- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Ja jó ok köszi. Nézegettem a többit is, és rosszul voltam tőlük, most nemrég ami kettő megjelent. De akkor azok is biztosan szimulátorok, nekem meg arcade ökörködés kell.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
MikeWazowski
veterán
Elég lenne 2-3 évente kiadni egy új részt, de akkor legyen benne elég fejlesztés.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
GreatL
őstag
Nem feltétlenül rosszak... csak nem eléggé jók. Különben nem lehetnének világelső sportjátékok.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
GreatL
őstag
A Virtua Tennissel is lehetett volna egy összevetés. Érdekes hogy a többi tenisz nekem nem maradt meg, se a Roland Garros 98, se semmi.
-
GEIL
addikt
Teniszt utoljára az "Atari koppintás" lengyel piaci géppel toltam...kb 1995 környékén.
Elég sok órát elszórakoztunk vele.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Montanaxy
aktív tag
Nekem a grafikáról a GTA V jut eszembe. Amúgy nagyon jó lenne, ha olyan szinten nyomnák ezt a franchiset mint a fifa, nva, madden, f1, persze isten őrizz, hogy az EA keze alá kerüljön, mert akkor biztosan rossz lesz.
-
Mezcal
addikt
A megjelenéség még mindig a Top Spin 4 volt a legjobb teniszes játék, az AO Tennis és az Atp WT csak közepesen jók voltak, ez a király. Durva, hogy ennyit kellett várni rá, talán most már jön minden évben és egyre jobb lesz.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Nagyon vártam de ez így csalódás.
Bár megértem, hogy réteg játék nem egy fifa amiben milliárdok vannak. Így ennyi fért bele a ktg vetésbe de sajnos kiüvölt belőle a spórolás. Várnék nagyon egy Virtua Tenis-t de hát ez csak egy álom. Sebaj majd akcióban megveszem mert ez az egyedüli ami ps-en játszható.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
myckey
veterán
Jó lett volna, ha sikerül újítani helyeken...egy másik grafikus motor sem ártott volna neki.
Ez így nem az igazi, bár teniszezni jó dolog."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
PuffyDog
tag
Szerettem régen, de nem sokat fejlődött. A játékélmény elfogadható, a grafika borzasztó gyenge. Ennyi pénzt nem ér, max az ötödét.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Huawei Watch Gt 5Pro - Alza vásárlás - 2026.10.10-ig garanciális - Ajándék Huawei FreeBuds 5I
- Eladó Magnat Sounddeck 150 hangprojektor
- Dell 5480 Laptop 14" FHD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- PBZ77-M PRO alaplap plusz Intel i7-3770K proci plusz 2x8Gb DDR3 plusz GTX1060-6G egyben eladó
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 3év garancia - MAGYAR