Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- PlayStation 5
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz Mercutio_ #15499 üzenetére
AMD Power:A 15483 hsz. ben linkel egyet.190000ft és 110500km.Erre gondoltam.Szerintem normális használat mellett a motornak olyan nagy baja nem lehet...viszont ha 3x ennyit ment
anonymus89:Szia.Az egy dolog hogy mennyit ér az a kérdés mennyit szánsz rá és annyiért van e eladó SX4?Ha sok van a piacon nyilván olcsóbb,ősszel is,de most tavasz van ilyenkor mindenki kicsit a valós értéke fölött próbálja eladni.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz anonymus89 #15503 üzenetére
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Doze
aktív tag
válasz anonymus89 #15500 üzenetére
1 és 1,3 millió közt mozognak, felszereltség, állapot, és futott km függvényében. Persze a diesel, és 4x4 hajtásúak inkább 1,5
Ha pl enyémet kéne taksálni 1.5 (99Le),2008, GLX+ködlámpa+ülésfűtés. 90e km,, olyan 1,35 millió, aztán engednék belőle egy százast max
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #15503 üzenetére
Mit vesztek helyette? (bár semmi közöm hozzá) Ha megint suzit,lehet érdemesebb lenne beszámoltatni.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz neduddki #15504 üzenetére
Leszűkítettem 7-re, extrák közül nekünk semmi sincs csak ABS, meg érvényes forgalmi
Doze: Mi úgy vettük annak idején, hogy még rádiót sem kaptunk bele, se kapaszkodó egyszóval fapados. Max a km. lehet csábító mert 57E van benne.
pjen: egyelőre még nincs tervben új autó....
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Mercutio_
félisten
Annó azt olvastam gyenge az 1.5-ös az 1.6 meg sokat eszik, mennyire reális ez?
Közben nézem, hogy egész lementek az Ignácok árai
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
neduddki
nagyúr
válasz anonymus89 #15507 üzenetére
HI!
a kondi ezxekbvol kimaradt? uhhhh
udv
neduddki
mod: Mercutio_:
1.5 8 Gasoline 6,31 8,63 9,34
1.6 71 Gasoline 6,40 7,85 13,16[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #15510 üzenetére
Gondolom az olcsó törlesztő volt akkor a lényeg,ha nagyon nem megy kondi nélkül ,150 körül utólag is bele teszik.
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #15512 üzenetére
Én is így jártam a felni+téli gumi szettel.
-
anonymus89
addikt
Fater kapott egy 45k-s csekket mondanom sem kell nagyon örültem neki (jó volt a társaság az autóba le is kapták) de szerencsére sikerült nagyon jó áron 24k-ért szereznem 4 15"-es acélfelnit úgyhogy most szereltettem fel a nyárit.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Doze
aktív tag
válasz Mercutio_ #15508 üzenetére
Pont amit linkelt netuddki benne van az autóm is SX4
A nagy átlag olyan 6,7 liter körül alakul, úgy hogy nem szokta tipegni nagyon... a legjobban országúton fogyaszt 5,8-6 környékén (100-110), városban olyan 6,5-6,7... autópályán 7-7,2 (130-140), a motorja nem egy erőgép főleg magas fordulatszámon mert nincs VVT, de ennek fejében van alul is nyomaték. Ötösben 90-ről elég jól gyorsul, nem telik órákba a hogy megelőzz valakit ,a vége óra szerint 190, de gps szerint 175.
Ha hasonlításképp mondjuk egy 1.3 régi swithez mérjük, a hosszú váltójával, ahhoz képest rakéta főleg 100 fölött, de annyira viszont nem dinamikus mint 1,3 ignis.
A tötymörögni, 2500 alatt elkapcsolgatni felesleges, mert max 3-4 decit spórol az ember...
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Majd elfelejtettem gumi ápolásra mit használtok, gondolok itt a téli garnitúra tárolására?
-
Doze
aktív tag
válasz anonymus89 #15516 üzenetére
lemosom és van egy ilyen kerék tartóm, arra felpakolom őket és letakarom...
-
neduddki
nagyúr
válasz anonymus89 #15516 üzenetére
-
anonymus89
addikt
Ez megtörtént igaz csak samponos, mosogatószeres vízzel igaz nem is volt annyira koszos amennyit mentünk vele....
neduddki: Biztos jó csak gondolom pár napon belül nem tudok szerezni sehonnan pláne, hogy ma már csütörtök van.[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz anonymus89 #15519 üzenetére
HI!
ha rakantintasz ott a magayr link es kisebb mennysoeget is lshet venni:- )
udv
neduddki
-
AMD Power
titán
Ti ezek közül melyiket vennétek?
AGIP 5W-40 4L 5605 Ft
MOL ESSENCE 5W-40 4L 5689 Ft
CASTROL MAGNATEC 5W-40 C3 4L 6737 Ft
TOTAL QUARTZ 9000 5W40 4L 5369 Ft -
Doze
aktív tag
válasz anonymus89 #15507 üzenetére
Annak idején, ment a gondolkodás hogy milyen felszereltségű autó legyen... A akkoriban az 1.5 GS közelített a 4,2 Milkóhoz... így GLX CD AC lett+metálfény (annyival tudd kevesebbet mint a GS hogy nincs digitális klíma, hátul elektromos ablak, hátsó fűtéscsatorna, ülésfűtés, ködlámpa, bőr sebváltó+kormány, alufelni, sötétített ablak, meg függöny+oldal légzsák)
Az ülésfűtést, ködlámpát már én raktam bele, ja meg adták a négy téli kereket felnin+üléshuzat...
Ismerősömék, meg ugye nem tetettek klímát az autóba.... utólag meg marha drága (nem biztos hogy megéri). Másrészt a törlesztőt valami 2000Ft-al dobta volna meg... szerintem a spórolás ebben az esetben nem éri meg. Kivéve akkor ha valóban utána nem szívod a fogad a százfokos autóba
-
anonymus89
addikt
Sőt, hogy még egy picit visszább menjek előtte, amikor az ignist vettük rá 1 hónapra adták a katana robogókat.
Úgyhogy mindig jó időben voltunk a jó helyen...Rádiót rakattunk bele ismerőssel mást semmit, klíma nélkül meg eddig is megvoltunk hosszú utakra meg csak azóta járok mióta fater letette a túravezető vizsgát. Az ignisben volt akkor sem használtuk mert Anya meg érzékeny volt rá.
Viszont ügye az eladási értéken dobhat azért plusz állítólag jobban kelnek el a klímás autók.
Na egy központi zárnak már nagyon tudnék örülni, úgyhogy a nyáron meg is fogom ejteni.Próbáltátok már a Osram Night Breaker vagy a Tungsram Megalight Ultra izzókat?
-
Doze
aktív tag
válasz neduddki #15525 üzenetére
Agip API SM, A3/B3
MOL API SM A3/B4-04
Castrol API SN C3
Total SM A3/B4Bár suzukinál az ecea nem számít annyira mert Mindenhol API a követelmény, egyébként a castrol azért jár előre a minősítések terén mert marha sok pénze van... minden minősítés a lobbiról és a pénzről szól (persze egy bizonyos határig) De az eneosról sőt Mol olajokról is olvastam olyat hogy rég teljesítették a szabványban foglaltakat csak épp a minősítésen nem estek keresztül sokáig API SL volt, majd holnap már SM..
anonymus89: Osram Night Breaker-t igen, kicsit fehérebb, meg talán erősebb, de semmi extra , 2 éve van meg de még nem égett ki
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
marmint 08/10/12:- )
a ket nagynak szinte biztos a napramkesz, mol bevallja a 04et habr ugy tugyuk mije lenyeg a 08 agiprol meg nem tudunk semmit
egy minisites 100kjuro kolcsegudv
neduddki
mod: en meg aszonodm ha van jobbunk minisegibb elirasunk itt anagy vi\zen tul akkor hasznajjuk azt
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz anonymus89 #15527 üzenetére
HI!
arra figyelj, hogy 13.2V-nel tobetne kapjon mert akokr gyorsan gyn ela dicso halal....
udv
neduddki
-
giigz
veterán
válasz AMD Power #15530 üzenetére
Az Agip is biztos jó olaj, tehát a feladatát ellátja, de egyrészt olyan áron van mint a Total, sőt egy kicsivel több is, másrészt a Total motorolajban nagyon jó, tökéletes középkategóriát képvisel, nagy háttérrel, nagy gyárral, nagy múlttal, mindenki meg szokott elégedve lenni a termékükkel, mi is évek óta Total vagy Mobil olajat használunk, én is Total-t raktam bele, tökéletes. A Total nekem motorolajban olyan mint a Vredestein gumiban, jó áron ad jó minőséget, amiben garantáltan meg lehet bízni, nem azon kell izgulni, hogy na vajon jó lesz-e, stb.
A MOL szintén biztos ellátja a feladatát, nem tudok róla semmit, nem olvastam róla véleményeket, de szerintem a Total ennél is nagyobb minőséget képvisel, bár ezekbe az igénytelen motorokba mindegy mi megy, annyi a lényeg hogy egy alap minőséget megüssön, meg a minősítés meglegyen, alapjában véve csak nagyon kis különbségek vannak, és minden autó mást szeret... Amelyik gyártó adalékanyaga fekszik egy autónak, azt kell venni bele. Hogy melyik fekszik, szakfórumon kell utánaolvasni, ami a hasonló tulajoknak bevált, azt kell venni. Ezt úgy általánosságban mondtam.
A Castrol meg elvileg nagyon jó lenne, viszont egyrészt elterjedt ez a hamisítós történet, másrészt akik (csak a Renault fórumról tudom nagyrészben) belerakták a kocsiba hangosabb motorról számoltak be, tehát valószínűleg hamisat kaptak, alapból az eredeti Castrol biztos jó, de ilyen 10+ éves közepesen kopott motorba abszolút nem éri meg még azt az 1.000 Ft többletkiadást sem.
Tehát nekem a Total-ról van érdemi információm, azzal már többszörösen meg vagyok elégedve, és a szerelők szerint sem lehet melléfogni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
Én azért mondtam hogy mind1 mit rak bele az ember az autóba, mert a fenti olajok közül mindegyik jó. Ha nem hamis, és megvan a minősítése akkor gazdasági szempontból az olcsóbb jobb , Nem kétséges hogy egy alapos Mol, Castrol összehasonlításból a Castrol kerülne ki győztesen... de azt nem merném állítani hogy a Castrol a legjobb (mert ott a Motul, Xado, Fuchs stb)
A motorcsörgés, meg a hanghatások figyelése viszont nem fokmérő, hogy jó olaj vagy sem.... ugyanis viszkozitás függő, ha teleönteném a motort melegített gépzsírral akkor észre sem vennéd hogy járna, mert nem engedi kiszűrődni a hangokat , persze 10 perc múlva csapágyas lenne a gép.. Ergo a gépzsír a legjobb motorolaj?
-
neduddki
nagyúr
hI!
azt hallotad vona mi tosszejajgattak a szerelk mikor a fuchs molibdenes olajat vttek az simerosk az otoikba;- )
udv
neduddki
-
Doze
aktív tag
Akinek Francia autója van az franciák felé húz pl totál, elf, a japánok az eneoshoz, a suzukiban egy ideig a shell volt a "gyári" olaj, a németek castrol, aral, BP (ami ugyan az)... ez emberek szeretnek a gyártóra hallgatni. Mert a gyár az csak gyári
neduddki: pedig haszonjárművekbe nagyon mondják hogy fasza az a molibdénos, vagy szétkopott bontószökevény motorokba
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
mielott belemennek en mgosztanma Veltek amit trobomokus mondott: japo motornb tegyel hasnzat eltolajat es azzla is kimey a vilagbol:- ) kis tulzas de aszem jol szemelteti ezen nmotrok igenyet, legyen meg az a3-a /ha bisztosar akarsz menni/ legyen 5w, hogy szebben vislekedjen inditaskor oszt pa csokolm, ja es legyen minimum 08as hogy a detregens es diszpergens tulajdonsagok az egbenlegyenek, tehat normla hasznlata foloslges amotul /de ,eg a sustina is amitmost hasznalok a civicbe, de ki birom fizetni megkapja az egyik legkbb olajat akor me nem/
ja a leneyg aszonta nekm egy 20 eve olajnagykees, hogy normaliss 4l 10w40es olaj 6khuf, ami az azalt van az ar gyanus/bugos, akor az 5w40es meg foleg
javasom atnzni a pozso totyikba Patrik mijjen castrolba fuott beel barditoludv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen