Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz galaxys80 #50335 üzenetére

    Nálunk ez egy kialakult dolog. Sok ember nem magának vesz autót, hanem a szomszédnak, utcának, ahogyan pető bá' is írta. Logikát ne keress mögötte, egyszerűen valakinek az is fontos, hogy mi van a kocsi elején.
    Az ilyen veszi meg a lerúgott, svácj orvos nyugdíjas házaspártól származó nyári templombajárós 316 Compact BMW-t, há, mert az BMW, mégse egy Suzuki, vagy Dacia. :D
    Részletkérdés, ha vesz valami Suzuki árú BMW-t az többet fog állni garászban / szervizben, mint menni jó eséllyel. (hangsúlyozom, ha a sz*rt veszi meg, mert normálisra nincs pénz, de prémium kell)

    És a mai új autók piacán az sem érv, hogy ócska mondjuk a belseje. Egy mai Hasonló árú Golf / Astra / Bármi nem lesz sokkal jobb minőségű (ha jobb lesz), akár beltérben, akár másban. Nyilván több extrát lehet bele kérni, de szalad is fel akkor a végösszeg pillanatok alatt

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák