Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula72
senior tag
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
Dracula72
senior tag
Korlátlan beszélgetés minden magyarországi alapdíjas vezetékes és mobilhálózatba
Nagy sebességű 4G Internet
100 db ingyenes SMS
Ingyen áthozhatod a számod villámgyorsan( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
törölt tag
Nagyon etikátlan, továbbá a fórum szabályzatával is ellentétes reklámtopikot nyitni.
Értem én, hogy a Netfone most MLM rendszerben próbál terjeszkedni és te üzletkötő vagy aki a jutalékra hajt, de ez akkor sem túl etikus, amit minden lehetséges fórumon csináltok mióta beindult a leendő ügyfelek levadászása![ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
Nagyon etikátlan, továbbá a fórum szabályzatával is ellentétes reklámtopikot nyitni.
Ezt most miért írod Dracula72-nek? Láttad az előzményeket a flottás topicban? Nem az ő ötlete volt a külön topic, hanem 4Grider kérte.
És miért lenne reklám topic? Akkor a Telekom, Telenor, Vodafone, DIGI és Blue Mobile is az? A Flottás topicról már nem is beszélve.... és te üzletkötő vagy aki a jutalékra hajt ...
Ez enyhén szólva is megalapozatlan vádaskodás.
Visszaolvastam Dracula72 hozzászálásait a flottás topicban. Pazo77 írt először a Netfone-ról, addig Dracula72 nem is tudott róla. A későbbi hozzászólásaiból az derül ki, hogy először tájékozatlan volt, érdeklődött, kérdezett, utánajárt, szerződött. Alig több mint 1 hete hordozta át a számát. Az kiérződik, hogy nagyon megörült ennek a lehetőségnek. Lelkesen propagálja is, de ebből azt a következtetést levonni, hogy rögtön üzletkötőnek is állt volna, az rosszindulatra vall. Ha ez igaz lenne, akkor minimum annyit írna többször is, hogy "részletekért keressetek priviben". Ilyet nem írt egyszer sem. Akkor? Mivel bizonyítod a vádaskodásodat?
Ezzel az erővel én is (és ő is) írhatnám, hogy te védsz valamilyen flottás érdeket.Ja, még valami. Én sem vagyok Netfone-nak se ügyfele, se üzletkötője, se semmije - még mielőtt ez is eszedbe jutna.
[ Szerkesztve ]
-
mb702
tag
Sziasztok!
Akkor van VOLTE, vagy nincs, kiderült már?
Mondjuk, lehet "élni nélküle" -
mb702
tag
A Vodánál van (egyelőre) a beszédforgalmú kártyám. Aktív rajta a VOLTE szolgáltatás, a telefonom is kezeli, de volt, hogy nem voltam elérhető, ezért kikapcsoltam a VOLTE-t és fix 2G-re raktam át a kártyát. Ezért írtam, hogy el lehet lenni nélküle. Persze, ha idővel javul a helyzet és egyre többen használják (szinte mindenki), akkor majd én is használom.
-
GhostHunter
tag
Hi..
Van telefonalas kozben net, probaltam..
/ 3G / -
martonl
senior tag
válasz GhostHunter #17 üzenetére
Te még akkor szerencsés helyen vagy.
[link]
De itthon engem is 2G-re rak, bár itt a 3G elég gyenge volt mindig is.[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz GhostHunter #19 üzenetére
Akkor én nyertem!
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
Aki rendelt már. Van egy 6E ft-os "kauciós" dí j(amit elvileg fél év után visszaadnak) + a futár 1300Ft-os díja, a sim kiszállításnak?
Mert a kaucióról eddig nem olvastam.[ Szerkesztve ]
-
Dracula72
senior tag
-
GhostHunter
tag
..En Domino SIM-kartyat hoztam, 5.980 Ft kaucioert..
-
adam1400
tag
az igaz amit írnak h korlátlan beszéd + 20 gb 7000?
-
martonl
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy a honlapjuk grafikai megjelenése kísértetiesen hasonlít a flipéhez?
-
zzola
félisten
Érdekes, hogy az ÁSZF tényleg ír beleépési díjat, de ennek mértékéről semmit nem találtam.
9k-ért a korlátlan adat és korlátlan beszéd igen jó deal. -
hbala
aktív tag
A honlapjukon van egy ilyen: " Így születhetett meg a zseniális 50 gigás csomagunk, ezért büszkélkedhetünk az ország legjobb arc ügyfélszolgálatával és ezért olyan elégedettek az ügyfeleink." De ezt a csomagot sehol nem találom. Tud róla valaki valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen