Hirdetés
- Jön az új Flappy Bird játék, máris botrány van kialakulóban körülötte
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Assassin's Creed Shadows - Fókuszban a játék világa
- EA Sports WRC '23
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- League of Legends
-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
axel_foley
tag
-
Dade
tag
válasz axel_foley #1 üzenetére
Én egyelőre az FS2004-et nyomom. Csak mostanában szereztem meg, hát van még mit fejlődnöm!
Az FS X demoját már leszedtem, de még nem volt időm kipróbálni...
[Szerkesztve]''...Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején...''
-
lesaux
veterán
Kipróbáltam, egy kalap szar. Törlöm is le gyorsan.
Billentyűvel szinte lehetetlen irányítani. Nem úgy működnek a gombok, mint az összes játékban, hanem mint pl. egy szövegszerkesztőben. Ha hosszan nyomod, először egyszer érzékeli, aztán vár egy kicsit, és utána indul be. Ez hihetetlen, hogy vagy 10 évvel ezelőtt volt egy Flight Simulator, és azóta nem tudták ezt a hibát kijavítani. Mellesleg évekkel ezelőtt assemblyben írtam egy programot, ami úgy kezeli a billentyűket, ahogy játékok alatt kell.
A másik: ha egyszerre két gombot nyomsz, tehát pl. fordulsz balra és közben emelkedsz, akkor nem fog balra fordulni, csak emelkedni. Azt a gombot, amit először nyomsz, nem érzékeli többé.
Nem tudom, én vagyok-e a lúzer, valamit át kéne állítani két kattintással, vagy tényleg ilyen szarul van ez megírva?
A grafikájától meg nem vagyok elájulva, amúgy meg akad és lassú.
9800-as kártyával, 2600+-szal meg 1 giga RAM-mal.
Felbontást nem tudom, hol lehetne állítani, de tartok tőle, hogy sehol. -
lesaux
veterán
Nézegettem közben a képeket, hát, nálam cefet nem így néz ki.
-
Törzsfőnök
tag
Te láttál már olyat a valóságban, ahol billentyűzettel vezérelték a repülőgép kormányszerveit? Használj valami jobbfajta joystickot erre a célra. Ezt nem arcade programnak szánták, hanem szimulátornak. Hosszabb utakon egyébként se te vezeted a gépet, hanem az FMC - Flight Managment Computer. Szimulátorozni egyet jelent a repülés szeretetével. Tehát nem ökörködésre való.
-
lesaux
veterán
válasz Törzsfőnök #7 üzenetére
Nem, Törzsfőnök, nem láttam még olyat, hogy billentyűzettel vezérelték volna a repcsi kormányszerveit, de attól még a probléma fennáll. Ha nagyon kötözködni akarnék, azt mondanám, egérrel meg joystickkal se irányított még senki gépet, de most nem akarok nagyon kötözködni. Érekes módon a többi játékgyártó meg tudja oldani ezt a két gondot, amit a billentyűk okoznak a Flight Simulatorban. Ezek meg több mint tíz év alatt se.
Mindegy. Már le tudok szállni a Jettel, illetve a lisztszórós feladatot is megoldottam.
A felbontását tényleg nem lehet visszavenni, vagy csak én nem találom? -
Geryson
addikt
Jó lesz ez, csak szerintem direkt butítottak el vagy éppen fogtak vissza dolgokat a demo-n. Gombbal mondjuk tényleg katasztrófálisan irányítható, de igaz, ami igaz, 10 éve nem repültem gombbal FS-t, csak most ezt a demo. Magam is elcsodálkozom, hogy anno hogyan voltam képes rá...
Felbontás? Én sem igen találtam ilyet, de lehet nem voltam elég türelmes. Azért a víz elég kemény kinézetű lett.Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
DeepDish
őstag
Nah kinek hogy tettszik?
-
Kraptor
őstag
Én még a betában játszottam az elég kellemes volt. A virtual cockpit nem nagyon jött be maradtam a hagyományosnál. Az tény, hogy ezt bill-el nem lehet vezetni főleg egy jumbot de egy kisgépet vagy sárkányt nagyon könnyen eltudsz kezelni egérrel. Van mouse irányítási lehetőség is benne mikor mouset átrakod joymodba és akkor sokkal jobb, csak ugye ezt megint ott lehet ahol nem kell sok gombot nyomkodni, magyarán kisgépeknék.
Nekem az tetszett mikor SIngapore vagy Hongkong reptéren kellett leszállnod egy jumboval monszumba...az nagyon jó küldi volt, csak mindig a földetérésnél volt problémám mert azt elég nehézkes joynélkül.
[Szerkesztve] -
Viewsonic
aktív tag
Énis kipróbáltam felszálláskor ha sok épület van akkor 10fps... ha levegőben repülök akkor folyamatos képet produkál a gépemen (vagy optimalizálatlan vagy ekkora gépigénye lenne..?)
amúgy a grafikát lehet állítani!! bár én úgy hagytam,ahogy belőtte magának..
senki ne várjon olyan szép grafikát mint amit a képeken láttok mivel az dx10-es vga-n készült..Aprilia Mille R Factory rox! :D
-
DeepDish
őstag
válasz Viewsonic #13 üzenetére
2 giga ram minimum ami ma mar elvarhato vmi jobb A64 es 7600 gst-vel ugytudom jol megy!
Neked mid van?
En meg most toltom gamet de mivel elso dvd-t ujratomoritettek mivel elkurtak igy 15 gb nem szalad le olyan gyorsan!
De joyt mindenkepp akarok loni hozza vmi ertelmesebb FFB-eset,amugy kar is nekikezdeni!! -
Geryson
addikt
Gondolod fog kelleni a 2 giga RAM? Én az 1-ről kettőre bővítésnél semmi változást nem vettem észre az FS9-ben, de itt már lehet, hogy mégis kelleni fog. A gépem elég bika, de a 10-es FPS VATSIM-en, este, sok forgalommal, LHBP-n teljesen szokványos...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Viewsonic
aktív tag
hát nálam szarul megy sztem...
pentium d805@ 3,8ghz 7900Gt 2giga rammal,vista...Aprilia Mille R Factory rox! :D
-
mfranky
őstag
Szasztok!
Szerintem nem olyan rossz, tény és való, hogy nem a legszebb, de mivel a Microsoft csinálta egyértelmű, hogy DX10-re és Vistára van kihegyezve, hogy minél e lőbb cseréld a gépet+oprendszert. Egy Logitech Wingman Rumble 2 gamepaddal is el lehet irányítgatni, szerintem bőven elég hozzá.
Nálam is akad rendesen, amikor a föld közelébe vagyok, de ki lehet kapcsolni minden air/land/sea traffic-ot, és a texture quality-t is lehet állítani.
Az X800-asok ideje is lejárt....PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
DeepDish
őstag
Vki probalta mar 8800-as vga-val?
-
betya
csendes tag
bocs ha egy kicsit off, hátha érdekel itt valakit,
van néhány AIRBUS A310 1:222 makett eladó
mail: vpeti6@yahoo.co.ukTEL: 20 / 3887808
-
betya
csendes tag
[Szerkesztve]TEL: 20 / 3887808
-
betya
csendes tag
pedig nagyon gizda
TEL: 20 / 3887808
-
haky
senior tag
Szaggat a játék mint állat 10-11 fps..
Aki másnak retyvetyutyu...
-
haky
senior tag
Na basszus mindenhol virágzik ez a topik itt meg semmi. Véleményeket, teszteket, tweak leírásokat... Pörögjön ez a topik, nem egy rossz játék. Az egy biztos, h ha valakinek erőműve van annak is meginog a bizalma a gépe iránt ha fölteszi ezt a játékot.
-
Stalker-2572
addikt
Valaki próbálta már 8800-as kártyával?
All Black...
-
axel_foley
tag
válasz Stalker-2572 #32 üzenetére
ugy látszik nem, de ha arra vagy kiváncsi, hogy DX10ből mutat-e valamit, akkor ha jol tudom nem. ugy hallottam, hogy amikor a vista (DX10) megjelenik, akkor adnak ki hozzá valami patchet, ami DX10es támogatást is ad.
[link]
az alján. -
haky
senior tag
Nektek milyen beállitással megy???
-
Totyahu
csendes tag
Nekem is szaggat, pláne a többi játékhoz képest. Néztem a task manager-t és biza csak az egyik magot használja (Core2 Duo 6300). Kicsit rákerestem a neten és ezeket találtam:
A task managerben rá lehet kényszeríteni, hogy két magon dolgozzon. Állítólag gyorsít valamelyest:
[link]
A Microsoft gagyarászik valamit, hogy a Power Management profilokat át kell állítani. Személy szerint ebben én nem hiszek, de meg lehet próbálni:
[link]
Egyiket sem próbáltam még, ha lesz tapasztalat tudósítok.
Egyébként olvastam vmi Micorsoftos csókának a blogjában is az idevágó bejegyzést (sorry, nem találom a linket), amiben elsírja magát, hogy milyen nehéz 2 magra programozni és azt tulajdonképpen nem is lehet, mert a két processznek be kell várnia egymást. Költői kérdésem: a többieknek miért sikerült mégis?
Peace,
T. -
haky
senior tag
MEgpróbáltam de nem változik semmi sem. A kétmagos dologgal kapcsolatban. Sőt.. Még sztem szarabb. Többet töltöget. Nem tudom mi köze van a kettőnek egymáshoz, de gy van.
ÜdvAki másnak retyvetyutyu...
-
tomyoy
senior tag
ÜDv!
Valaki a telepítés menetét írj amár le....THX...privi...stb..hogy kell felrakni?hülységtől kíméljetek....nyiknyiknyiknyik
-
gerjus
aktív tag
válasz Stalker-2572 #32 üzenetére
En probaltam , eppen most
hat nemtom minden high es elsimitassal 20-30 kozott megy de velemenyem szerint ez sokat nem jelent meg hogy 8800 al probalod e amig nem lesz rendesen viszta meg directx 10 meg driver ra ilyenek akkor kell erre a dologra visszaterni es meglatjuk ....
De igy tokeletesen jatszhato azt hozza kell tegyem ...Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickriver.com/photos/gerjus/
-
haky
senior tag
Nem kell hozzá erős VGA egy 7600GT is megteszi. Viszont a proci az kell. Az egész program egy hülye keretrendszerben fut. Tisztán processzorra van kihegyezve a játék. Kipróbáltuk egy gyengébb VGA-val mint az enyém de viszont erősebb procival. Nekem D805-3.4Ghz-en X1950pro vs Core2Duo T7200 2.0Ghz 4MB Go 7900GS. MOndanom sem kell , h utóbbi egy dell notebook és láss csodát a lassab VGA-s noti kib.szott gyorsan futtatja a game-t a procinak köszönhetöen.
Úgyhogy egy húzott Core2Duo nélkül csak High-ban lehet játszani. Ultra High-ban is türhető. Viszont ha az autogen...-ot extreme dense-re húzom na akkor jön a 6-14 fps lakott terület fölött viszont nagyon komolyan néz ki. MIvel erdős helyen abszolút nem látom a talajt csak a fákat(olyan sok van belőle).
Akinek megvan a progi az csinálja már meg azt, h mindent fölhúz high-ra a scenery-ben pedig scenery complexity dense-en, autogen density pedig extreme dense-en. Monitorozzátok az FPS-t és red bull air race. Kinek mennyi a minimum ill maximum frame? Ja és a konfig is kéne mellé, h milyen.
ÜdvAki másnak retyvetyutyu...
-
-
haky
senior tag
Mondtam, h szemét egy játék. Főleg, h ki sem használja a két magot csak az egyiket, vagy pedig mind a kettőt de csak 50-50%-ban. Sztem valamit nagyon elszúrtak az írásakor. Nincs manapság olyan proci ami bírná vinni. Lehet ez is úgy lesz mint a 2004. Azt mostanra értük el , h a 2004-et fullra hűzva tudjuk futtatni. Ennek is kell 2 év
-
gerjus
aktív tag
Igen lehet igazad van de azert ekkora hulyeseget hogy ha mar proci kell neki egye meg mindet de igazabol felelmetes hogy nem hasznalja ki a vidkarit semennyire ...
A dx10 miatt remenykedem azert benne hatha majd a rendes vista alatt jobban fog menni .... ne kelljen mar ra 2 evet varni
Vagy le kell butitani mast nemtok .... de mondjuk kicsit azert ha jatszik a beallitasokkal az ember 20-30 kore fel lehet hozni es az mar eleg jo .Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickriver.com/photos/gerjus/
-
DeepDish
őstag
REmenyeim szerint hetvegen en is felteszem es letesztelem vegre,majd megirom tapasztalatot konfigomon!
-
DeepDish
őstag
FPS-t ti fraps progival nezitek vagy van vmi gyari beepitett is a gameban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön az új Flappy Bird játék, máris botrány van kialakulóban körülötte
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Opel topik
- Filmvilág
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gamer PC - i7 8700/ 32 GB RAM / 512 GB M.2 SSD / RX 6600 XT
- GARIS/PRÉMIUM/GYÖNYÖRŰ Lian Li Galahad 360 SL120 UNI FAN Edition
- GARIS/PRÉMIUM/GYÖNYÖRŰ Lian Li Galahad II Trinity SL-INF 360
- BOMBA ÁR! Dobozos új Hp Envy 17 garanciával! /Intel i-7 1195G7/16GB/1 TB SSD/FHD/GARI
- Dell Latitude E5420 laptop eladó újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen