Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Szerintem csak a kozelieket nezi, azert nezett meg ilyen keveset meg...
AMD: A "garantalt km-es" autot miert nem nezted meg hamarabb?
Uhh emlekszem amikor en neztem autot, azt sem tudtam milyet akarok, csak jol nezzen ki meg kenyelmes legyen, semmi mas nem volt szempont, semmi szervizarnak, semminek nem voltam tudataban...
Persze a Ford-ot azota is sajnalom, de csak korbe volt torve, ezen meg egy karc sincs...
-
AMD Power
titán
-
-
Kornel
veterán
ez így nem igaz.
én vagy 3 hónapig hirdettem az ezres swiftem, igaz a legfelső ársávba, 600k-t kértem 2 éve a 2003-as fapados LPG-s swiftemért, viszont egy rozsda nem volt rajta, fix 120k km volt benne, és egy első pár lengéscsillapító cserén kívül mást nem tudtál volna rákölteni, de az is ráért még pár tízezer km-t akkor.
persze az ár miatt nem sok hívás volt, viszont nem akartam elherdálni, mert patent volt.
voltak akik megnézték, de 400-as ajánlatra rögtön nemet mondtam.
aki végül megvette, az értett hozzá, megnézett már elég sokat, és csak az enyémnél maradt.
30k-t engedtem végül, igaz két szett gumit kapott felnin hozzá. -
giigz
veterán
válasz AMD Power #15955 üzenetére
7 auto az semmi, foleg ilyen aron, kinalat alja, vagy csak alja autokat hirdetnek ennyiert, szerintem az se biztos h 20-30 kiprobalt auto utan donteni tudsz, mert amiket megneztel, annak kapasbol a fele kep alapjan meg hirdetes alapjan olyan volt, h meg sem neztem volna...
[ Szerkesztve ]
-
-
Siriusb
veterán
Szerintetek egy wagonr+ esetén mennyi a tisztességes munkadíj, ha olajcsere, gyertyacsere és hajtásszíj, vízpumpacsere volt?
-
trassher
addikt
Suzuki ignis tompítottja nem kapcsol fel, refi megy. Átraktam az izzókat az én kocsimba, ott működnek. Ilyen biztosítékot nem találtam így arra gondolok hogy a kapcsoló halt meg. Esetleg valami ötletetek van? Az új 2 ködlámpás kapcsoló ára 28 ezer körül van.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
válasz Kornel #15974 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom csak aztán bevillant hogy ez fullos ignis a klímát leszámítva, és ilyenből nem sok szaladgál. Rákerestem és valóban ez lesz a baj. Azt írják hogy bontóban is nehéz szerezni mert elől-hátul ködlámpás, és nagy részt csak 1 ködlámpás kapcsolók vannak bontva. Muszáj leszek telefonálni hogy van e, csak úgy nem kocsikázok érte oda-vissza 100km-t. Ilyen távolságra van az első értelmes, ismerős bontó.
Ilyen amúgy.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
-
trassher
addikt
válasz Kornel #15980 üzenetére
Én szivacsot vágtam olyan vastagra hogy ne essen ki csak egy picit tartson ellen. 1 évet bír és jó.
Ami viszont vicc az a ködlámpa izzó csere. Akna vagy csápos emelő nélkül mondhatni lehetetlen kicserélni.Doze: Tuti hogy az is opel mivel az index kapcsoló is opelbe való, ez volt a szerencse. Huszonx ezer helyett csak 4500 volt.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
válasz PRDZsolesz #15983 üzenetére
Igen ezt én is megtaláltam, köszi, csak az a baj hogy ehhez nem állnék neki magam. A komplett kapcsolót kitudnám cserélni de azon belül nem mókolnék.
Redmi Note 7
-
Kornel
veterán
na ez az autó kellene a magyar népnek, jó áron, mondjuk akciósan 3 milla környékén.
csak az a baj, hogy lesz ez 4 is -
Doze
aktív tag
válasz Kornel #15986 üzenetére
Am ha az alapára lesz 3 milió, a fullos meg 4.5 akkor elég jó vétel lehet... Viszont nem csodálkoznék a 3.5-4-ről indulna a vége meg lenne 5 millió. Már a régi sx4 is ilyen volt, bár ha valaki venni akart full-full fapad autót 3.2-ből kijött azért.
De mikor kijött az S-cross, akkor jelentették be az Iv-4-et, ami valóban régi sx4 méretű... hát nem tudom mi lesz a vége, majd kiderül.... mondjuk mostanában nagyon mondja a suzuki, hogy minden évben be fog vezetni egy új típust.
-
Kornel
veterán
válasz dedike #15999 üzenetére
befelé van regadó, kifele lehetne mondjuk egy kijelentési adó, ami azt feltételezi, hogy minden kereskedésbe leszállított autót először itthon kellene forgalomba helyezni. mondjuk abszurdisztánba minden lehetséges, szóval ez se lenne lehetetlen.
mondjuk az igazi megoldás továbbra se ez lenne, hanem az itthoni fizetéseknek kellene elmozdulnia az EU átlag irányába, és akkor nem kéne panaszkodni a gyenge belső kereslet miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen