Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz Kornel #14902 üzenetére
Holnap kipróbálom menet közben is, mit produkál.
Ami érdekes, hogy a borítékon se kínai, se magyar postai bélyegző nem volt. És ha nem egy kis postához tartoznék, akkor már pénteken, a legkorábbi szállítási határidővel megkaptam volna.A nyári gumikkal még kivárok 1-2 hetet, különösen a tavalyi március 15-e után. De kíváncsi leszek az újításodra, rakj majd fel képet.
-
Doze
aktív tag
válasz Siriusb #14901 üzenetére
Ha csak kokszos akkor annyi hogy le kell szerelni, van egy fémház+egy mágnes tekercs ami szabályozza a szelepet... zsíroldó, benzin, féktisztító stb belefújni aztán várni mág kioldja, utána kaparni (persze óvatosan), viszont az is előfordulhat hogy megkotlott a mágnes tekercs, vagy valamelyik kábel megtört/zárlatos,,, a legdrágább a tekercs...
Nem nehéz a végére járni...
-
Tomics
addikt
válasz Kornel #14904 üzenetére
Kíváncsi leszek én is a képekre. Én majd a nyáron tervezek venni, de szerintem 15-ös gyári méret lesz, akkor nem kell nyári gumit cserélnem. Ültetésre én is gondoltam, de így is alacsony az első lökösnél, padkáknál nagyon vigyáznom kell és volt már hogy leért földút + kapubejárónál Mondjuk emiatt meg lehet h jobb lenne a 16-os mert az megemeli valamennyire az alját, ugye? Majd 1000km-es átvizsgálásnál megnézetem hogy lett-e baja, de szerintem csak a gumiperem ért le az alján. Meg a másik amire figyelmes lettem, hogy a motor leállítása után 5-10 perccel kong egyet az alja valahol, mintha egy harangot ütnének meg hosszú visszhanggal , ez mi lehet? Gondolom valamelyik elem hűlése miatt lehet.
Úgy döntöttem hogy nem barmoltatom még szét a műszerfalat a riasztó miatt, amúgy is fizetek casco-t, ha nincs garázsban akkor 90%-ban a rendőrséggel szembeni parkolóban áll vidéken, pesten meg úgysem hagyom éjszakára kint. Esetleg majd később.
Egyébként jól tervezem, ha most cserélek olajat (1500km), majd 5-6 ezer környékén is, aztán majd kb 10 ezrenként vagy évente?
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Doze
aktív tag
válasz Tomics #14907 üzenetére
szerintem, ha 1500km-nél cserélsz olajat felesleges 5-6e is... 15.000km vagy évente. Egy teljesen átlagos használat mellett bőven elég a gyári előírás. Sok hideg indításnál 1-2-3km-es távokhoz megfontolandó 10ekmes olajcsere, de egy országutas/városozó/autópályás használat mellett nem tartom szükségesnek.
Egyébként ha valaki az olaj színével jön, hogy fekete 5-6 ezer után, az teljesen átlagos, és ellátja ugyan úgy a feladatát..
A kongás a kipuff rendszer hűléséből adódik, autópályán megtaposnád neki után hirtelen megállsz egy pihenőben... na akkor tud érdekes hangokat kiadni
[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
tudja valaki hogy szelep hézag állításért mennyit kérnek el ?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Kornel
veterán
megjött a VGATE adapter, mi a gyári kód?
0000 és az 1234 se jó, vagy csak megint én bénázok.(#14907) Tomics :
ha jól emlékszem neked 14 cm a hasmagasság, nekem meg 15 volt gyárilag, de neked szerintem nem is létszükséglet, nekem az volt, mivel 10 cm-vel magasabb az enyém, mint a tiéd, így billegett, ami eléggé idegesített. most már nem billeg, csak vigyázni kell, nehogy leérjen. valami jó lakatos kellene, aki csinál nekem az aljára lemezből egy 10 cm sávot, ami a kipufogó leglentebbi részét, és az olajszűrőt védi, mást nem lehet odaverni az enyémen.
az olajra visszatérve, szerintem a gyári 0w20-as olajat érdemes 10ezrenként ledobni, mert elég "híg" alapból is, ha sok a város, vagy az autópálya nagy fordulaton (4000+), akkor nem mennék vele 15 ezret, esetleg a sustina 5w30-al, vagy olyan esetbe, ha döntően országúton van használva a kocsi.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz Kornel #14910 üzenetére
link password is "1234", It will show "paired but not linked."
Mondjuk nálam más kódot írt ki kérdésnek, hogy egyezik-e. Első alkalommal működött, most 5 másodpercenként leszakad, és mindig egy új kódot ír ki az engedélyezéshez. Töröltem a fájlokat a telefonon és újratelepítettem a a Torque-t, este kipróbálom megint, amikor megyek el.
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
én is felháborodtam, de teljesen mindegy, megrendeltem az oláh guminál, aminek az egyik szervize itt van tőlem 2 km-re, most telefonáltak, hogy meg is jött a gumim, amit 11 órakor rendeltem meg! (nem volt készleten)
ez aztán a kiszolgálásmod: tudhatja, mivel a splash-hez a gyári méret 14-ben 165/70 r14 15-ben pedig 185/60 r15, ami nem is váltómérete az eredetinek az a 185/55 r15 lenne, csak az drágább és ritkább, ezért lett a 185/60 r15.
csak nem tudom mi köze, hogy mit rakok a kocsira, mikor minden ki van számolva, határértékbe belefér, max. az NKH köthet bele, de sima vizsgán se fognak. de ugye egy gumiszerviz is NKH-nak érzi magát, kicsit vicces(#14915) Doze: kösz, próbálkozok még akkor
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
na ma megjött a féltengely(külsö) németböl. De szerintem ez nem jo. Igaz belul 19 fogas, de csak a belsö felén van vájat a rugos gyurunek. Ami a kocsin van most ott a a kulsö felén is van neki egy ilyen záro gyuru amit szét kell fesziteni és ugy lehet csak leutni. Akkor ha ezen ami most jött nincs ilyen vájat a záro gyurunek meg se probáljam rátenni mert csak az 1 gyuru nem fogja megtartani mi? A probléma csak az hogy sehol sem találtam olyat ami dupla gyurus lenne és 19 fogas...:S
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Kornel
veterán
szerintem gáz van az adapterrel.
bedugom, bekapcsolom, és csak egy pillanatra villan fel a kék led, amúgy csak a piros világít folyamatosan, ha be van dugva.
csináltam róla egy video-t, nézd már meg, légy szíves: link
a tied is így működik? mert ez nem hajlandó csatlakozni, párosítani lehet, de a kapcsolat nem jön létre. -
Siriusb
veterán
válasz Kornel #14919 üzenetére
Na, szórakoztam egy sort az adapterrel. A telefonom újraindítása segített, igaz 3-4-szer így is mindenféle hülye biztonsági kódot dobált, utána már jó volt. Sikerült a hibakódot is törölni.
Lehet valami vacak firmware van rajta mindkettőnknek? Legalább a fele árat vissza kellene kérni.[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
-
Siriusb
veterán
válasz Kornel #14924 üzenetére
Na, ma megnéztem neked:
Gyújtás rajta, adapter bekapcsolva. Piros és kék LED folyamatosan világít. Mikor a telefonon elindítom a Torque-t, a kék villogni kezd, a telefon egy hasraütésszerű számot ír ki biztonsági kódnak, majd a párosítást engedélyezve egy folyamatosan villogó zöld szín is feltűnik, amíg a kapcsolat él.
-
Xmodule
őstag
válasz Xmodule #14918 üzenetére
Erre valaki? Közben felvettem a kapcsolatot a küldovel is. Igazából meg képet is linkeltem nekik hogy néz ki pontosan az enyém aztán most hogy nem az jött ami nekem kell azt mondjak nekik kincs auto adatbázisuk... Szóval az en hibám es a retur postát nekem kellene fizetni... Nem éri meg vissza küldeni többe kerül a posta. Most azon gondolkozom esetleg a kettőből nem e tudnék egy jót össze hozni. Ha mar 20.000kmert kibír majd mar jo. Amugy a cég mapco. Nem ajánlom őket mert tudatlanok. Csak ha biztos vagy az aruban. Másképp nem tudnak segíteni sajnos. Nem is ertem hogy dolgozhatnak ott ilyen nem hozza értő emberek. Mondjuk egy képet egy alkatrészel össze hasonlítani nem hiszem hogy egyetemi végzettség kellene..
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Siriusb
veterán
válasz Kornel #14927 üzenetére
Szívesen. Azon gondolkodom, lehet Doze elhozta az utolsó jó darabot, minket meg behülyített a szériahibás maradékkal.
Írok én is az eladónak holnap, hogy nálam se 100%-os a cucc, vagy firmware-rel van gond, vagy a bluetooth résszel, mert nekem sem kellene ennyit kínlódni, hogy csatlakozni tudjak.
-
Doze
aktív tag
-
Siriusb
veterán
Ja, hogy nem is ugyanattól az eladótól vettük? Akkor ezt nagyon félreértettem.
Itt az eladó válasza:
Hi, dear friend.
Thanks for your contact.
1,As to this item, for the first time using, it will requests to input secrity code, but after that, it will no need to input the code again in the future.
2, there is one important thing: every time we need to start the car first, then plug the adapter into the car, and switch it on. when it is not be used, we need to unplug it away the car. Next time when you need to use it, then start the car first and plug it again.thank you for your understanding.
Please let me know if the problem get resolved. -
Kornel
veterán
engem is le akar rázni. megvárom asszonyt, mert (jobban) tud angolul, és visszaírok neki, hogy csere, vagy pénz vissza. az enyém meg se mukkan, nem megy a BT rész.
csináltam nappal is képet a kerekekről, vettem rá kerékőrt, remélem nem viszik el
nagyon durván fekszik az autó az úton, de kicsit vissza is fogja.
A BC 5,1-re beállt, ennyinél raktam fel a gumikat, de ma se változott 100 km alatt, szóval ekörül fog enni, tehát 5,4 körül lesz a valóságban.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Még tesztelem néhány napot, attól függően, mennyi kellemetlenséggel jár a használata, olyan mértékű partial refund-ot kérek, pláne így, hogy kornelkát le akarja rázni.
kornelka helyében - ha már nem így áll hozzá a kérdéshez -, a válaszom már egy case-ben menne, beleírva, mekkora negatív feedback-et akar. És még tőlem is kaphat egy olyat.
(#14935) kornelka
Azt hiszem jól jártál a felnivel. -
Giot
addikt
Sziasztok!
Srácok, mi a vélemény a régi 1.6 16v swiftekről?
Volt közel tíz évig, 1.3 8v. csak jókat tudok mondani megbízhatóság szempontból, de a futómű, fékek elég harmatosak voltak. Tudom hogy az 1.6 swiftekben erősebb fékek (Tokico) és erősebb fútómű, nagyobb kerekek vannak. A nagyobb kerekek azért, mert a nagy fékekre nem fért fel a 13 col.
Tehát elméletileg jobb, igaz a kaszni ugyanolyan törékeny.
Van valakinek tapasztalata vele? Ebből a szempontból valóban lényegesen jobb az 1.6 swift?(#14935) kornelka: Korrekt jól áll neki.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Siriusb #14936 üzenetére
Hello, dear customer,
we are thinking the problem may be happened in your car, it may not support our device. Please test our device with other car to see if it work. Before sending, we did test it without any error. Please let us know. thank you.
ment egy utolsó levél, ahol világosan leírtam a problémát, ha nem hajlandó együttműködni, akkor a Escalate this dispute to a PayPal claim-ra kell menni?
(#14937) Giot: kösz, már csak a sötétítés van hátra
1.6 swift nagyon brutál, megy, mint a golyó, futómű is jobb, a fék is, motor jó, ha nem hajtották szét, amire ugye kicsi az esély, mert ez a LE/kg arány csábít a száguldozásra[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz Kornel #14938 üzenetére
Először case-t nyiss az ebay-en. Contact Seller / Item I received is not as described / A lista alatt: No, I want to contact the seller.
Majd kiválasztod, hogy: Defective or broken (i.e. it doesn't function properly) és I would like to return the item for a full refund.
Tegyél be egy linket a videóhoz, írj le újra mindent (ez az üzenet is az eladónak megy), és mondd el azt is, hogy a kocsid 2 másik adapterrel működött.
Ha majd erre válaszol és csak húzza az időt, egyből mehet az Escalate. -
AMD Power
titán
Átlagosan rövidebb távokra használt gépnél a 5W40 olaj jobb választás nem mint a 10W40?
-
Kornel
veterán
no, most mentem egy hosszabb etapot, budapest-eger (mellett kicsivel), 5.0-án áll a BC nullázás után, szóval valóságban olyan 5,3 körül alakul a fogyasztás a 195-ös gumival, ugyan úgy mentem, mint eddig, 90-100 között, illetve lakott területen belül a megengedett sebességgel, előztem is azért párat, nem nagypapásan jöttem szerintem a túlfogyasztás 2-3 deci körül lehet a szélesebb és nehezebb kerekek miatt, azt sajnos eléggé érezni, hogy jelentősen megnőtt a rugózatlan tömeg, főleg rossz úton, normális úton szinte észrevehetetlen. azért szükség lesz a koni str.t gátlókra, ezekhez a nehezebb kerekekhez. viszont vissza fogok térni a 0w20 olajra, így ott megspórolok 2-3 decit jó lenne valahonnan sustina 0w20-at lőni
gyorsulás biztos rosszabb lett a rugózatlan tömeg növekedése miatt, mondjuk legalább nem fogok egyik sávból a másikba cikázni, ha a nyári kerék van fent
egyébként ami nagyon állat, hogy kanyarokban nagyon betapad, kerecsend-eger között 110-120 megvolt kanyarban is, ültetés előtt 175-ös kerekekkel 90-nél esett le az útról
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parfüm topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen