Új hozzászólás Aktív témák

  • Reaper

    őstag

    válasz PRO-peller #13660 üzenetére

    7 fokos átlaghőmérséklet alatt a nyári gumi "megdermed" és nem lesz megfelelő a tapadása. Velem fordult már elő, hogy túl sokáig kellett húzni a téli gumira átállást, mert vidéken volt hagyva a garázsban, és pont úgy voltam vele mint te, amíg nincs hó, fagy, stb addig nem kell. Aztán reggel elindultam melóba tiszta száraz időben, majd délben leesett egy jó kis ónos eső. Itt a téli gumi sem képes ugyan csodát tenni, de pont annyival tud többet, hogy lépésben be lehet venni vele egy derékszögű kanyart, ugyanezt nekem a nyári gumival csak kuplungolva sikerült.
    Csak remélem, hogy nem kerülsz a forgalomba mögém, és egy hirtelen fékezésnél nem az én kocsimat zúzod le a nagyon szuper nyári gumijaiddal.
    Nem tudom milyen autód van de a régi swiftekre 10ezer forint körül lehet venni téli gumit/db, ez nem egy nagy összeg, lezúzod a lökhárítót, lámpát, esetleg hűtőt, és máris többe került.
    Nem fogok veled vitatkozni, ha a te meggyőződésed, hogy neked nem kell, lelked rajta, de legalább ne hirdesd, hogy jó a nyári gumi télre, mert ez nem igaz. És még egyszer csak remélem nem találkozunk a forgalomban ebben a nagyon finom csúszós-taknyos időben.

Új hozzászólás Aktív témák