Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz zalman90 #15750 üzenetére
Lassan nincs hozzá több türelmem, az utas oldali ajtó alján jelent meg, először azt hittem valami kosz, aztán amikor nem tudtam lemosni, akkor jöttem csak rá, hogy mi is az. A csomagtartó belsejében is van 1-2 pötty, miközben az autó alján szinte semmi Plusz a bal első tornyomon is megjelent.
Már nincs kedvem/türelmem ezekkel foglalkozni, jövőre valószínűleg úgyis cserélni fogom a vasat valami nagyobbra, de azért még adok neki egy esélyt, és el fogom vinni egy karosszériáshoz, hogy tüntesse el mindet, ha nem kéri érte az autó árának felét. -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz Kornel #15756 üzenetére
itt látszik az első kerék előtti légterelő.
-
Kornel
veterán
piros a splash kék a swift mk5
sokra nem mennék vele, egyes fokozatok még rövidebbek is...[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Fékolajról mit tudni? Mennyi, hány liter kell a Swiftbe? DOT-4 kell neki?
-
Mercutio_
félisten
Le is b*szn*m a szerelőnk mint a pengősmalacot, ha így nézne ki a szedan, azért hordjuk ősszel - tavasszal hozzá, hogy a kopó cuccokat cserélje ha kell, olajakra / szűrőkre figyeljen, bárhol komolyabb gondot lát szóljon. Ha bedobná, hogy valamelyik képen látható rohadás van asszem kissé emelt hangon kérdezném meg, hogy eddig mi a lópélót csinált hogy csak most veszi észre
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Kornel
veterán
válasz AMD Power #15766 üzenetére
fékcsöveket is cseréld.
tárcsát, betéteket ellenőrizni, ha szükséges cserélni, munkahenger szintén.
féken és gumin semmit se spórolj!
én brembo tárcsát és textar betétet vettem anno az ezresbe, sokkal rövidebb fékutam lett, mint gyárilag, ami ugye nem hátrány. a gumi sajnos csak debica volt, de bántam is, a téli hankook felüdülés volt hozzá képest! hankook/barum/semperit alá nem adnám gumiba se! -
-
-
AMD Power
titán
Ezt is felhívtam. De a hölgynek nem jó mert Anyák napja van holnap.
Az egyik szerelő ismerősöm azt mondta ,hogy ő nem ajánlja a 5W40 olajat a kocsihoz. Én mondtam neki ,hogy a sok "rövidtáv" miatt én inkább azt venném de le akar beszélni róla. És szerinte maradjak a 10W40-nél.
Én erre gondoltam. TOTAL Quartz 9000 5W-40 (4 L)
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz zalman90 #15776 üzenetére
Ezek közül a Multihawk sem rossz, vagy ha drágább kell akkor a Dunlop, viszont én biztos a Vredestein T-Trac-ot venném a helyedben, magamnak is ezt vettem kb. 1 hónapja, nagyon meg vagyok vele elégedve, iszonyat jól tapad, kanyarokban is, fékezéskor is, és hangja sincs. A menettulajdonságai is nagyon jók, a kormányzás közvetlen lett, pontos.
Itt 11,2k-ért van, elég drága, nekem a 175/70 R13-ban volt 11,8k, de az biztos hogy nagyon jó gumi, szárazon/esőben, 10/10-re értékelem, pedig vezettem már 1-2 autót, mindenféle gumival, ezelőtt Kormoran/Sava volt, igaz 5 évesek, de ég és föld a különbség, és nem csak a korból adódóan, szimplán maga a gumi nagyon jó. A gumis ismerősöm ajánlotta, nem bántam meg, hogy ezt választottam.
-
Kornel
veterán
válasz zalman90 #15776 üzenetére
én 165/65 r13-at vennék helyedben, kb. ugyanannyiba kerül, és csak szélesebb.
-uniroyal nagyon jól tapad, főleg esőben, melegben kicsit nyúlós, és viszonylag gyorsan kopik, de át érték arányban nagyon jótöbbi normális gumi elég drága ebben a méretben, úgyhogy ennyit tudok javasolni
-
Mercutio_
félisten
Ha már gumikról van szó: Tegnap láttam egy csókát pár éves civic, rajta vredestein snowtrack3
AMD Power: Gondolom az a baja, hogy a kereskedő előbb kiszúrja, hogy mókolt a kocsi
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
AMD Power
titán
Felhívtam az ember aki ezt árulja. Nagyon jó volt!
Kérdezi tőlem maga nem kereskedő ugye? Mondom nem. Mert írta ,hogy azok ne hívják. Szóval nem vagyok az. Mondom nem, nagyon jól tudok olvasni és nincs szövegértési problémám. Az autó hibátlan! Ezt mondja. Ahhoz képest már a képen látszik ,hogy fújva volt a motor belsőtere. Mondom mióta használja az autót, mióta ön a tulaj. Erre ő... minek akarom ezt tudni? Miért fontos ez nekem? Erre elmagyaráztam neki és szépen elköszöntem.[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
-
Doze
aktív tag
válasz Kornel #15793 üzenetére
az hülyeség hogy műanyag az 1.... ketté is törne, mikor pont ott kell a legnagyobb nyomatékot átvinni.
De egyébként a szinkrongyűrűk, miatt "zenél", bizonyos fokozatokban. A folyamatos búgás, meg már difi. Az 5. fokozatról viszont hallottam elég sokan szokták cserélgetni... mert pl én mikor kerestem 1.6 swift váltót, akkor ha megbontják igen kapós az 5.... de miért ezt ne kérdezd
Am az alapvető 1.3-1.5 váltó különbség pl a szinkrongyűrűkben is ott van, teljesen más... mikor kerestem egy hosszabb 5. akkor se az ignis, sem swifté nem jó, a Baleno, meg az 1.6 régi swift jöhetett szóba. Nekem csak azok jók az sx4-be.
-
AMD Power
titán
Ezt meglátogattam és egyben megvolt az első élményem az 1.3 Swift Powerrel.
A srác. A "tulaj". Kb 20 éves,jogsi nélkül, lejárt műszakival. A Forgalmi nem is az ő nevén volt. Maga az autó nem volt olyan nagyon rossz állapotban. A jobb első taposó rohadt. De amúgy eléggé egyben volt. Elég nehezen indult. Utána kicsit toltam neki! 4000-ig... De szerintem nem volt stim vele valami, Olyan érzésem volt mintha dadogott volna. A kuplung is érdekes volt. Fékhatás az szinte none, de nem is vártam többet. De jó volt végre egy 1.3 is meghajtani. Minél többel megyek és próbálok ki annál több lesz a viszonyítási alapom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen