Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz blakey #46128 üzenetére

    Nem tudom milyen vonalra gondolsz, [ilyen] és a külső skála 3-as előtti vonalkáig fújtam mind a négyet... Próbálok okos lenni, de még szép se tudok... :DDD

    @dehroner: Az elemcserével kacérkodom még, ha lesz valakinek egy döglött és a kukába dobná, jelentkezzen... tennék egy próbát.
    Nem az utángyártottal van a gondom, hanem az aliexpressz kínai fossal, amire garancia érvényesítést inkább hagyjuk... Akkor már inkább szétbarmolom a gyárit... Utángyártott alkatrészekkel nem szokott baj lenni, de ezek a kínai cuccokkal vannak fenntartásaim.
    Ez utángyártott: [link] ez gyári: [link] Azért el tudom képzelni milyen frankó lehet az a 4db ami az utángyártott 1 db árába kerül... 7évig ideális esetben mennek el (soha, max laborban), én azt mondanám hogy kb addig fogja egy szett szelep bírni, mint egy szett gumi, persze ezzel nincsen teliplakátozva a suzuki szalon, hogy 260k a téliszett felnin, de ha az lekopik/elöregszik, akkor csak a 4 szelep cseréje lesz 80k... ;] meg a nyári szetté (ami valószínűleg ugyanakkorra fog "kukaérett" lenni) még egyszer 80, plusz a 8 becsületes gumi ára... mondjuk Conti (~45k/db), na majd kíváncsi leszek...
    Mert az első eladású Vitarákról most kezd lemenni a két gyári szett... (Tudom gonosz vagyok, de olyan szivesen beszerelnék egy rejtett kamerát a gumisokhoz, hogy meglegyen az ügyfél arca, amikor a két szett gumi cserés lesz és kimondják, hogy 80+80+4*45+4*45=520k lesz felgumizni plusz szerelési díj... ;] Lehet utána kötelező tartozék lesz ott is a defibrillátor ;] )
    Mert tengelyenként cserélted, azért nem hisztizett és nem keresztben, azt nehezen tűri, a tengelyenkénti cserére fel van készítve, ajánlott is ha jól emlékszem, de keresztben már új szenzornak érzékeli.

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák