Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- PlayStation 5
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
hello.
Ket 1.3 swift gyorsul egymas mellett. Mindketto ujswift, az elso szeriakbol. Nekem supersprint kozep es veg, a masik gyari.
Az enyem kimelt, mindig cserelve minden idoben, 80e km, 5w30as olaj stb.
A masik hanyagoltabb, 10w40 olaj stb. 120e km.
mellemer haver 90nel, intek neki, hogy mehet.
Tolok egy 3.-at, egy autohosszal lehagyom, de azt mar tartja.
huzok 4.-et 140nel, majd olyan 160nal elkezd feljonni hozzam.
170nel meg megindul neki es kb 10km/h-val kezd megelozni, picit ment is neki, de mar le kellett alljunk.
Nekem leesett az allam, hogy ezt hogy?
170nel mar neki is 4.-be kellett lennie reg.
150 el tiltanak ezek 3.-ba.
De akkor mitol indult meg igy???
5.-be meg mar nem tud gyorsulni 170 kornyeken...
Kerekmeretek ugyanazok.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
ipojan
újonc
Üdv!
Találkozott már valaki Suzuki swift 1.0 Vezérlőelektronika hibával?
Jelenség: Hidegen-Melegen dől bele a benzin (CO=8 HC=12000), gyakorlatilag alig lehet elindítani és alapjárat sincs. Hosszas kínlódások után ha elindul padlógázon is alig jár 2 henger, majd jönnek sorba a hibakódok (13, 21, 31). Csak akkor jár szépen, egyenletesen a motor, ha laposfogóval majdnem teljesen elszorítom a bemenő benzincsövet.
Üzemanyag nyomás jó (1.4bar), map szenzor jó (másikkal sem javult a helyzet), vízhő érzékelő jó, befecskendező fej, alapjárati léptető motor, fojtószelep potméter jó (próbálva egy bontott komplett egységgel),
a lambda szonda hibás, de mivel már a hidegindítással is gond van ezért nem hiszem, hogy ez okozza a hibát (de a biztonság kedvéért kipróbáltam egy másik szondával aminek csak a fűtőszála rossz és azzal sem javult)
gyújtás és annak alkatrészei jók, üa tank szellőztetés kiiktatva.
Kizárásos alapon gondoltam az ECU-ra, de mivel 10-en x éves pályafutásom alatt gyakorlatilag ez az első suzuki motor amivel bajom van (leszámítva a fogyó-kopó alkatrészeket) nehezen tudom elhinni, hogy az ment volna tönkre. -
-
xmad
senior tag
ma voltam a szervízben, tényleg a lengőkar hátsó szilent volt a rossz, teljesen fém perselyestűl kijött a lengőkarból, nem gyakran látnak ilyet a szerelők azt mondták, azt meg végképp nem értik, hogy lehetett ez a hiba fél évvel ezelött is
-
AMD Power
titán
3 személlyel autópályán 110km/h mit eszik egy 1.3 Swift?
-
anonymus89
addikt
No ma tankoltam ra sx4 1.5 varosban 6-6, 5 lityko benzinnel 104 km.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
gordonfreemN
addikt
Nekem 180-at tartva 8 liter, 130 környéke 6 liter és picivel alata, kresszt betartva pálya nélkül 5.5l.
1.3 2006-os swift 14-es gyári gumikkal.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
zalman90
őstag
hátsó ablak spriccelő tömítődött már el valakinek ?
az hátsó ülésnél lévő kárpit alatt megtaláltam a csövet , ott még látni benne folyadékot , de nem jut el benne a végéig
valakinek ötlete hogy csináljam meg ? mert nekem nincs
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
trassher
addikt
'96-os swift-be hátra milyen lengéscsillapítót érdemes rakni? A gyári már nagyon gallyra ment, holnap szeretném cseréltetni.
Redmi Note 7
-
-
trassher
addikt
2-re a boltban lesznek a csillapítók, igencsak baráti áron.
Redmi Note 7
-
zalman90
őstag
milyen bug ez hogy ha be van csukva az ajtó , nincs benn a kulcs , bekapcsolom fenn azt a kis lámpát , akkor megy a rádió , meg a szivargyujtó is
ha kinyitom az ajtót akkor már nem és a lámpa világít hogy nyitva az ajtó
gyárilag csak akkor kap áramot a rádió ha el van forgatva a kulcs
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Tomics
addikt
válasz Tomics #15171 üzenetére
Még mindig a szervízben, mivel a biztosítótól tegnap jött egy levél hogy nem hajlandóak kifizetni, hiába ismerte el a másik fél a felelősségét (KÖBE). Fél oldala szétkapva, első kökhárító és a küszöb is sérült. Nagyon rossz volt így látni. Már megvannak hozzá a cuccok, le is vannak fényezve, de addig nem rakják össze amíg nem sikerül a papírmunkát elintézni. Még jó hogy olyan casco-t kötettem rá ami töréskárra is kiterjed és a legkisebb önrésszel. Remélhetőleg jövő héten már hozhatom el, ha a casco-s ügyintézés simán megy Ha nem akkor megyek ügyvédhez. Szépen indul az első autóm története
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
wertigo1984
őstag
Sracok akartam mar kerdezni, hogy nem szokott lenni Suzukis topik talalkozo? En szivesen reszt vennek rajta.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Mercutio_
félisten
válasz wertigo1984 #15298 üzenetére
Szerintem az ilyet vagy indexen, vagy a márka rajongói klubjának saját oldalán szervezik, ott van nagy élet.
Itt az autós topic szervez talit, épp mostanában lesz, ha jól tudom.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zalman90
őstag
Asszem azota ilyen miota bele tettem egy visszajelzőt ami pirosan világit ha nyitva az ajtó és csak akkor ha benn kulcs acc-ra forditva
A szivargyujtorol vetten le a 12v ot, a testet meg 2 nyomó adja ha nyitva az ajtó
Csak igytudom elmagyarázni remélem érteni
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Villanyszerelés
- További aktív témák...