbízhatóbb autómárka. Az egyetlen hátránya, hogy nem a legolcsóbbak az alkatrészek hozzá, és néha kényes lehet a beszerzése is.
A Suzukik tényleg kényelmetlenek, ezt már én is írtam. És tényleg hamar elüli az ember a hátsóját benne...''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Damage
senior tag
Megnézném azt a 4 és fél literes fogyasztást
Biztos előfordul az olyan is, amit leírtál. Összességében egy Volvo-val sokkal többet el lehet menni, mint egy VW-vel. Kíváncsi vagyok hogy hány km volt a Volvo-ban és mennyi a VW-ben. És persze nagyon sokat számít a vezetési stílus is, felhasználás helye. Nem mind1, hogy pl a Volvo-val áthajtottak az összes kátyún üveghangon, míg a Passat-tal 40-es tempóban kerülgették....
Nem fogsz meggyőzni, a Volvo-k sokkal jobbak és megbízhatóbbak is, volt már hozzá szerencsém...Az egyik haverom évek óta egy V70-est nyúz, és ő bizony nem nagyon kíméli (nem megy bele a kátyúkba, csak elég sokat jár vele és nem nagymama tempóban). Előtte haltak az autói, ez idáig a legtartósabb autója saját bevallása szerint is.''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
AmunRa
aktív tag
Relative sokat zabál? 1000 Forintból 100km?
Az érkékvesztés hülyeség, mert a nagyobb autó sokkal többet veszét az értékéből. 3 év alatt a felét! Szerintem meg hülyes 3 évente autó cserélni.
A magyar használtautó piac katasztófális. Még a Weltautó is keveri a
qlimáászt!
Hátul tényleg kicsi, de kis autó.
Nem biztoságosabb mint a mostani hasonló kategoriájú autók.
De a nagyban is meg lehet halni.
Nekem egyáltalán nem kényelmetlen. 184cm 90kg vagyok.
A trabi, zsiga cserére meg ott van az Opel Astra, hogy nyugati autóm legyen
és Suzuki lepisálós matricát ragasszak rá.
De szerintem részletr bármelyik kisautó és alsóközép megvehető lazán részletre. -
aesir
veterán
Neked is volt már többféle autód, kicsi is meg nagy is, meg új is, meg használt is, meg több év vezetői tapasztalatod, és mindezt magad vásároltad és tartottad fent a saját keresetedből?
Remélem IGEN, mert utálok valakivel elméleti síkon vitába szállni, a tapasztalatok hiányában.Van saját életem...
-
aesir
veterán
Annyira nem, volt már itt ennél sokkal ''kevésbé tájékozott'' hsz.
A nagy, de biztonságos autó fenntartása újan és használtan is drága, ha jó állapotú, akkor is. Arról nem beszélve, hogy ebben az árkategóriában nagyon nehéz VALÓBAN jó állapotú nem túl régi, de nagy autót találni. Személy szerint egy kereskedőben sem bízok meg, valóban minden használt kocsiban 60.000 km van. Tapasztalatom szerint egy 1-2 éves használtan vett nagykategóriás autónál is elég sok apró bosszantó hiba tud előjönni, amik javíttatása a kategória miatt elég drága lehet.
Mindemellett hitelt sem úgy, és olyan feltételekkel kapsz rá mint egy újra.Van saját életem...
-
aesir
veterán
''nem azt mondtam, hogy újat kell venni, hanem használt, megkímélt nagyot ...''
Ezen durrantam be egy kicsit, mert ebben az esetben a topiknyitónak inkább új, kisebb, és olcsó fenntartásút kellene vennie, olyant is szeretne venni, csak nem tudja hogy milyent. Azt tudja hogy milyent NEM, pl.: használt megkímélt nagyot.Van saját életem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Svájci Jura J5 automata kávéfőző
- Magyar menüs Delonghi Autentica Cappuccino automata kávéfőző új tejtartállyal
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó! AKTUÁLIS BOLTI ÁRA kb 50ezer Ft!
- BMW LED beltér világítás szett (E46, E90, E39, E60, F10)
- Eladó Fellowes H-1C/Rexel ProMax V65WS iratmegsemmisítő
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest