Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz 2ozzmexy #46544 üzenetére

    Látod, dühöngsz, de aztán magad is leírod hogy nincs alapja.
    95-ben amikor vizsgáztam akkor volt a minimum sebesség autópályán 60km/h.
    Akkor egy normál országúton mennyinek kell lenni a minimumnak? Mondjuk 40? Annyit biztosan megy az is aki lassan halad. De amíg nincs kirakva a legkisebb sebesség tábla, nem okoz indokolatlan lassan haladást aki akár műszaki okból, akár rutin hiányában, vagy azért mert nem is tudja biztosan hol lesz a letérő ahol neki le kell hajtani. És amíg az adott útszakaszra felhajthatnak munkagépek, esetleg kerékpárosok, addig aztán lehet vonatozni és senkit sem kötelez semmi arra hogy előzzön.
    Ha te nekiállsz az egész sort előzni azt akkor tedd, ha az egész sort teljes biztonsággal meg tudod előzni, mert ha megfigyelted már az ilyen vonatozásokat akkor tudod, hogy az autók olyan távolságból követik egymást, ahová már nem fér be egy előzésből bekullogó autó. Azt meg megint nem várhatod el hogy miattad valaki fékezzen és ezzel esetleg azt kockáztassa hogy a mögötte haladó belecsúszik.
    Száz szónak is egy a vége, a legtöbb közúti baleset okai között ott van a túlzottan agresszív vezetési stílus és az előzés szabályok figyelmen kívül hagyása. Mert ismétlem, előzni nem kötelező.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák