Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz beef #46390 üzenetére

    Úgy értettem hogy ami a most kapható autókban van.

    (#46391) Brogyi Én ma megőrültem tőle. Már párszor akartam használni, de soha nem ment normálisan. Ma is elindul az android autó, elindul a waze is, megy amíg beírom a fejen hogy hová akarok menni, megcsinálja az útvonaltervet, de tovább nem megy, kifagy. Belépek a telóra, ott elindítom az android autó appot, a beállítások részben megnyitom az alkalmazások részt, ott rányomok a waze-ra, fut szépen a telón, mutatja az útvonalat amit a fejen kikalkulált, mutatja hol járok, mennyivel megyek stb. Kirakom a fejre, egy darabig ott is megy, mondjuk 2 percig, aztán ismét lefagy. De csak a waze, a többi része, vagyis a google maps az megy, navigál gond nélkül. Ezt a kettőt próbáltam, másra nincs szükségem. De a waze szar, a maps meg nem mutat online infókat. Tehát kb annyit ér, mint a gyári navi kártya. De a kártya is fos, mert az új 67-es gyorsforgalmi utat nem ismeri.
    Fejen a legfrissebb szoftver fut, tegnap frissítettem. Még egy próbát megteszek, mert láttam hogy az android autóból is van egy frissebb, még azt kipróbálom.
    Nagy szívfájdalmam hogy drága kábelek kellett volna a kínai fejegységem beépítéséhez, így el kellett adnom :(( Sokkal jobb lenne mint ez a mostani szerencsétlenkedés.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák