Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglew
aktív tag
I20-asra gondoltam, ez is nagy, 4 méter 30 centi, (sokkal nagyobb mint a tavalyi szériás) finomabb szebb anyagokból is van csak ugye a Vitara magasabb, kényelmesebb beülni, az ülés is jobban tart valahogy, nem baszkurálja kétoldalt a füle a hátam, nameg a Suzuki magasabb, talán nagyobb a túlélés egy baleset esetén (bár nem tudom a Vitara mennyire masszív, a régi swiftek elég vékony anyagból voltak)
Nameg a Vitarának látom az elejét, míg ezeknek az újabb személyautóknál nem látod meddig tart az eleje.
(jelenleg 25 éves Nissanom van, semmi gond nincs vele, csak rohad és 0 a védelme.)Ez az én dilemmám. Egyébként elég Lada Nivás belseje van a Vitarának ezekkel a kerek cuccokkal
-
Doze
aktív tag
A 4x4 főleg ami ezekben az autókban van, nem terepjáró-képességet növelik. Viszont hegyi szerpentinen, ahol tényleg hajtűkanyarok vannak+némi hó, ott az állva hagyják a 2wd-s autókat. De pl síkos úton sem elhanyagolható a négykerék. Nemhiába van allroad quattro, octavia scout... stb.
Viszont itthon, a használat gyakoriságát tekintve, ekkora felár ellenében valóban nem éri meg. Ha meg olyan autó kell akkor Niva, vagy uaz , ha vastag vagy akkor defender, patrol, de akár régi vitara is fasza.
-
Mercutio_
félisten
-
Kornel
veterán
ez így nem igaz.
én vagy 3 hónapig hirdettem az ezres swiftem, igaz a legfelső ársávba, 600k-t kértem 2 éve a 2003-as fapados LPG-s swiftemért, viszont egy rozsda nem volt rajta, fix 120k km volt benne, és egy első pár lengéscsillapító cserén kívül mást nem tudtál volna rákölteni, de az is ráért még pár tízezer km-t akkor.
persze az ár miatt nem sok hívás volt, viszont nem akartam elherdálni, mert patent volt.
voltak akik megnézték, de 400-as ajánlatra rögtön nemet mondtam.
aki végül megvette, az értett hozzá, megnézett már elég sokat, és csak az enyémnél maradt.
30k-t engedtem végül, igaz két szett gumit kapott felnin hozzá. -
AMD Power
titán
Egyébként a fehér szín tényleg nem rossz. Főleg nyáron. Nekem a Clio fehér volt. Kevertettem hozzá fehér gyári festéket. Az íveket ahol rozsadás volt szépen lecsiszoltam. Le lett alapozva majd lefestettem szép fehérre.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
egy atlak tap 65-80W e folott mar eleg combos az a gep
raszokta irni a szivargyutora hogy mennyi 100W-t szoktak tudni alt.udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Kornel
veterán
arra tökéletes, én is arra használtam.
csak azért adtam el, mert féltem benne, főleg, ha pályázni kell vele
egyébként sose volt olyan megbízható kocsim, mint a 2003-as ezres swiftem, az árvízkor a 26-oson fél méteres vizeken mentem át, a váltóba befolyt a víz, a motor hőfok nullára esett mutató szerint, mégse állt meg
a splash szerintem felét se bírta volna ki.(#15681) Doze: ha sok pénzem lenne, audit vennék, vagy valami más prémiumot.
kevés pénzzel viszont marad a gagyi.
ha újan veszed, akkor jó, de rengeteget buksz az értékvesztésen, ha használtan, akkor meg annyit költesz rá, mintha újan vetted volna.most gondolkozok, hogy splash helyett mit kéne venni, ha eladnám esetleg, de nincs semmi értelmes, ami nem is fogyaszt többet, nagyobb is, és megbízható is.
persze nem kerül többe (sokkal)[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
kifejtem hogy mire gondolok:
-ha tok sik utoan mesz 2km-et fojjamtosan akor nem hiszem el hdeg indoitasnal
-ha tok sik utoan mesz 10km-et fojjmatosan akor siman elhiszem hdeg indoitasnal
-ha tok sik utoan mesz 10km-et akar naffalusi nem frkventalt hejjen akor siman elhiszem hdeg indoitasnal
-ha tok sik utoan mesz 10km-et naffalusi frkventalt hejjen akor nem hiszem el hdeg indoitasnal
aszem osszefogllatma mindnt ill. a variak a kerdesek:- )udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
legyszi dugj ra egy odb-t es legyszi nezd mar a vizhofokot kivancis vagyok, nem 2 km az jelmzoen hideg uzem
mod: ja es nekem varost a nagykorut jeltniudv
neduddki
mod: Mercutio_: toresben eg es fold
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
ugy hogy 23eve vezetk kismillio oto fordult meg a kezem llat mindig is erdekelt a fogyasztasra a hatekonysag miatt meg nemi elmeleti hatteram is van hozza, kizartnak tartom a fojjmatos hideg motor 5.5litert
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
B. cimboram azt uzeni hogy rossz a km orad, ijjen korumenekre 6.5-7.5 az O atlaga pedog mar a 4. ezres stiftnel tartr
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest