Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Higgyünk nekik a nagy balhéjuk után?
Vajon melyik a legjobb nyári gumi az ADAC szerint?
ADAC nyárigumi-teszt 2014: van meglepetés -
giigz
veterán
válasz AMD Power #15203 üzenetére
Maga a rangsorolás a kopás miatt úgy sz@r ahogy van, de a tapadást nézve szerintem lehet hinni, Continental az első, után GY, Hankook, Bridgestone, Pirelli, Dunlop, Vredestein, Nokian, ezek vannak a tűzközelben, és a gyakorlat is ezeket szokta jó tapadásúnak mutatni, nem nagyon lehet melléfogni ezekkel...
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz AMD Power #15207 üzenetére
Esetleg meg Fulda Ecocontrol, nem tudom az mennyivel kerul tobbe...
Nekem a Fulda es a Vredi kozott 1k kulonbseg volt darabonkent, a Barum javara meg 1,5k, igy en inkabb a Vredestein-t valasztottam.
Nagyobb meretben, tehat 195-ben is 100% biztosan Vredit vennek, mert nagyon jol tapad szarazon, esoben is, halk, jo minosegu, atlagosan kopik es viszonylag olcso.
Ha meg mar nagyon nagy meret, akkor is a Vredi Ultrac Vorti, azt a gumit is nagyon eltalaltak...
Viszont 155-ben annyira nem szamit, siman mehet ra a Barum, azzal sincs gond...
-
DIEGO15
őstag
Sziasztok.
Egy 2006/12 Suzuki Swift 1.3 GS autóm van. Ma reggel ismeretlen hibák tömkelege tört elő , minden előjel nélkül az autómból.
Beszálltam az autóba, ráadtam a gyújtás, de a belső világítás nem aludt el, a műszerfal világítása viszont nem gyulladt ki.
Beindítottam a motort, menet közben a check engine lámpa folyton égett, a hőmérsékletet és az átlagfogyasztást nem jelezte. Az ajtókat sem a távirányítóval sem a kilincsen lévő gombbal nem lehet bezárni azóta sem (kulcsnélküli indítás).
A távirányítóban lévő kulcsot behelyezve az indítókapcsolóba kerregő hangot ad és kipattintja a csomagtérajtót. A kulcsal a sofőrajtó zárható, viszont a központizár nem reagál rá.Ezen problémák egyike sem állt fenn ma reggelig. Van bármiféle ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
AMD Power
titán
Swiftbe 1.3 milyen autó biztosítékot érdemes venni?
-
AMD Power
titán
Ezek szerintetek milyenek?
[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
válasz AMD Power #15215 üzenetére
nekem az első a leg szimpatikusabb ha ezek tényleg benne vannak
tábla-felismerő funkció
indításgátló (immobiliser)
centrálzár
riasztó
4 hangszórómeg nálam nyerő az embléma nélküli hűtőrács
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
zalman90
őstag
2001 es swift be tudok utólag légzsákokat rakni ? láttam kapni légzsákkal szerelt kormányt , csak az a kérdés a szenzor meg hogy fog e működni
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Kornel
veterán
válasz AMD Power #15225 üzenetére
helyedbe egy hasonlót néznék, ez elég őszinte autónak tűnik, nem olcsó, de ez még sokáig elmenne gond nélkül. amúgy meg fullos, minden van benne, ami nem hátrány. lealkudnék belőle 50 ezret, és vinném, amíg más el nem viszi
persze nem 300k, de azokra nagy eséllyel rá fogod költeni azt, amit a vételáron megspórolsz. a facebook suzuki csoportban most fejtegetik a swiftes srácok, hogy kinek mikor fog kiesni a futóműve, mert szétrohadnak a bekötési pontok, stb...
küszöb is szeret rohadni, a lakatolás meg nem olcsó mulatság.
ami meg normális, annak meg meg is kérik az árát, ld. én, 570k-ért adtam el 1,5 éve az 1.0 GL-t -
anonymus89
addikt
Srácok honnan érdemes 15"-os lemezfelnit venni sx4-re?
Az égvilágon nem találok sehol sem.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
neduddki
nagyúr
válasz anonymus89 #15239 üzenetére
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz anonymus89 #15241 üzenetére
HI!
kromofog drotkefe, aztan beneznek ide hathv aba jo otlet
udv
neduddki
mod: ez nem tunik nagyon vacaknak
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz anonymus89 #15243 üzenetére
HI!
igy jartam a hondaval., felrakott egesz szep kepeket /pont fiozos volt hogy hozza kell-e nyulni/ kaptam egy laharcolt vackot, az elso pillnatban kicsi tprocos voltam, de asztan aszontam a fen ott eszi meg legalabb ledolt hogy meg kell csinaltati es lesz egy szep felnim:- )
udv
neduddki
-
Noddy
senior tag
Sziasztok!
Elsősorban a régi suzukit használókat kérdezném:
Most van nálam egy 2002-es gyártású swift 2 éve és a szervízkönyv szerint most esedékes fékfolyadék, hűtőfolyadék és gyertya csere. Fékfolyadékból és hűtőfolyadékból vannak márkák vagy egyféle van és kész? Gyertyából mi ajánlott? Elnézést, ha nagyon triviális vagy bugyuta kérdések.[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen