Hirdetés
- Idő előtt kiszivárgott a Secret Level antológia sorozat legújabb előzetese
- 2024 - Íme a 42. héten megjelenő játékok listája
- Kooperatív, taktikai RPG lesz a Sunderfolk
- Life is Strange: Double Exposure - Középpontban Lucas
- Metaphor: ReFantazio - Alig egy nap alatt 1 millió példányt adtak el a játékból
Új hozzászólás Aktív témák
-
SworD!
tag
sziasztok!
tud e valaki reszletes stepping kod magyarazatot adni beturol beture?
kossz,
udv"Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna." (George Eliot)
-
Flashy
veterán
ha az opn kód kell akkor Bővebben: link
ha az AIUHB-féle akkor arra nincs teljes értelmező kéziszótáras táblázat
[Szerkesztve] -
SworD!
tag
up!
"Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna." (George Eliot)
-
Flashy
veterán
ilyen van még hogy Bővebben: link
ide az egész számot be kell írni és megmond dolgokat -
Flashy
veterán
kezdem magamat intelligens google frontendnek érezni.
Bővebben: link -
Kis Joe
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki a mai procikhoz (AMD és Intel is) stepping magyarázatot adni?
Köszi!Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
A topikot átneveztem, így lehet egy általános, processzorokkal kapcsolatos, kérdés-felelek topiknak használni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
doktordrog
aktív tag
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy a processzor órajelét lehet -e úgy emelni, hogy ezzel együtt nem fogyaszt többet, vagy ez egymást kizáró dolog? (bocs ha nagyon badarságot kérdezek)
Egy G6950-ról lenne szó.
üdv,
drog -
nagyúr
válasz doktordrog #21 üzenetére
Ha nem emelsz feszt, akkor számottevően nem nő a fogyasztás.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz doktordrog #23 üzenetére
Tuningolni BIOS-ból célszerű, de mivel nem tudom, milyen lapod van, ott milyen opciók találhatók, így nehéz lenne konkrét tanácsot adni. Ezzel együtt a CPU-dat sem ismerem közelebbről, így nem tudhatom, milyen tuningpotenciál rejlik benne, mindenesetre, ha nem emelsz feszt, akkor elég lesz a gyári hűtő is.
-
Воланд
titán
válasz doktordrog #25 üzenetére
Szvsz ebben a topicban több segítséget fogsz kapni: Intel Core i5 7xx / Core i7 8xx "Lynnfield" (LGA1156)
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
dokee78
félisten
Remélem a Sandy Bridge Core i5-ök olcsóbbak lesznek,mint a Core i5 760.
Bár ha nem lehet őket húzni akkor inkább a régi i5 legyen olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
villmoska
tag
van még valaki?
Érdeklődőből lesz a vásárló
-
Воланд
titán
Lehet őket húzni, azokat amiknek a nevük végén van k betű, de azok nem lesznek olcsóbbak a jelenlegi i5-től.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Benyaking
aktív tag
Hello! Olyan kerdesem van hogy megy-e p45 lapba egy qx9650 es proci 1066ddr2 vel?
-
Benyaking
aktív tag
Vagy vanmeg egy giga p45 ud3lr lap itthon az meg talan jobb is lenne tuningra nem? Vizzel lesz hutve.
-
Doomgiver
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám! Mégpedig az hogy a processzor órajele folyamatosan változik 1200mhz és 2000mhz közt (értsd egyszer 1200 mhz 6 x és 2000mhz 10 x)!
A processzor tipusa Intel Pentium Dual Core E2180 2*2Ghz!
Alaplap : MSI P4900M
Köszönöm előre is a válaszotokat!!
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
Doomgiver
aktív tag
A héten vagy 6 szor telepítettem ujra a rendszert.... ( Észrevettem volna ha változik mert pont alatta van az a rész ahol a procit tudom húzni szóval észrevetttem volna )
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
csibor
őstag
E3XXX,E5XXX,800fsb,E6XXX,10666fsb.E3,E5 között nem igen találtam különbséget,és a fsb-én kívül az E6 sem nagyon.Valaki leírhatná mik a lényeges dolgok amire figyelni kell AMD után nekem kicsit kaotikusnak tűnik az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Politika
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- MinDig TV
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- Intel Core i7-14700K processzor
- Intel Core i5 13500 - 14mag/20szál - Hibátlan, tesztelt Eladó! 67.000.-
- Beszámítás! Intel Core i7 3770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600G /// Bontatlan // Számla + 2 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest