Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Ezres Swift városban milyen fogyasztást kéne produkáljon? 2-10 km-es távokat teszek meg vele. 5,5 liter / 100km téli gumin (márciusi adatom) jónak számít? (832km-en 45,77 liter benzin)
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
neduddki
nagyúr
HI!
B. cimboram azt uzeni hogy rossz a km orad, ijjen korumenekre 6.5-7.5 az O atlaga pedog mar a 4. ezres stiftnel tartr
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
fojjmatos hideg uzemben? szeritnme meg igen baracsagos
udv
neduddki
mod: az ehezomuvesz 1zz-fe 11-12, 4a-fe 10, d14z5 9 [l/100km] fojjmaos hideg uzemben, amugy eleg bugos varos + 110es otopajja csurrig pakolva ugyanazzal az utolso ezressel 5l vot nekem
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Kornel
veterán
nekem 4,38 liter volt a rekordom az ezres swifttel.
a splash-el nem sikerült megközelítenem ezt, viszont az átlagom jobb.
az ezres is bekéri városban a 6 litert, ha halad az ember, főleg budapesten. -
Telda
addikt
Hitelre való vásárláskor, a vételáron felül költségek, átírás, stb. bele számolhatók a hitelbe, vagy ez megegyezés kérdése? Vagy érdemes inkább ezt az ~70eFt inkább kifizetni?
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
erre akartam én is célozni.
de akár arra is, hogy wagonR-t hitelre venni, hát elég necces, és ezt most nem a más pénztárcájában való turkálása mondatja velem, hanem egy kocsira bizony költeni kell, még ha megbízható is, mint egy suzuki: gumik, fékek, futómű, ne adj isten behal a kuplung, nem kis tételek, akár 50+khuf...
ez is bele van kalkulálva, vagy csak a magyar álomvilág, hogy beülünk az autóba, amire nem kell költeni. mint ahogy nem is költenek, azért szaladgál a sok bontószökevény. -
a_tesz
Korrektor
Most, hogy beszélgettek a költségekről, elővettem az excel-táblát, az elmúlt 3 évben, mióta megvan a Swift, 350 ezer forintot locsoltam bele alkatrészekre és karbantartásra. Nyilván extrém példa, mert ebben benne van egy 90 ezres, hegesztéssel kombinált alvázvédelem is, de például a nyári gumit bele se számoltam. Különösebb baja nem volt, leszámítva a szokásos injektorbetegséget, ami mondjuk (az autó értékéhez képest) húzós 50 ezer forintból lett orvosolva. És elvileg ezekre nem kell költeni, csak tankolni meg néha olajat cserélni...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz a_tesz #15472 üzenetére
ezen már én is gondolkoztam.
de kinéztem egy szerintem nagyon jó vételt.
c max 2.0 cng.számold ki, 6 kg*350, olcsóbban menne, mint a splash
és azért nem egy kategória, akárhogy is nézem -
Kornel
veterán
válasz anonymus89 #15475 üzenetére
a kettő azért nem egy kategória.
ráadásul CNG-seket nézegettem most.
egyébként sx4 belülről swift2/splash. -
anonymus89
addikt
-
Doze
aktív tag
válasz anonymus89 #15478 üzenetére
jó kis sportautó, már ha arra veszi valaki... meg nem 2.0 hdi-vel
A formája nekem nagyon bejövős, az eleje is szigorú, na meg úgy egyben van az egész..
-
AMD Power
titán
Ez miért ilyen olcsó? Az kis sérülés a motorháztetőn azért nem olyan vészes.
-
Mercutio_
félisten
válasz AMD Power #15483 üzenetére
Hamarosan vizsgáztatnia kell, lehet amúgy is cserélné a kocsit.
Menj el, nézd meg, próbáld ki, aztán meglátod mennyire kormol, füstöl, váltó rendben van-e, nem-e rohad, rétegvastagságmérővel körbenézed, gumik korát bordázatát is megnézheted.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Ennyi idős szuziknál már várható egy injektorcsere, esetleg egy AC-pumpa ha több évre tervezi a vételt, akkor már reális az összeg.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz AMD Power #15489 üzenetére
Tudom, nálunk már megvolt tavaly, mármint a katalizátor csere, bocs, hülyeséget írtam az injektorral
Már nem emlékszem mennyi volt a vége, mert először AC-csere volt, remélve, hogy a kisebbik gond a lefulladás oka, aztán jött a ktalaizátor, mert nem szűnt meg a hiba AC-csere után.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
AMD Power
titán
Túl olcsó igen. Ez pl sokkal szimpatikusabb.
-
Doze
aktív tag
ja okok... félreértettem.
Ha mindenképpen hitel kell, érdemes alaposan a banki ajánlatokat végignyálazni. Nem fontos pont az autókereskedővel szerződött bankot választani. Másrészt 1-2 évnél hosszabb futamidőt sem érdemes választani.
Ha megveszed mondjuk 550e huffért +70 átírás, az már 620e. kb jó ha készenlétben van úgy 80e tehát 700e-et lehet számolni az egész műveletre
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen