Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz beef #51470 üzenetére

    Engem egy autóban az szokott kb utolsónak érdekelni, lévén h volt 600SEL-em. ;] (M120 motorkód, 5987ccm, V12, 48V, 402LE, 572Nm, benzin, automataváltóval)
    Igazából azt lenyomni fogyasztásban nehéz, talán egy Kraz... :DDD

    Részemről egy Vitara/S-Cross méretű autó esetében a 8L körüli BP-i fogyasztás, amikor minden fűszálhoz lámpás kereszteződés tartozik (ohne szinkron), szerintem parádés. Az Ignis esetén is a 6,6L nagyon szép, szinte meleglevegővel megy. :D

    @Moleman: Biztosan sokat számít a tárolás, de én az 1,4 szívó Toyotával is meg tudtam itatni télen BP-en 10-12L-t 100-on, igaz döglődött már a gyári lambdaszonda meg az E10-et sem csipázta annyira télen (hallhatóan jobban morgott tőle) és ugye csillaggarázsban állt, szóval kapta az esőt, havat, szélvihart. Nem voltam meglepve rajta, inkább ennek a békának a "kötelező lenyelését" tartom pofátlanságnak, mert a sima 95-ös FuelSave-ből (akkor még bioetanol csak 85-ös volt) simán ugyanezt abszolválta 8L-el... És kérdem én h hol ebben a környezetvédelem... jah, nem benzin fogy, hanem 10% bionyál, igaz másfélszer annyit fogyaszt, de nem baj... a lényeg h a sötétzöldek benyeljék h ez milyen jó a bolygónak. (egy frászt...)
    Tudod: "...ha állsz egy liftben, amiben melletted két KingKong fingik, nem dob a hangulaton h Te aznap nem ettél hagymát..."

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák