Új hozzászólás Aktív témák

  • tm5

    tag

    válasz 2ozzmexy #49499 üzenetére

    A SCross előtt egy Corollám volt, aminek 1. gazdája voltam és 12 éves koráig (tehát végig amíg enyém volt) a márkaszervízbe hordtam szervizeltetni. Ott tudták, hogy 2 évente cserélni kell a fékolajat, mindíg pontosan szóltak, hogy mennyi van még a fékeken, illetve járt hozzá egy 1 éves assistance, ami azért adott némi nyugalmat. Nem volt gond, hogy nem kp-val akaork fizetni, mert nem vállalkozó vagyok, hanem egy sima aklalmazott. Első szóra írták az átutalásos számlát.
    Na a Suzukinál, első évben közelharcot kellett vívnom, hogy a megfelelő olajat öntsék bele, mer' hát ők a 0-20-at szokták, fékolajcserét külön kérnem kellett, mert ők nem szokták. A féknél meg le kellett szedetnem a kereket, hogy nézzenek már be rendesen, mert 1000km-rel a szervíz után éreztem, hogy 0-ra kopott. Illetve nézegette a szerelőgyerek a szervízen, de hát ő nem tudja megmondani, hogy ez még meddig jó?!
    Számlázásnál a tulajtól kellett engedélyt kérnem, hogy utalhassak, mert az magánszemélynek nem jár, csak vállalkozóknak.
    No én erre mondom azt, hogy talán nem csak a reklámot kéne tolni , hanem úgy is kellene hozzáállni.
    Jah, és egy fillérrel nem érzem olcsóbbnak a szervízdíjakat a Toyotához képest.

Új hozzászólás Aktív témák