Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Az a terv ,hogy még megnézek egy pár 300e kategóriás Swiftet. Kedd,szerdára le is beszélek egy párat. Utána megnézek egy 400e kategóriát is. Lassan de biztosan elválik a dolog.
-
Kornel
veterán
válasz AMD Power #15901 üzenetére
hallod.
ezt nézd meg azonnal, ha tényleg ilyen, mint a képeken, akkor ennyiért ajándék.
az meg, hogy ezres ne zavarjon, városban és országúton észre se veszed a különbséget az 1.3-ashoz képest a rövid váltója miatt, egyedül pályán forog sokat, de nem is oda való.ez se rossz.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz Kornel #15903 üzenetére
+1, regen egy ismerosomnek olyan volt, semmi gond nem volt vele varosban, es a motorero orszaguti kozlekedesre is eleg volt, de persze autopalyan is lehet vele tartani 100-110-et (csak peldat irtam), persze elozesekre figyelni kell.
Azal a kicsi sullyal meg elmegy az 1.0 motor is.
-
Kornel
veterán
gyárilag a splash-nek 15 cm van megadva, én is annyit mértem, nekem a lökhárító első része a legalacsonyabb pont, az is ért le először szerencsére. ültetve 12 cm-t mértem, annyi is volt megadva ültetésnek.
a swift mk5-re 14 cm-t ad meg a gyár, ha jól néztem, tehát érezték, hogy kicsit "ültetni" kell, hogy stabilabb legyen.
egyébként ránézésre az új peugeot-ok sincsenek 13 cm-nél magasabban, jó közel van a földhöz. -
trassher
addikt
Ne ajánlgassátok neki az ezres pöcsköszörűt mert ha tetszik, ha nem az már városon kívüli közlekedésre alkalmatlan. Pláne nem asszonnyal, gyerekkel.
Redmi Note 7
-
giigz
veterán
válasz trassher #15910 üzenetére
Nekem ismerosom nyaralni ment az 1.0-lal
Persze jobb az 1.3, de talan nem veszes az 1.0 sem, legalabbis amikor benne ultem, tokeletesen tartotta a forgalom ritmusat...
Mondjuk nem tudom milyen felszereltseggel nezi, klima lesz-e benne, mert gondolom klimahoz alap az 1.3...
-
trassher
addikt
-
Kornel
veterán
válasz trassher #15910 üzenetére
Semmi baja az ezresnek, nekem volt.
100-as tempot gyonyoruen lehet vele menni, elozni is, stb.
Autopalyara nem valo, ahog, irtam is, de az 1.3-as se, nem a sebessege miatt, hanem maga az auto miatt. En ilyen koru es aru kocsiknal nem neznek semmit, csak az allapotot.A 2. Bizalomgerjesztobb, de latszik, hogy kaptak mar az elettol eleget.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kornel
veterán
rólam beszéltek?
-
Kornel
veterán
válasz runner 125 #15935 üzenetére
sajnos úgy se biztos.
csekkold a linket.
G astra-ból elsétált, a swift porse lett -
runner 125
nagyúr
válasz Kornel #15936 üzenetére
A nagyjából 90-nel való telibeverés egy részeg balfasszal nem koccanás, de ettől egy ilyen Swift-ben én félnék, de tényleg. Inkább a busz, vonat, míg nem telik nagyobbra, biztonságosabbra.
Ez egyébként itt történt Sopronban, nem kis visszhangja volt."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Kornel
veterán
válasz runner 125 #15939 üzenetére
tudom, tesóm mutatta anno a linket, ott lakik.
mondjuk azt akartam vele szemléltetni, hogy egy 4 csillagos G astra fényévekre van tőle biztonságban. -
AMD Power
titán
Hatalmas duma van ehhez a Swifthez.
Teletankolva
-
AMD Power
titán
Vége a mai túrának.
Ő volt az első alanyom ma. Igazi 10Ft-s kereskedésben volt. Az autó katasztrófa volt. Küszöbök szép szürkére frissen lefújva. Ki sem lett próbálva. Még bele sem ültem.
Utána jött ő. Külsőre az elmegy kategória. Nem rohadt vészesen. Viszont a hátsó ülések között , volt valami ismeretlen szakadás,rohadás ahol már a kézifék bovdenjét is látni lehetett. Ezt megtekertem. Szólt is a srác aki oda hozta (nem ő volt a tulaj) ,hogy még hideg a motor. Ugyan az volt az érzésem mint a múlt heti XI keres Swiftnél. Valami nem volt stim a motorral. Messze nem ment úgy mint kellett volna. Hátul valami kopogott is benne nagyon durván.
Az utolsó versenyző ő volt. Az autóban 6 évvel ezelőtt motorcsere volt. A nő csak annyit tudott mondani ,hogy a szerelő ezt tanácsolta neki. Az autó látványosan rohadt. Szinte mindenhol. A belseje szép volt. De külsőre. Finoman szólva is csúnya. Annyira el ment a kedvem tőle ,hogy ki sem próbáltam.
A reggeli "Garantált" km , indulás előtt kb egy órával hívott ,hogy az autó elkelt.
Jövőhétre nézek még egy ilyen 300e kategóriás Swift túrát. Utána megnézek majd még egy 400e napot is. És ott majd meglátom ,hogy egyáltalán van-e érdemi különbség a 300e vagy a 400e kiadások között. Bár a 400e széria még alkuval is kb 500e mire kész van. Annyiért már nem biztos ,hogy erre a Swiftre van szükségem. De majd kiderül idővel. Időm van bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen