Hozzászólok Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Reméljük a jelenben(!) javítják! Én kiváncsi vagyok a mailjeimre, erre tessék, szar. Már megszoktam, hogy néha 12-24 órát késnek a leveleim, de úgy látszik, lassan ez is megszokottá fog válni. Remélem nem.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
nokamiki
senior tag
Reggel mindig a leveleimmel indítok erre tesség most el lett b@szva a napom!
Bocsi a megnyilvánulásért de ez van!Egyhengeres Vmotor
-
Apika
Közösségépítő
Talán Freestart? Nekem van ott is fiókom, de nem nagyon használom...
-
lesaux
veterán
Ajjaj! Beírom a Freemailbe a jelszavamat, erre azt mondja, hogy 0 (0) levél, ami nagyon
remélem, hogy nem igaz, mert ott tároltam egy csomó mindent. Ha rákattintok, hogy Olvas,
akkor mielôtt betöltôdne rendesen az oldal, internal server errort ír ki, és kirak.
Más felhasználónévvel měködik. Ez van reggel óta. Másnál is?utazómajom - http://facebook.com/utazomajom/
-
Wildmage
senior tag
Segítsetek már nekem plz. Nem megy a freemailes email fiókom. A webes felületről megy minden flottul, de az incredimail csak az érkező leveleket kapja meg arról a címről, de nem tudja elküldeni. Semmit nem változtattam ahhoz képest, amikor még működött és a datanetes címeim is működnek tökéletesen a progiban. Márpróbáltam megadni mindent, bepipáltam, hogy azonosítás kell az smtp szervernek meg mindent amit lehet, de semmi.
Mit tegyek, 5let? -
PrinczA
őstag
Az Outlook Express megezt mondja :
''A kiszolgáló váratlanul megszakította a kapcsolatot. Ez adódhatott a kiszolgáló, a hálózat, vagy a hosszú ideig tartó tevékenységhiány miatt. Fiók: 'freemail.hu', Kiszolgáló: 'freemail.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '+OK ', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hibaszám: 0x800CCC0F''
Hozzászólok Aktív témák
- iPad topik
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Death Stranding (PS4)
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Adblockerek a PH-n
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- GOG.com - Good Old Games
- Flash SSD
- [Re:] Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- További aktív témák...
- Full új Dobozos I Phone 5 SE 128 GB Mobiltelefon
- 2017 Retina Asztro Macbook Pro 13" / i5 / 8GB / 128GB SSD / Magyar bill. / Makulátlan / Garancia
- Dell XPS 13 9370, FHD IGZO IPS, i7-8550U, 16GB, 512 NVMe, ujjl.olv., 1.2 Kg, 6 hónap garancia
- Caterpillar S60 Hőkamerás Strapa Telefon ---OLCSÓN---
- Dell Latitude 7280, 12,5" Full HD IPS, i5-7200U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 1.3 Kg, gyári garancia 2020.11