Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
Valaki tud segíteni splash (swift2) hátsó aablaktörlő ügyben? 5,5 évesen elszakadt a vége, és nem töröl rendesen
komplett karral együtt kell cserélni?
vagy lehet csak gumit venni bele?más: milyen koptatót ajánlanátok a splash-re? lehet gumisat kapni belőle, ami nem merev?
-
Mercutio_
félisten
Ez érdekes, pár száz hsz-szel ezelőtt még arról ment a diskurzus, hogy a bosch(?) szar, valeo jó
Most akkor mit érdemes venni?Bárdi itt van 10 percre, vagy van adott lapátra olcsóbb forrás nem a világ végén? (északpest nem az )
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Siriusb
veterán
-
Nem3sys
tag
válasz AMD Power #14253 üzenetére
Ha így ki van számolva a kereted ne vegyél kocsi!
Nekem 600ezer volt a keretem.
Vettem 140ért egy külföldi papiros 1.9tdi ibizát, lepapiroztattam 220ezer-ért.
Vezérlés csere ez az amaz... Maradt 200e durván.
Óra szerint 347ezer km van benne.
4új téli gumi volt rajta, fékek felújítva. Gátlók jók,
Turbó már engedte az olajat, bontóban 15e ft-ért vettem rá egy másikat.[ Szerkesztve ]
Seat Ibiza 1.9TDi 200+++
-
Reaper
őstag
válasz Mercutio_ #14453 üzenetére
Dunakeszi Auchan, bármelyik aeroblade, én is onnan szoktam venni. kb 2 évet bír ki, attól függően, hogy télen mennyi jeget törlök vele a kék dobozosat szoktam, nekem az vált be, kerül vagy 1500ftba.
#14464: Én jó drágán vettem a kocsimat, bár nem most volt már, de 770ért sikerült 2007ben. Azóta ezt az összeget sikerült már még1x rákölteni. Persze nem volt muszáj, lehet kijött volna fele ennyiből, de akkor most lenne egy jégvert, végigkarcolt, hulla lengéscsillapítós, olajevős lepusztult szakadt szutykom, ami ugyan használható, de mégsem az igazi. Mondjuk nekem ebben az összegben benne volt a tanulópénz is, mert nagyon új voltam még pesten, és ott vertek át, ahol tudtak.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Reaper #14466 üzenetére
nekem is auchanos volt/van, 1 évet bírt ezelőtt(a régi swiftemen), mondjuk az nálam 30-35k km volt.
akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok a legmániákusabb autóra költő ember itt, azért én ültetéssel együtt is jóval kevesebbet költöttem a splash-re 1,5 év alattmondjuk most még ráfog menni egy szép összeg, gyári 16-os swift mk5 felnit akarok rá, 195/45 r16 gumikkal
-
Kornel
veterán
valakinek nincs 185/60 r15 gyari felnije gumistol?
fel akarom probalni a kocsira, hogy mennyi hely maradna a kerekjarati ivtol... az ultetes miatt erdekes. -
Tomics
addikt
Sziasztok! Kinek van új swiftje? (2010-)
Lenne hozzá pár kérdésem!PH! addikt since 2004
-
AMD Power
titán
De jó kis cikk.
Spórolás, amitől meghal az autó
Olajcsere, 30 ezrenként - Kibírják ezt a motorok? -
Tomics
addikt
válasz Kornel #14474 üzenetére
Az új swift-et tervezek venni, csak sok tesztben azt olvastam hogy lomha a motorja, nagyon pörgetni kell hogy menjen. Ez egy kicsit elgondolkoztatott, szerezetek dinamikusan vezetni. Ez mennyire igaz? Eddig 1.3-as Ignist vezettem hosszabb ideig, azt is pörgetni kellett hogy menjen de akkor be is kajált 8-9 litert simán.
A 1.6os sport verzió lenne az ideális nekem, csak hát az másfél millióval drágább, annyi pénzem meg nincs
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Kornel
veterán
válasz Tomics #14475 üzenetére
na ez sose fog megenni 8-9 litert, de még 6-ot is nehezen, azt is csak autópályatempóban, vagy a nagyfaluban (bp). itt az én átlagom a splash-el, ami magasabb is, illetve szerintem rosszabb a légellenállása. mondjuk ez főleg országút, de van benne város is rendesen, nem vezetek nagypapásan, de már lenyugodtam, nem száguldozok, ha nem muszáj. volt m13a swift2-m is, kb. ugyanúgy megy, annyi különbséggel, hogy ez már sokkal jobban húz alulról, mivel a nyomatékgörbéje sokkal egyenesebb, mint az m13a-nak, így kisebb fordulaton tudsz lendületből autózni, ha érted mire gondolok. szerintem nagyon jól sikerült ez a motor, városba és országútra jó, autópályára nem ez való, mert ott már nagyon sokat forog, így sokat is fogyaszt... (6-6,5 liter). ja és a swift2 nekem sose evett 6 alatt, 6,5 volt az átlagom vele hasonló felhasználással. alul egyébként nem túl erős ennek ellenére, 3000+ rpm felett kezd el élni, de egy jó kis eneos sustina olajjal 6000+ rpm-et is szereti, de ott már nem ennyit enne. egyébként simán tartom vele a forgalom ritmusát, 1.6 szívókat (VW, ford, stb.) elveri, mert kb. egyforma erős, de az enyémnek rövidebb a váltó áttéte. ha gondolod megmutatom hogy megy, beülsz, megnézed.
a nyomaték diagramot pedig megkeresem, és belinkelem.
amit biztos kérnék (belealkudnám) ha uj swiftet vennék, az a gyári enkei r16-os alufelni egy 185/55 r16 gumival1.6 sport valóban a legjobb, m16a nagyon megbízható, és nagyon sokat faragtak rajta az évek során, igazi japán mestermunka!
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Kornel #14476 üzenetére
5. oldalon van a k12b nyomatékgörbéje.
2000 rpm körül 100 Nm a nyomaték, a max. pedig 118 Nm, szóval elég egyenletes. -
AMD Power
titán
válasz Kornel #14474 üzenetére
Persze ,hogy nem! Én már annyit "veszekedtem" ismerősökkel erről a témáról. Volt kollégám is vett egy új Fabiat. 1.4 TSI. Uhh ,hogy abban long life olaj van és 30e elmegy vele. És ezt mondták neki a VW szervizben is. Mondtam neki persze. Hogy aztán meg 5 évesen mehessél vele szervizbe új motorért. Az ilyen hülyék miatt van tele a fél világ roncsokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz Kornel #14476 üzenetére
Köszi a választ.
Valószínűleg ő lesz a befutó.
Te újan vetted a gépet?
A képeken láttam hogy van napfénytetős kivitel is. Ez alapfelszereltség, vagy szerinted külön kell kérni?
Amire akciót hirdetnek az valószínűleg csak arra vonatkozik, amik a szalonban vannak kiállítva?
Mennyi idő szokott lenni az első látogatás és a kulcsátadás között?PH! addikt since 2004
-
Kornel
veterán
válasz Tomics #14479 üzenetére
én olyat vennék, ami készleten van, szerintem azt azonnal viheted, ha megvan a műszakija stb.
azért valami nagyobb kereskedésbe van készlet, pl. világ budaörsön. merre laksz amúgy, hol vennéd?
amúgy meg keményen kell alkudni, nemrég 2,5 milla volt a glx, az már elég jó felszereltség, de én a 16-os gyári alufelniket is belealkudnám mindenképp.
amúgy használtan vettem másfél éve, újan már nem veszek, elég volt egyszer CHF-re, örülök, hogy meg tudtam szabadulni tőleSwift 1.2 GLX AC, CD/MP3 ESP 3 490 000
na ez volt kb. fél éve 2,5M-ért akcióban.
többet nem adnék érte...
max. a felniért fizetnék pluszba, azzal együtt úgyse adják oda annyiért[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz Kornel #14480 üzenetére
Gyöngyös, de itt a környéken nincs is márkakereskedés, szóval pesten fogunk nézelődni a jövő héten. Suzuki Ház-at néztem ki, itt elég jó akció van a GLX-re. GS már nem fér bele a keretbe.
Megpróbálom bealkudni a felnit, mert majd nyári gumihoz úgyis kell másik, ha sikerült szólokNekem első saját autóm lesz, én is sokat gondolkoztam használtba (főleg az 1.6os sportba), de ki tudja előtte hogy használták, cseréltek-e rendszeresen olajat, mennyire pörgették vissza a órát, meg aztán 2-3 évesnél öregebbet úgysem vettem volna azok meg sokkal nem olcsóbbak mint az új és így legalább tudom hogy mit veszek. Meg amúgy is újpárti vagyok.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
a_tesz
Korrektor
válasz Tomics #14481 üzenetére
Ahogy nézem, ezek is a Suzuki által ajánlott akciós árak, nem a márkakereskedő által kitaláltak, legalábbis a Világnál is ezek a modellek akciósak és ennyiért. Szerintem több helyen is kérdezd meg, és ahogy kornelka is javasolja, azt válaszd, ahol több mindent bele tudsz alkudni ebbe az árba.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
srácok, valakinek véleménye erről?
-
dniki88
tag
Sziasztok.
Valaki meg tudná mondani, hogy a régi 1999- es swiftre mekkora kormányvédő kell?
Ez már nem a legvékonyabb ropi kormányos.Köszönöm
-
Kornel
veterán
hatso ablaktorlore szerintem jo az utangyartott is, nem kevesbe biztonsagos.
guminal nem is gondolkoztam volna hasznaltban, de.rajta van a felin, es jo aron lenne.
ezert fordult meg a fejemben, hogy ha nincs.eloregedve, akkor akar jo is lehet.
de ma kiderul delutan, lebet csak a felniket hozom el magaban. -
Kornel
veterán
na. nem vettem meg a gumikat, nem volt vészesen kemény, repedezett egyáltalán nem volt, végig egy telephelyen volt tárolva, de max. egy szezont ment volna már el biztonságosan szerintem, akkor meg pénzkidobás.
a felniket megvettem, szinte vadi újak, és méretben pont jók lesznek a splash alámod: persze 4 db felniközép kell majd rá, de az legyen a legkisebb gond.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen