Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    80+ km/h-nál már egy 5-6 milliós autóban is instant halál a frontális ütközés (ugyanis ahol már ennyivel mész, ott a többiek is 80-110 km/h átlaggal jönnek szembe). Hát még, ha oldalról kap el a másik, ahol kb. 20cm után már a tested az ami gyűrődik az ajtóval együtt :)
    Az országúton, főleg ebben a remek országban, főleg ünnepek, nagy hőség, első hópehely, hidegfront, melegfront, választások, stb. fokozott életveszélynek van az ember kitéve, olyankor több az őrült az utakon, főleg ha mindez hétvégére esik :)
    Azt meg ne felejtsük el, hogy ha életben is maradsz, vmelyik végtagod, többnyire a lábad (hacsak nincs szuper ülésed) az bizony az előrecsúszás (ne mondja nekem senki, hogy mindenki vigyázzban ül) miatt törik.
    Ilyen 90-egynéhányas évjáratú buzuki, mint ami nekem van pl. konkrét életveszély ha ezekre gondolunk. De nem tesszük, különben ki se merészkednénk nyári gumival 3 napos tök ismeretlen autóval 2x130km útra hóesésben, nem úgy mint én tavaly december végén :) Tényleg, most 1 éve van nálam a kis gyösz, kéne már végre normális képet is csinálnom róla.

    [ Szerkesztve ]

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák