Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz beef #50219 üzenetére

    ???? Na azokat kellene a "forgalom akadályozása" miatt megbírságolni. Egyrészt évek óta nem ülltem olyan autóban ami nem megy 140-et, ha bír annyit az "ekevas" akkor tapossuk is ki belőle, nekem annó a fater azt tanította hogy "az előzés kisfiam a legveszélyesebb manőver, minél hamarabb be kell fejezni, tehát csak a jobbat nyomjad, de azt a lemezig..."

    Hogy érdemben is hozzászóljak, tolmácsolom egy "nyugatnémet" cartárs álláspontját:
    "... a villanyautót nem azért találták ki hogy azzal járjak dolgozni, hanem azért hogy ne a 2,5TDI-vel járjak a gyerekekért az óvodába meg a fociedzésre..."
    Tehát ez a villanyautó dolog azoknak jó, akiknek pihen otthon a garázsban egy autópálya cirkáló kilóméter temető dízel kombi és ha hosszú útra mennek, akkor azt veszik elő, egyébként bevásárolni meg anyataxinak a villanyt használják. Erre egy Leaf tökéletes, de e Zoe is, a para az hogy ez nem az az ország... Mellesleg árulja már el valaki hogy a 100km-es hatótáv az évi 365,25 napból hányszor lesz kevés egy olyan országban amelyik a legszélesebb pontján alig 500km !? Ha nyíregyről akarok Sopron-Kőhidára járni akkor egy 530e-t fogok venni, de azért valljuk be, ez a kisebbség lesz, általában városban rohangálnak az emberek, csak itt megint a fejekben van a hiba, mint oly' sokszor bebizonyosodott már... :U

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák