Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFT2
junior tag
válasz csszrbalazs #639 üzenetére
Szia, tiltja a szerződés, a csomagjaink hang+adatcsomagok, telefonban történő felhasználásra. Tervben van routeres csomag is, de erre ígéretet nem tudok tenni jelenleg.
-
NFT2
junior tag
Megerősítem, nálunk nincs belépési díj, legalábbis ha online rendelsz, akkor biztosan nincs. Üzletkötői és bolti csatornákban létezik adminisztrációs díj, a személyes ügyintézés miatt.
A kaució - ha egyáltalán szükség van rá, sok esetben nincs -6 hónap után visszaigényelhető. -
NFT2
junior tag
A szerződéskötés szóban történik, de ezt kiegészíti a megrendeléskor megkapott írásbeli visszaigazoló. Ha a szóbeli szerződéskötéskor változik a megrendeléshez képest a szolgáltatás vagy a készülék, akkor módosítjuk a visszaigazolót és újból megküldjük neked. Postai úton nem küldünk szerződést, védjük az erdőket
-
DrBubo77
veterán
Elkezdtem a megrendelést az oldalatokon. De ha több számot hoznék át számhordozással, azt hogy tudom megoldani?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
sifarr
senior tag
válasz DrBubo77 #662 üzenetére
De ha több számot hoznék át számhordozással, azt hogy tudom megoldani?
Én nem úgy csinálnám, hogy többször, számonként a megrendelem opció után adnám meg az adataimat. Így akár különböző ügyintézőhöz is kerülhetnek a megrendelések. Nem ugyanazon az ügyfélszámonra kerünek az előfizetések, több számla is lesz.
Inkább a honlap kapcsolat menüjében, alul tölteném ki a formot, s leírnám a megjegyzésbe, hogy több számot hordoznék. Vissza fognak hívni, és ügyintézőn keresztül egyben lezavarhatod a tobbszörös számhordozós megrendelést.[ Szerkesztve ]
-
giligili
újonc
Hali, ha elfogy a havidíjban foglalt net, akkor korlátozzák a netet egy alacsonyabb sebességre, vagy teljesen megszűnik? Hogyan lehet nagyon gyorsan további net hozzáférést aktiválni(nyilván plusz pénzért)?
-
-
llaszlo
veterán
Kb mennyi idő alatt jön meg az új SIM?
Milyen körzetszáma lesz? -
4Grider
nagyúr
De ehhez nem a virtuális szolgáltató rendelkezik eszközökkel (mint ahogy az eredeti kérdés hangzott), hanem a hálózatát bérbeadó Telekom. Egy virtuális szolgáltató kap egy adminisztrációs felületet a szolgáltatójától és azon dolgozik. Hogy mit tud beállítani, mit lát, az a szerződésében és az azt kiegészítő mellékletekben rögzített.
-
zzola
titán
Tegnap személyesen voltam Telekom irodában, elindítottam a számhordozást Telekom irányába. A kelleténél kb. 3x több időt töltöttem ott, ugyanis nem találták a számomat a rendszerben. Kérdezősködött az ügyintéző, hogy a sajátom-e a szám. Elkérte a telefonom és egy kódsorozattal elővarázsolt valamit a sim kártyáról, egy 3 jegyű szám kellett neki, talán 617, de nem biztos. Ez valami azonosító (SK)....
Kezd gyanús lenni, mert nem jött SMS értesítő, hogy elindult a folyamat és az átadó visszaigazolta a hordozást...
Ha meghiúsul, ki fizeti a kötbért?
-
DrBubo77
veterán
Megjöttek a SIM kártyák, megvan a hordozási ablak is, eddig gördülékenyen megy minden.
Kérdésem is lenne:
Itt van emelt díjas SMS vagy hasonló szolgáltatás? Vagy itt nem kell ilyen lehúzásoktól tartani?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
zzola
titán
Persze, nincs benne semmi titok. A dolgozói díjcsomag jobb ajánlat, inkább visszamentem. + van WoVifi, amire nekem szükségem van, itt a házban elég gyér a benti lefedettség. Van esim, 5G stb, bár ez utóbbi nem igazán volt az okok között. 4 előfizetésem van, így négyesével mozgatom őket (most csak a sajátommal tettem kitérőt). Meg persze ott a Magenta1 is, ami szintén jól jön majd nemsokára...
Igazából itt rosszat nem tudok mondani, azt kaptam, amit ígértek![ Szerkesztve ]
-
-
NFT2
junior tag
válasz DrBubo77 #688 üzenetére
Szia! Azt érdemes csak, amit valóban használni is akarsz Tipikusan kockázatos az emelt díjas hívás és SMS, ezért nincs beállítva ügyfeleinknek, mivel rettentő magas egységnyi tarifájú esetek is vannak, ami nem szándékos felhasználás esetén komoly költséget jelentene számotokra.
-
DrBubo77
veterán
Épp arra gondoltam, hogy kikapcsolni ezeket. Mert korábbi szolgáltató topikjában olvastam olyat, hogy valaki akaratán kívül feliratkozott ilyen emelt díjas vackokra. És épp ezt szeretném elkerülni. Most még a 2-3-as roaming zóna tiltás jutott így eszembe.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
llaszlo
veterán
Digi vezetékesről nem tudtam hívni a telefonom. Ez miért lehet? A másik számom Telekomos azt simán tudom hívni. Nekem ez munkaeszköz. Elég fontos lenne, hogy vezetékes számról is elérhető legyek.
Plusz amit még tapasztaltam, hogy dual simes telefonban többször nem csörgött ki, hanem jött az SMS, hogy kerestek. A másik sim sem volt használatban. Ezzel lehet valamit kezdeni? -
feketedini
tag
Szerintetek ha van egy telekomos előfizetésem, amivel hálózaton belül, tehát a telekomot ingyen hívom, akkor vajon a netfone-t is?
-
sifarr
senior tag
válasz feketedini #696 üzenetére
... tehát a telekomot ingyen hívom, akkor vajon a netfone-t is?
Nem, azért fizetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest