Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz Kornel #15650 üzenetére
Úgy-úgy, kb. ugyanaz a szituáció, mint most Nyíregyházán választásra megcsinálták körutat és 30-as van kitéve végig erre mindenki a belsőben tötymörög én meg a külsőben szépen előzgettem ugye jobbról...
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
zalman90
őstag
ez a felni a következő paraméterekkel felmegy régebbi 2001 es swift re ?
175/70 R13
Lyukosztás: 4x114'3
Felni szélesség: 5,5
Felni ET szám: 38Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
trassher
addikt
válasz Kornel #15648 üzenetére
A feltartást én is. Mehet itt a propaganda hogy a gyorshajtók miatt van a sok baleset csak épp arról nem szól a dolog hogy miért is mennek gyorsan jó páran. Aki kicsit is értőbb a vezetéshez annak feltartásnál egy idő után elgurul a gyógyszer és menekülni akar a feltartó mögül. Például aki főúton 70-el megy tartósan azt a helyszínen kivenném és elküldeném újra forgalmi vizsgára ha tetszik ha nem. Ha nem érzi biztonságban magát 85 vagy afelett az üljön buszra, vonatra.
anonymus89: Nyiregyen és Debrecenben is megcsinálták a körutat választás előtt de szerencsére itt nem hagyták kint a 30-as táblákat.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
anonymus89
addikt
válasz trassher #15653 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, igaz annyira sokat nem vezetek de a városban látok eleget.
Minap tapasztaltam jöttünk hazafele az állatkórházból ami az orosi úton van szintén dupla sávos bemegyek a belső mert megindult erre nem haladunk sehova akkor ki külsőbe a busz mögé. Gondoltam úgyis megáll de nem így volt ennek ellenére végig előztük a sort és látom a belsőben tököl egy micuka mögötte a seggében egy Megane és villog rá egyfolytában, hogy vegye már észre magát.... De hiába néz nem lát, fogta magát a Renault és balra térő sávból kielőzte a micut...[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
addikt
-
trassher
addikt
-
Doze
aktív tag
Persze idegesítő, meg nem helyes.... de vannak hülyék, aki 70-el megy fűúton az legalább olyan kretén aki elragadtatja magát és belefog egy olyan előzésbe ahol kinyiffanhat.
Szerintem sokat számít a nyugalom megőrzése, mert indulatból nem lehet vezetni. Ha meg nem lehet előzni, akkor ki kell várni és kész.
-
zalman90
őstag
válasz anonymus89 #15661 üzenetére
Nekem alu kell
Am az elöbbi témához..:
Én azt vettem észre ezek a nagyobb gépek ducato maxi, peugeot boxer , citroen jumper stb
Ezek fojton ugy mennek meg előzgetnek hogy a sz*r megfagy bennem sokszor , mert latom ahogy fékez a vele szembe jövő es igyis centikre kerülik el egymást
Ja és ezt főuton
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Doze
aktív tag
válasz anonymus89 #15663 üzenetére
Hát elég gagyi....
-
AMD Power
titán
Kezdek izgulni. Mindjárt itt a május és indul a keresés. Alig várom már ,hogy végre meglegyen a gép.
-
Mercutio_
félisten
válasz AMD Power #15667 üzenetére
Sajnos nálunk még szerintem 1-2 év mire asszony eldönti, hogy el tud szakadni a kis kedvencétől, pedig azzal valaki jól járna
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
AMD Power
titán
Ezek közül szerintetek valamelyik? Tetszési sorrendbe írom őket.
SUZUKI SWIFT 1.3 GC irány ár!
SUZUKI SWIFT Sedan 1.3 GL
SUZUKI SWIFT 1.3 GL
SUZUKI SWIFT 1.3 GC -
giigz
veterán
válasz Kornel #15672 üzenetére
Sajnos nem Pedig azt vennenk ra, de a Ford valoszinuleg Continental-lal fogja adni, persze annyira azt sem banom, elvegre az egyik legjobb tapadasa van, adac szerint is szarazon es vizen is a legjobb
A teli meg megint nem Vredi lesz, hanem Michelin Alpin A4, az elozon is az volt
-
AMD Power
titán
Amúgy mekkora okosság ez a HD kép előfizetés a hahun. Tök jó. Most 2 hétre előfizettem rá. Kemény 360Ft volt. De tök "jól" meg lehet nézni a kocsikat.
-
Neck
veterán
A feltartókat nagyon "imádom", tömött szembejövő sáv, megérkezek egy autóra, ami 30-cal megy lakott területen. Kiérünk lakott területen kívülre, látom elkezdi "nyomni" neki, 35... aztán lassít, megáll , engem elenged, majd izomból berántja a kocsit a mögöttem jövő elé, úgy, hogy az én seggemet is majdnem elviszi...és meg tovább lakott területen kívül 40-nel.
Gratulálok. Az ilyen nagyon veszélyes tud lenni.
Viszont a "dinamikusan vezetőket " sem értem. Lakott területen belül, km óra szerint 55-57-el megyek már 50-es korlátozásnál késő éjszaka, nedves úton, mert annyira tol a kamionos (60-nal nem vagyok hajlandó menni, azon a szakaszon amúgyis sok helyen mérnek), és közben szénnéégeti a retinámat a tőlem kevesebb mint 3 méterre lévő fotonágyúkkal, erre amikor elfogynak az autók szemben, akkor elkezd a kamionos "előzni", persze annyira ő sem bír menni, mondjuk 65-tel menne el mellettem.
Bedurrant az agyam, pont elhagytuk a lakott terület vége táblát, visszatettem 3-ba, padló, és otthagytam a fenébe... Tudom, ez mondjuk egy picit veszélyes volt, de továbbra is fenntartom, hogy én még mindig szabályosabb voltam, mint ő, tekintve hogy én végig betartottam a szabályokat úgy, hogy nem mentem lassan egyáltalán.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz AMD Power #15670 üzenetére
A fehérek a legjobbak, olcsó javíttatni a fényezés hibáját
Szerk:
Kornelka:
Szerintem zavarja, hogy egy kis ezres Swift megy előtte... mintha ezzel nem lehetne a forgalom tempóját tartani lakott területen!
Pl. a nagybátyám ezres, 4 hengeres VW Poloját simán "legyorsulom", mivel az enyém pár lóerővel erősebb, és 200 kg-al könnyebb is.Nem mintha azért vettem volna 1000-es Swiftet, mert száguldani akarok vele. Ahogy láttam, itt a topicban elég nagy konszenzus van abban, hogy az 1.3-as jobb, viszont én 95%-ban városban/külvárosban használom, és szerintem valamivel kisebbek a fenntartási költségei a kis ezresnek.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Doze
aktív tag
Ma vezettem egy A3 sportback-et.... elolvadtam, zsír új 3000km van benne ... fene a német rokonomba ... Az a beltér valami eszméletlen, főleg ennyi Suzukizás után.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
arra tökéletes, én is arra használtam.
csak azért adtam el, mert féltem benne, főleg, ha pályázni kell vele
egyébként sose volt olyan megbízható kocsim, mint a 2003-as ezres swiftem, az árvízkor a 26-oson fél méteres vizeken mentem át, a váltóba befolyt a víz, a motor hőfok nullára esett mutató szerint, mégse állt meg
a splash szerintem felét se bírta volna ki.(#15681) Doze: ha sok pénzem lenne, audit vennék, vagy valami más prémiumot.
kevés pénzzel viszont marad a gagyi.
ha újan veszed, akkor jó, de rengeteget buksz az értékvesztésen, ha használtan, akkor meg annyit költesz rá, mintha újan vetted volna.most gondolkozok, hogy splash helyett mit kéne venni, ha eladnám esetleg, de nincs semmi értelmes, ami nem is fogyaszt többet, nagyobb is, és megbízható is.
persze nem kerül többe (sokkal)[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
válasz Kornel #15682 üzenetére
Rokony, már kinn van vagy 30 éve... mondjuk nem gyengén autó mániás. ... de ő 5-6 évig tartja meg az autóit, bár bele is csavart mindegyikbe vagy 200-300e-ret.... (azokat kapjuk mi ), az értékvesztés nem érdekli, egy német meg megveszi újonnan, aztán megvan neki vagy 10 évig. (ha nem használja sokat)...
Volt neki régi Honda Accord, A4 (gömbölyű), Hyundai lantra, Mazda 6, Toyota avensis, most meg A3... (Am mondta, az avensis a leghasználhatóbb autó, ingázott vele 80km-re vele, vagy 6 évig, elpusztíthatatlan )
-
-
Doze
aktív tag
válasz Kornel #15684 üzenetére
1.8 benzin volt neki, dieselt nem vett soha... ... Mondjuk ilyen értékvesztés, meg fenntartási költség (főleg új autónál) nem igazán érdekli... bár engem sem érdekelne. Főleg úgy hogy mióta válság van és nincs túlórája... sajnos "csak" havi 4e eurót keres....
De azon elcsodálkozok pl... egy holland/német/osztrák átlag középosztálybeli melós , simán megengedhet magának egy vaci új A6 kombi Quatrót, náluk a drága autók 80e eurótól kezdődnek.. Mi meg azon morfondírozunk hogy egy 1.0 swift vagy az 1.3 jobb-e...
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Nővérem keresztapja pont ilyen. 2 évente cseréli a kocsikat mindig szalonosra. Beletol 180-200 ezer km-t és jön a másik. Most épp egy hyundai ix35-öt vett mert fullosan csak 10 milla volt szalonból. Előtte passat full, vectra full, mondeo full. Csak ő dolgozik a családban, a felesége otthon van.
Redmi Note 7
-
Doze
aktív tag
válasz Kornel #15688 üzenetére
Nagyon off...
Most én is ugródeszkát keresek.... a Bosch is bekapja a.... Itt Miskolcon semmi nincs, hiába kerülsz be, 10 év múlva is ugyan az a kuli fos munka van, ráadásul sokan is vannak így ott pallos a fejed felett. Most beadtam az Audihoz, felhívtak.... , lehet költözés lesz, de nem is bánom.
-
Kornel
veterán
válasz dedike #15689 üzenetére
igen, az a baj.
kint bármilyen munkával többet keresnék, mint itt egy "jól" fizető melóval.(#15690) Doze: annak idején majdnem én is a bosch-nál kötöttem ki, de nem azt dobta a gép.
de nem is bánom, akkor még mindig miskolcon lennék.
mondjuk pesten se akarok sokáig maradni, úgyhogy vagy kifelé lesz az irány, vagy valami kisebb, élhetőbb város, mondjuk eger(#15692) Mercutio_: nem is kell saját lakás, ha tudom, hogy holnap is lesz munkám, de ezt itt nem mondhatom el, pedig diplomám van, és több területen is dolgoztam már, mégis gondot okozna, ha hirtelen munkát kellene keresni, mert nagyon beszűkült minden, egyre kevesebb a lehetőség... tudod, magyarország jobban teljesít.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Inkább a nyugodtabb mindennapok a lényeg tőlünk nyugatra, mert pl. ott meg mondhatják azt, hogy ők meg nem tudnak saját lakást venni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Neck
veterán
Mit gondoltok, az ominózus ezres Swiftem mekkora (hány Wattos) 220-as invertert bírna el? Egy notebookot kéne hajtani róla, ahhoz meg 100-150 W azért kell
Szerk:
Azért a sima Swiftet se kell lebecsülni, lehajtott hátsó üléssorral én majdnem egy köbméter cuccot beletapostam. És a 3 közül a 3 ajtós ami még néz is ki valahogy, fehér indexekkel igazi kis japó pöcsköszörű
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
egy atlak tap 65-80W e folott mar eleg combos az a gep
raszokta irni a szivargyutora hogy mennyi 100W-t szoktak tudni alt.udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Itt az új LOGOUT!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen