Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
válasz Kornel #15600 üzenetére
Én ha épp nem nyomom a gázpedált, akkor a térdem hozzáér ahhoz a krómozott díszbetéthez ami a rádió 2 oldalán van. Azt észrevettem hogy a középkonzol kissé domború..
Ha valakinek épp az-az ülsépozició kényelmesebb mikor közelebb van a kormányhoz, akkor megeshet hogy hozzáér.
Bár a műszerfal is marha nagy, a szélvédő meg elnyújtott mint állat, ezért batár nagy a műszerfal... azt a teret kihasználhatták volna jobban is
[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
használ valaki direkt légszűrőt ? ilyenkor a gyári szűrőt ki kell venni vagy azt is benn kell hagyni ?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
roti86
őstag
Rakott már itt valaki utólag régi 5 ajtós Swiftbe hátsó hangszórót a gyárilag kialakított helyre? Szerintetek fel lehet fogatni a műanyagba a hangszórót magában vagy kell beépítő keret? Az a baj, hogy keretet meg nem találok sehol, csak az újabb swifthez. Erre gondolok
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz AMD Power #15602 üzenetére
Szerintem tökéletesen megfelelnek egy négy tagú család igényeinek. Probléma legfeljebb egy üdülés során lehet, főleg, ha a család több nőtagot számlál, mint férfit, a csomagtartó miatt. De arra meg ott a tetőbox.
Megbízhatósága pedig természetesen Suzuki, ha megkapja, ami kell neki, akkor a világból kimegy, s vissza is jön!Méretre sokkal jobb, mint az Ignis volt, a csomagtartója szánalmas csak szerintem. De ezt meg már említettem....
Jó szerencsét!
-
Mercutio_
félisten
válasz dedike #15609 üzenetére
Ha jól emlékszem AMD Poweréknél épp jön a trónörökös szóval osszecsukhato kiságy + babakocsi default felszerelés + mellé hátul a gyerekülés, ezeket nemtom hova teszed az SX4 - ben
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
addikt
válasz Mercutio_ #15612 üzenetére
Sehova, mert nem fér bele, mint azt írtam is....
Bár kiságy és babakocsi nem kell egyszerre szerintem, a babakocsiban is tud aludni a csecsemő. Utazni meg ott az ülés. Ellenben ha "csak" egy gyermek utaztatásáról kell gondoskodni, remekül hajtogatható a hátsó üléssor.
Jó szerencsét!
-
Mercutio_
félisten
válasz dedike #15616 üzenetére
Ha több napra mégy kell mindkettő a hátsó ülésen pedig általában az anya ott van a gyerek mellett, ja és 2-3 éves korban vagy a kisteso vagy a bicigli is felbukkan
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Nem3sys
tag
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
sok minde nem lattal Te meg akkor.... pl. superb:- )))
udv
neduddki
mod: amugy oktavia 1 az max elol eg csoamagtatoban korrek thatul szigyeneltes jjuk:- (((
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #15634 üzenetére
HI!
oktavia1 azaz ogy tanaad ki??? inkabb egy hallotaskocsi r18a-val :- ))) ellneb ell kell esmertni superbkombi tnyelg pofas, de ha mar itt trtunk; egy 406fl xud9/11 ha a japok gyartottak volna...
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #15638 üzenetére
HI!
majd ha lesz ijjen otom linkelem:- )))
udv
neduddki
od: kornelka sitbadontesz: hanyszor beszetuk mar meg xud max juro2 406fl meg 2k-tol van
[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
válasz zalman90 #15615 üzenetére
Azért hétvégén a csomagtartó tele szokott lenni, így nálam ez nem opció
Viszont a magyar ember kreatív, úgy látom sokan a kalaptartóba integrálták a hangszórókat.
A gyári helyre pedig találtam beépítő keretet aranyáron, ráadásul nem is postáz az eladó Magyaro.-ra.
Doze: nagyon durva, de ahogy itt is közlekednek. Engem 90 nél simán megelőznek városon kívül
[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
válasz Kornel #15643 üzenetére
pl 150, ha szembe jön egy kamion, fa, oszlop
Mondjuk volt egy jó példám... húsvétkor. Kilométeres kocsioszlop, szembe is... egy hülye elkezdte előzni a kocsisort... mindegy minden alapon. Voltam olyan hülye hogy beengedtem magam elé, mert a bal sárvédőt majdnem lekapta neki a kamion... dudálok, kamion is dudál..... őszt még ő integet. (utána kb még 15 km-en keresztül előttem ment... megérte )
[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
válasz anonymus89 #15646 üzenetére
Ja vagy felismerte, ha húszasával is előzgeti az autókat akkor sem jut előre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest