Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz ncc1701 #48717 üzenetére

    Az igaz, hogy a mostani is néha kicsi, pedig lépcsőshátú Focus mk1-es 2001-es. 490 liter a csomagtartó. Van benne mondjuk egy elb..ot dolog, hogy a szája kicsi hátul is, meg ledöntött üléseknél ott is szűkebb. Így sok dolog van, ami röhögve elférne, ha bele tudnám teleportálni kb. Ehhez képest a Jazz-nek akkora a szája, hogy még mosógépet is bele lehet rakni, mert az ülés vízszintesre dől. A saját kerekéből 5db befér kalaptartóval. A Swift-nek is vagy 20-30cm-vel magasságban nagyobb a szája, mint a Focus-nak.
    A Focus meg olyan elb..ott, hogy a saját 14-es kerekeiből csak 3 fér be a 490 literbe. :DDD

    Szerk.: itt ugrott be, hogy akinek 2017 utáni Swift van, az leírhatná, hogy saját kerekéből mennyi fér be a csomagtartóba.

    Na most, sokszor a Focus-t tele pakoljuk, de ált. max. 1 utassal, szóval Swift esetén játszana helyette az ülések ledöntése. Ebből a szempontból legalább a legoptimálisabban kihasználnám. Ellenben látok olyan cuccokat, amit eddig tudtam vinni, de a Swift-el nem tudnám, valamint, ha van 4 utasom és még csomagok is, akkor gond lehet. Pl. Mindenszentekre a Focus-al 5-en megyünk ki a temetőkbe, és pár nagyobb koszorú, egyebek bent lesz a csomagtartóba. Jelenleg még fogalmam sincs, hogy kivitelezhető-e egy Swift-el ez a mutatvány, és csak annyi, hogy néha hering járatot viszek, vagy nem. 3 183cm-s férfi, két 165cm-s nő, + a rakomány.

    Egyébként kipróbáltam, mert a Focusba már nem ültem hátul vagy 5 éve, hogy beférek-e magam mögé, és igazából abban is beleér a fejem a tetőbe, és kipróbáltam egy 2019-es Swift-be, ott, ha egész a szélére ülök, akkor még jobban beleér a fejem, mert ott ugye elég lekerekített a Swift teteje. Ez mondjuk pl. bátyám baja lenne, én elől fac..án elférek a vezető ülésbe.

    mefistofeles: Az valahogy zsákbamacskának tűnik. Garanciális, de használt, csak-csak át kellene nézetni, a franc tudja, hogy mit csináltak vele. Az egyetlen beragadt előző szériás példány. Nem tudom, hogy mikor hirdették meg, de szerintem már 3 hete is láttam fent. Ha garantált lenne, hogy a 20.000 tényleg 20.000, nem törött, nem egy selejt, amit visszaadtak, stb... akkor tényleg nem lenne rossz. A 0km-es Swift azért sokkal biztosabb, sokkal megnyugtatóbb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák