Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Siriusb #49857 üzenetére

    +1, ugyanez itt is - annyit olvastam az akku témát, hogy inkább feldobtam töltőre :D 1,5 éves Exide Premium, 12,6V, talán tavaly ősszel-télen volt egyszer rátöltve.
    És ugyanígy a régi simán nem indult egyik reggel, pedig azt is töltöttem néha, és pont hosszú út után tettem le 2-3 napra, és ekkor nem indult. Ellenben az akksi 5-6 éves volt, szóval nem lehet rá panasz, nem idő előtt adta fel - csak erre nyilván nem számít az ember, nincs előjele.

    Az exide márkához meg csak annyit, hogy van egy második autónak használt, 2.0dti dízel Opel Vectra B, amibe 2016 októberében vettem akksit - Exide Premium. Ha létezik ridegtartás, szegény azt kapja - az utóbbi két-három évben hetente, de van hogy csak két hetente 1x-2x van beindítva ilyen 2-5-10 km utakra, nagy ritkán egy-egy 30-50km túra, garázs nincs. És mindig elindult, pedig tényleg nagyon fel voltam rá készülve néha, hogy esélytelen. Ősszel mindig feltöltöm, de különösebb törődést nem kap. szóval nekem csak jó tapasztalatom van vele, ezért vettem a Swift-be is ugyanilyet. Aztán majd kiderül mit bír. :)

    "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák