Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Már a Skull&Bones esetében is kaptunk végleges megjelenési dátumot.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
k-adi
nagyúr
Pár videót néztem róla, a bétáról a youtuberek jókat mondtak... meglátjuk mi lesz belőle
-
wjbhbdux
veterán
Én nem figyelnék oda a youtuberekre ennél a játéknál, már az alphánál is ilyen 20 subscriberes akárkiket is partnereknek választottak ubiék, gyakorlatilag minden reklámnak tekinthető róla és senki se fogja leszólni. Konkrétan egy youtuber sereg könyörgött a fórumokban meg redditen, hogy adják már ki az elmúlt hónapokban és majd beindul a karrierjük..
/s
-
ridiculous
aktív tag
A legutóbbi béta közben belenéztem pár live - ba. Volt olyan aki folyomatosan azt mondogatta hogy ez nagyon jó ez nagyon smooth és hogy ez lesz a legjobb shooter ha megjelenik. Nem keveset költhetett Ubi reklámra, mert az összes külföldi streamer úgy felsz*pta a játékot hogy azt már kellemetlen volt nézni.
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pRoject22
őstag
Nálam a borzalmas TTK miatt bukott meg, nem értem miért kell egy arena shooterbe beleerőltetni egy Warzone körüli TTK-t
¯\_(ツ)_/¯
-
homerhamm
addikt
Amúgy a játék pályái full másolás más Ubi játékokból, vagy ezek "egyedi" pályák?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Neurotoxin
őstag
Nagyon jó hasonlat volt, *loptam
Engem az x+1.-ik affiliate programok (VPN, webshop akciók) reklámozásai sokkal inkább bosszantanak. Értem én, hogy valamiből élni kell a nézettség mellett, de már az 'őszintébb' youtuberek is nyomják ezerrel
Erre a játékra kiváncsi leszek, remélhetőleg nem jut a Tom Clancy's Rainbow Six Extraction sorsára...
19 éve a PH! lapcsaláddal!
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple notebookok
- Battlefield 2042
- Hálózati kábelek és szerelésük
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home