Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
eneos sustina 5w30.
(#13090) giigz : gyár szerint és a márkaszervizek szerint is jó bele a 10w40. csak az felejtik el, hogy 15 ezres csereperiódusnál ez már nem fog úgy teljesíteni a vége felé, mint egy "jobb' olaj, főleg ha sokat, vagy teljesen városban használják. ilyen esetben a szervizkönyv is rövidebb csereperiódust ír elő, de ezt már mindenki elfelejti, pedig nem véletlenül vannak ezek leírva.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
155/70 R13, vagy 165, mert most az van fenn.
Hát jó ég tudja, 5k lenne a plafon darabonként, ha egyáltalán van ilyen áron.
És ne legyen túl öreg és jól fogyasszon vele a kocsi, ez a lényeg
Ja és pár telet azért kihúzzak vele. De újat nem akarok, nem szeretném hogy túlélje az autót.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
trassher
addikt
Azért 450 nem lenne érte sok ha jó lenne. Barátom nemrég vett 2001-es swiftet, 60K km-rel, mondhatni gyári állapotban. Mikor beleültem és mentem vele egy kört a farkam majdnem felállt olyan jó volt a futóműve, csendes volt, ment ahogy kell. Átírással 430 volt. 6 hangszóró igényesen bekábelezve, hozzávaló akksi, tiszta, kopásmentes belső. A első tárcsákat és betéteket kell rajta cserélni és ennyi. Ki lehet fogni jót de suzukiból az se lesz olcsó.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Ott persze, de asszony városban, és 10-15km-et megy általában egyhuzamban, azért csak ennyit bír, meg csutkáig üríteni se szoktuk, jobb az a motornak, ha tankolunk amint jön az E-betű.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRÁK:Orient Bambino II Bigsize, Seiko SNXF05, FANTASY könyvek, MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Doze
aktív tag
jaja igazából nincs is olyan túl sok gagyi hozzá.... egy sova, debica, barum sem épp a gagyi kategoria: Dunlop Sport BluResponse-t néztem ki. De jövőre még minden változhat.... ha continál szeretnék maradni, akkor conti premiumcontact 5 de azért azt már drágállom, 32-36 ropit nem adok érte.
Szal jövőre mindenképp csere, ráadásul műszakira is kell vinni... szal át sem menne, kb 1 mili van még a gumin. De azért 6 évet szépen kibírt.
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
A határtól 200m-re van 4 darab benzinkút kapásból. 2db ANP, 1db Okko, 1 Db noname. ANP-s benzin jó de mocskosul büdös, eddig ezt tankoltam. Most próbálom ki milyen az Okko-s. A várakozási idő változó. Én általában estefelé megyek, van amikor megjárok másfél óra alatt de inkább több idő. Ukrajnai tankoláshoz kell egyfajta idegrendszer mert ott ha olyan kedvük van úgy lesz*patnak hogy csak pislogsz. Tudnék szép dolgokat mesélni.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Okosan kell csinálni és kész. Poroltó mindig kell legyen az embernél ha meg beleköt a rendőr valamibe akkor hívni a nagykövetséget és már hallgatnak is. Büntettek már meg többször is igaz de akkor még nem tudtam hogy így félnek a nagykövetségtől. Régebben nagyon aljasok voltak, nem is tudom mit akarnak az únióban. Csak egy példa: Rendőr áll az útszélén, kitart egy cipős dobozt. 100m-re utána rendőr autó. Megállítanak a kocsiból kiszállva és megmondják hogy gyorsan mentél, bemértek. Megírják a büntit amit ki kell fizess vagy alkudozol velük papír nélkül. Persze hogy megkened őket mert akkor nekik megy a pénz nem a rendőrségnek.
Redmi Note 7
-
Kornel
veterán
adac szerint az enyém jó, a tied csak kielégítő
-
Kornel
veterán
olyan jó nézni, ahogy felhúzod magad egy beszóláson
egyébként tényleg kb. egyforma kategória a két gumi, szóval no para.
de ha csak egy barum jutott volna, az is tökéletesen elég lenne a mi kocsijainkra.
tudod miket hallok nap mint nap?
nincs pénze a fazonnak gumira se, 4 éve vett használtan valamit, ami méretben nem is az övére való, és csodálkozik, hogy az árokba megy, ha csúszik az út.
az enyém meg meg se mozdul, mondjuk nem feszegetem a határait, időben elindulok, és akkor nem kell sietni.az a teszt már 2011-es, és hiába ugyanaz a gumik neve, az összetétel évről évre változik, hogy felvegyék a versenyt az újabb típusokkal. és ugye ez 195-ös méret, ami már messze van a mi 175-ös méretünkről, azt szokták mondani, hogy ezek a tesztek a szomszédos méretekre is csak korlátozottan alkalmazhatóak...
[ Szerkesztve ]
-
-
Kornel
veterán
elvileg +5% körül alakulna... de sok függ magától a gumi típusától is, márpedig ez a dunlop elég jó, C-s minősítéssel. adott esetben szerintem egy 165/70 r14 F-es minősítéssel még akár többet is eszik.
egyébként meg ha 5,3 helyett 5,5-öt fog enni átlagban, az se érdekel... csak ezért marad, mert ilyen keveset eszikha csak 6-ban állna meg, akkor csere lenne swift sport-ra
-
Siriusb
veterán
WagonR+ -hoz kell, majd lemérem. Bosch-sal egy fórumtársnak rossz tapasztalata volt, nem akarsz menni egy kört ebben a szutykos időben, hogy megnézzük, nálad miként válik be?
A Norautonál vettem előre a prémiumot, az kb. a lecserélt lapát szintjét hozta, hátulra csak a gazdaságosból volt a szükséges méretben; na azt kár volt felrakni, vicc kategória. -
Kornel
veterán
kösz, már ez is megfordult a fejemben.
viszont szeretnék nyárra szélesebb gumikat, a gyári 5 col széles 14-es felnire elvileg 175/65 r14 a legszélesebb gumi, ami szerelhető...
szóval muszáj 15-ös felni, ha legalább 185-ös gumit akarok felrakni... gyári acélfelni 40k/szett, használtan is 30k... ezért jött képbe a 15-ös alu -
Kornel
veterán
akkor most megmondom a frankót.
vegyél egy szett használt, de jó állapotú 15-ös felnit, és vegyél egy szett 195/50 r15 dunlop sp blurespone gumit, 15k huf / db áron.
ha sokallod az r15-öt, akkor meg 185/60 r14 az aranyközépút. ott is van 15k/db-ért jó gumma, conti és good year.(#14633) Giot: köszi előre is
attól félek, hogy nekem max. 2 szezont menne el, mivel én megyek évi 30ezret, ebből 15-18 ezer nyáron, és kimondottan 40 ezerre terveznek egy gumit manapság, de ha még jobban is kopik, akkor tényleg csak 2 szezon lenne kb.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
én is felháborodtam, de teljesen mindegy, megrendeltem az oláh guminál, aminek az egyik szervize itt van tőlem 2 km-re, most telefonáltak, hogy meg is jött a gumim, amit 11 órakor rendeltem meg! (nem volt készleten)
ez aztán a kiszolgálásmod: tudhatja, mivel a splash-hez a gyári méret 14-ben 165/70 r14 15-ben pedig 185/60 r15, ami nem is váltómérete az eredetinek
az a 185/55 r15 lenne, csak az drágább és ritkább, ezért lett a 185/60 r15.
csak nem tudom mi köze, hogy mit rakok a kocsira, mikor minden ki van számolva, határértékbe belefér, max. az NKH köthet bele, de sima vizsgán se fognak. de ugye egy gumiszerviz is NKH-nak érzi magát, kicsit vicces(#14915) Doze: kösz, próbálkozok még akkor
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart LED izzók (Alexa/Google Home/Apple homekit).
- Eladó, egy csak kipróbált Govee RGBIC Wi-Fi Gaming Light Bars with Smart Controller led világítás!
- Eladó sosem használt törölközőszárítós radiátor 100x60 (elektromos, íves) fűtőpatronnal (Volux 600W)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó ÁRON ALUL! AKTUÁLIS BOLTI ÁRA kb 50ezer Ft!
- Klímát keres olcsón fűtésre hosszú garanciával?
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest