Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz 2ozzmexy #50240 üzenetére

    Van az a szint, amikor megéri. Városba vitathatatlanul a legjobb dolog a villanyautó. Gyors, megbízható, nem pöfög.
    Nyilván van amit itt is cserélni kell, nincs ingyen semmi, de azért csak nincs benne egy komplett benzin / dízelmotor, olajat se kell cserélni, sok dolog nincs benne, ami el tud romlani, ha tudsz otthon tölteni, akkor a tankolás is olcsó viszonylag, féket is inkább azért kell cserélni, mert nincs agyonhasználva, parkolás is sok helyen ingyenes még. Sok előnye van egy villanynak, meg sok hátránya is.

    Legfőbb pont az ár. Amíg egy kis Zoe méretű bevásárlókocsi (igen, van akinek pont megfelelő méretű, én ezt megértem) is laza 10-11 milla, addig tényleg csak annak jó, aki full városba megy, meg bevásárol.

    Na, de hogy ON is legyen:
    Előjött egy probléma a kocsival (1.4T Scross). Nem fújja le az első szélvédőről a párát, legalábbis rettentő lassan, olyan mintha a klíma nem menne. De a klíma az működik, hallani, hogy bekapcsol, és az utastérbe ha beállítok alacsony hőmérsékletet, pillanatokon belül érezhetően hideg levegőt fúj.

    Eddig, hogyha teljesen párás volt a szélvédő, benyomtam a "Front"-ot, pár mp. után tiszta volt. Van ötlet, hogy mi lehet a gond? (Nagyon belenyúlni nem akarok, garis az autó, ha kicsi nagyobb a gond, viszem szépen be, csak hátha valami apróság.)

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák