Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- Horizon: Zero Dawn
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
válasz Kornel #15350 üzenetére
Most nekem is sikerült megpukkasztani az autót rendesen.... lapra szerelt szekrénysort vittem, 4 tagos volt. A durva az volt hogy lehetett volna még a dobozokat pakolni egészen a tetőig, de összeült rugó... nem tom mennyi lehetett a súlya....
Hátra azért ki kellett lógatni 1-2 dobozt
[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
válasz Kornel #15352 üzenetére
Mondjuk az elég meredek amúgy is , am mesélted már , de am az első kerék érte a földet egyáltalán?
Nekem ami ilyen utánfutó huzigálással kapcsolatos, annó mikor költözködtünk faterom vett egy Ford Sierra 2.0i -t, azzal húzgálta a kéttengelyes ponyvás futót... bár nem lehettem vagy csak 7 éves, de arra tisztán emlékszem hogy előztünk, faterom hirtelen kapta ki a kormányt, aztán beriszált az egész autó, akkor úgy megijedtem hogy a fos is megállt bennem....
A másik sztori, az sem saját autó, épp pakoltunk a pesti úton: a volt Corával átellenes oldalon, ahol most a Sever center áll, aztán hívtuk ismerősünket aki tipikus gyűjtögető emberke, magasított futó, extra magasítással kb olyan 180 magas+ púposra lett pakolva , volt benne parketta, fa, vas, legtetjén meg mindenféle rongy.
Rendőrök jönnek, látom lassít, lépesben elgurultak mellettünk, majd visszatolatott, haverom faterjától kérdezik: maga ezzel el akar indulni?! Asszondja: 'há hogy a viharba ne , rendőrök meg lepakoltatták a felét[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
válasz Kornel #15354 üzenetére
A régi swift hátsó rugói ha két markosabb legény beül hátra, akkor összeroskad , pont az említett ismerősöméknek állandóan lekapta a hátsó dobot kapu bejáró ütközője ha álltak be futóval (ami középen van) így haverom elnevezte "Parasztbosszantónak"... , ja és nekik 1.3 szedán volt.
-
zalman90
őstag
ha hang szigetelni akarom nagyon nehéz szétkapni belül a dolgokat a padlólemezig ? (régi swift)
(#15356) kornelka : toronymerevítőben gondolkozok énis , szólj ha neked van rá valami házi ötleted nem cél a tényleges haszna , inkább csak a kinézet
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
AMD Power
titán
Ezekhez mit szóltok?
SUZUKI SWIFT Sedan 1.3 GL
SUZUKI SWIFT 1.3 GLX
SUZUKI SWIFT Sedan 1.3 GL -
zalman90
őstag
Annak a kapcsolónak mi neve ami az ajtókba van és akkor enged át áramot ha nincs benyomva
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
zalman90
őstag
tett már valaki ledes izzót kilóméter órába ?
-
neduddki
nagyúr
válasz zalman90 #15377 üzenetére
HI!
cimboram mar a 3x kort egmfutotta mikro feladta, pedig a vegin mar oleg dragakatr rakott bele nembirjkaa hot
udv
neduddki
mod; de akkor mar en is kerdezek 21/5W-bol vkinek volt mar szerencsje tenyelg hasznalhatohoz es stabilhoz?
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
batai15
félisten
válasz roti86 #15371 üzenetére
ja kb. Én is nézegettem már, 2 hét alatt egy link se él. De mondjuk mire oda kerülök tuti lesz olyan ami a megfelel az igényeimnek(2v 5 ajtós , kék vagy ezüst) 1.3, de 16v lenne a legjobb.
[link]
mondjuk örülnék ha ez még meg lenne, de ahoz tul szép hogy megvárjon.
Egyébként érdmes ennyit érte elmenni? ez olyan 250km-re van tőlem...
de közelebb nem nagyon találtam értelmeset.
[link]
ez már 290km ...
szerintetek ilyen esetbe mondjuk valamit engednek az árból a távolság miatt?[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
válasz batai15 #15384 üzenetére
Ha ilyen messze lenne, akkor én írnék egy listát a kérdésekről és telefonon részletesen érdeklődnék. Ha nem flegma és válaszol a kérdéseidre és tényleg tetszik az autó akkor élőben is megnézném. Persze így is lehet, hogy kamuzik és megszívod, ez benne van. Ilyen árnál szerintem ne számíts nagy engedményre, max 20K.
-
batai15
félisten
-
Mercutio_
félisten
Az elsőnél szerintem 1x már átfordolt a számláló
Én keresnék valami helyi arcot az autós topicban és megkérném, hogy menjen el és nézze meg, próbálja ki, aztán ha azt mondja egyezik a leírással, nincsenek eltitkolt hibák, nem füstöl, nem vartyog, akkor telefon a kereskedésnek.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
batai15
félisten
válasz Mercutio_ #15389 üzenetére
akkor vagy 160 ezer km jelenleg? ez sok?
Bár nekem azt mondták hogy a km annyira nem lényeges, hacsak nem rengeteg benne hanem inkább az állapot stb.
Ha már itt tartunk nem tudnátok tanácsot , tippet adni mire figyeljek majd használt swift vásárlásakor?[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Nekem ez milyen közel van. kb 70km oda vissza. Én mondjuk ilyen nagyon messzire tényleg csak úgy mennék el ,hogy előtte telefonban Pontosan megkéredzeni mindent stb. Őszinte választ várva és én hozzátenném ,hogy ha valami nem úgy van az utazás költségét ki kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz batai15 #15390 üzenetére
Nem sok, 15 éves kocsi osszd el, megkapod mennyit ment évente. A mi szedánunk is 150 körül jár ha jól emlékszem, pedig asszony csak a 15 percre lévő melóhelyére meg hazafelé vásárolni jár vele, és volt 5-6 jó évünk, amikor évente 2x elmentünk az országon belül nyaralni (bbalcsi, sopron, pécs)
Igen állapotot kell nézni, nem a km-órát, az mondjuk beszédes, ha 100k km-et letagad az eladó (bááár csodák mindig vannak) de lehet csak a hazai mentalitást szolgálja ki, értsd mindeni 100e alatti futott km-es autót akar venni, akkor is, ha az 10+ évesEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
batai15
félisten
az 1 . suzukisat hívtam fel, nagyon korrekt volt.
na szóval. azt mondja az km óra tutit fordult, mert hozzájuk 40 e km-el került oda, és "céges kocsinak volt használva" céges azt mondta annyit tesz, hogy autó kereskedés, és felszaladni vele a hivatalba papirokat intézni stb.Aztmondja a kocsi egybe van afelesége és ment vele néha, csak valami pözsó dízelt szereztek jó árba és az most a céges. Aztmondja 30 ekm körül ujj dugókat kapott, mert állítólag néhány suzinál tipus hiba a dugó v mi és fel lett ujjítva, de azt mondta nagyon jó hangja vna és szépen megy. törve sose volt meg ilyenek, illetve ha adok érte 350-et akkor 2 szerzont bíró téligumit ad lemezvelnifel, meg ugye az alu nagyon jó gumikkal.
Szóval nagyon korrekt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Yettel topik
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Riasztó topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen