Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    válasz 2ozzmexy #48877 üzenetére

    Ha egyáltalán találsz ilyen egygazdás, karbantartott autót. Általában ezek az autók nem kerülnek kereskedésbe, hanem az ismerősi körben gazdára találnak. Amit meg a kereskedő rád akar sózni egygazdás, karbantartott címen, egy agyonhajtott vacak. Néztem egy vitarát kereskedésben, 105k km, 4 olajcserével, 3 tulajdonossal, 4 milláért. Egy forintot se akart engedni, 4 nappal később már el is vitték. Elvittem a szerelő ismerőst megnézni, az első amit észrevett, hogy alapjáraton furán remeg a motor. Persze még a gyári gumikkal, ami szintén cserés, mert kopott, és a fékeket is cserélni kellett volna. Tehát kezdésből egy nagyszervíz, gumikkal, meg az átírással együtt 4.5-4.7 millió, egy négyéves autó. 5.2 az új.
    Ja a kereskedő meg akarta magyarázni, hogy hiába van 3 tulaj bejegyezve, egy gazdás volt, mert az első cég, a második a cégtulaj saját névre rakta, harmadik meg a keresztlánya nevére, de neki nem kellett, azért lett eladó. Tehát higgyem el, hogy háromszor is átírta ugyanaz az ember, mert szeret átírásra pénzt kidobni.

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák