Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz mefistofeles #48663 üzenetére

    Főleg, hogy GL-al még ki is látsz tisztán, rendesen. Meg aztán marha rövid is a gép. Néztem MK3-as Focus-okat sötétített ablakokkal. Oda már tesztekben is írják, hogy nem jön rosszul, mert hátra nem a legtutibb a kilátás.
    Tegnapelőtt meg egy Lamborghini Huracan-al fordult meg egy csávó előttem, vagy 2-3 percig tartott egy Y. Két postaláda csík van hátul a géphez képest magasan, egyébként a két tükörből tudsz dolgozni. Amíg szarakodott, elhúzott mögötte egy Tranzit, azonnal megállt. Elvileg ezekben kellene, hogy legyen kamera meg istenf...a. Egyébként egy parkoló felé fordult csak be, és onnan akart visszatolni az útra.

    Gab.68: Annyira rövideket is megyek, hogy 1km, megáll, 1km. (akku visszatöltés sem egyértelmű néha) A mostanihoz is van, igaz külső megoldás, nem gyári, és nem használom. Mondjuk a felsoroltak között valszeg a 2. értelmes dolog, normál használatnál jól jöhet.
    A 16-os felni meg jól néz ki. A többi gondolom filléres tétel, igazából ezek teszik ki az 500.000Ft-os felárat az érintőképernyővel.
    Egyedileg azért jobban testre lehetne szabni. Pár kacat helyett inkább a GLX-ből 1-2 tétel a GL-be. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák