Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz winbox #49215 üzenetére

    Nekem is csinálja Focus1-esen, de csak kb. 16 éves kora óta. Azóta kipróbáltam egy jó pár fajta lapátot, és nekem is fennáll a dolog. Pont a kormány előtt és visszafele. Amikor felfele jön, akkor még jó. A gumin nem látszik, hogy ott lenne egy 0,1mm hiány vagy valami, hogy visszaforduláskor elhagyja.
    Eddig mindig olyan volt rajta, amikor az 1 nagy karon van 2 fél, azokon meg 2-2 negyed, így jobban felveszi a szélvédő ívét. Most kipróbáltam ezt a flexi verziót, ami alapból egy kifli, aerowing vagy mi a neve. Na ennél látszik, hogy azért is hagy el, mert a két vége adja meg, hogy mennyire simul ki az eredeti formájából, és hát papíron jónak kellene lennie, újonnan nem tudta felvenni a szélvédő ívét, kintről lehetett látni, hogy nem fekszik fel egy pár centis részen. Később ez jobb lett, gondolom hozzá kopott valamennyire, de azóta sem jó.

    Én is várom a magyarázatot. Sz*rok manapság az ablaktörlők, vagy esetleg sérült az üveg, a használat alatt valami mikro gödröt húztak bele az előző lapátok, vagy a kis motor sz*r, de hát itt csak az enyém 19 éves, van akinek tavalyi autón csinálja a jelenséget.

Új hozzászólás Aktív témák