Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    válasz csiga8 #50178 üzenetére

    A gyári előírás 1 év vagy 15k km. Igen csak az olajra, de! a szűrőben is marad a régi olajból. És olajcserénél előírás a szűrő cseréje is, pont azért, hogy a rövid távokban elhasználódott olaj a szűrőben maradva ne keveredjen a frissel. Pont ezért nincs értelme a leszívok két litert és utántöltök frissebbel dolognak, mert az egészet ki kell cserélni. Az hogy a wv-nél kiöntöd a szűrőből, meg itt totál érdektelen. Az a te dolgod. Úgy teszed tönkre a sajátod spórolásból, ahogy jólesik.
    A szűrőnek az olajcsere a periódusa. Ha 1500 van benne egy év alatt, akkor is. Lehet rajta rugózni, meg bírja az még, de minek? Olcsó is, baj biztos hogy nem lesz belőle, és mindenki nyugodt. Ha már olcsón otthon megcsinálod, nem az az 1600ft fog zavarni. Ha meg szervízbe pénzt fizetek, biztos hogy nyakon vágom a szerelőt, ha beleönti a friss olajat a régi szűrőre. Ha még nagy mellénnyel közli, hogy direkt tette, mert bírja az még, akkor kétszer is.
    1500km után lehet hogy nem zavarna hogy a levegőszűrőt nem cserélem ki. Bár az sem egy összeg, de az talán maradhat, ha tiszta.

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák