Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz #40993792 #45859 üzenetére

    Szivesen, inkább leírtam mielőtt a saját károdon jössz rá hogy a permet nagy mennyiségben nem jön le a kárpitról... ;) Szóval közvetlenül fölötte semmi se legyen csak a tetőkárpit és érdemes a padlóratenni egy gumiszőnyegre, mert nagyon lehül a végére. Én az utasoldali ülés mögé szoktam rakni a gumiszőnyegre és ha nem sedan akkor vedd ki a kalaptartót is.

    @tboldi: Igen, a hőcserélőt is mosni kellene, de 10+ éves autókban sem lukadt még ki... A polenszűrőcsere meg garanciális autónál... nem egyszerű na. ;]

    @BBke: Én télen nem használom a klímát, a Vitarát novemberben hoztam haza, még egyszer sem volt bekapcsolva, ha bekapcsol azonnal off-olom. Van aki szeret azzal páramentesíteni, de én nem rajongok érte...

    @ncc1701: Köszönöm a kedvességedet, mindenképpen megfontolom. :R

    @t.imi: A hab tényleg nem ér semmit sem (vagy csak én voltam béna/diszlexiás/analfabéta, mert ugyanolyan büdös maradt ráadásul még napokig csöpögött itt-ott belőle vmi trutymós lé...), a bombás prevent nagyon jó, nincsen ultraintenzív szaga és ha ügyes vagy komplett penésztelenítés, egy beázás után ajánlom nagyon (a vegyszeres mosást nem pótolja!).

    A klímás tippeteket én is szoktam alkalmazni, bár én más okokból amúgy sem állítom le azonnal (még a szívóbenzinest sem!), hanem hagyom pár percig ketyegni.

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák