Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Tomics

  addikt

  válasz Kornel #14904 üzenetére

  Kíváncsi leszek én is a képekre. Én majd a nyáron tervezek venni, de szerintem 15-ös gyári méret lesz, akkor nem kell nyári gumit cserélnem. Ültetésre én is gondoltam, de így is alacsony az első lökösnél, padkáknál nagyon vigyáznom kell és volt már hogy leért földút + kapubejárónál :( Mondjuk emiatt meg lehet h jobb lenne a 16-os mert az megemeli valamennyire az alját, ugye? Majd 1000km-es átvizsgálásnál megnézetem hogy lett-e baja, de szerintem csak a gumiperem ért le az alján. Meg a másik amire figyelmes lettem, hogy a motor leállítása után 5-10 perccel kong egyet az alja valahol, mintha egy harangot ütnének meg hosszú visszhanggal , ez mi lehet? Gondolom valamelyik elem hűlése miatt lehet.

  Úgy döntöttem hogy nem barmoltatom még szét a műszerfalat a riasztó miatt, amúgy is fizetek casco-t, ha nincs garázsban akkor 90%-ban a rendőrséggel szembeni parkolóban áll vidéken, pesten meg úgysem hagyom éjszakára kint. Esetleg majd később.

  Egyébként jól tervezem, ha most cserélek olajat (1500km), majd 5-6 ezer környékén is, aztán majd kb 10 ezrenként vagy évente?

  [ Szerkesztve ]

  PH! addikt since 2004

Új hozzászólás Aktív témák